Havalimanı

Havalimanı

Son dakika havalimanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan havalimanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan havalimanı haber sayfamızda...

Havalimanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.397 havalimanı haberi bulunmuştur.
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Haberler
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Gündem
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku Hatay’da yaşayan Profesör Dr. Mustafa Zortuk, tatil amaçlı gitmek istediği Paris yolculuğu öncesinde hırsızlık şoku yaşadı.
25.04.2024 Gündem
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak Türk Hava Yolları, evcil hayvanların uçuş öncesi zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kuracak. Projenin bu sene içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
24.04.2024 Ekonomi
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Telefonunuz kaybolur veya çalınırsa bunları yapın! İşte o adımlar
Telefonunuz kaybolur veya çalınırsa bunları yapın! İşte o adımlar Telefonunuz kaybeder veya çaldırırsanız mutlaka bu adımları yapın! Telefonlar dolandırıcıların eline geçince vatandaş hem mağdur hem de davalık olabiliyor. Peki, başımıza böyle bir şey gelirse nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu İstanbul Havalimanı, 8-14 Nisan tarihlerinde Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak ölçüldü. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.
24.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti! İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra ortaya çıktı!
Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti! İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra ortaya çıktı! 2009 - 2018 yılları arasında ekranlarda yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında yaptığı illüzyon şovlarıyla hafızalara kazınan Aref Ghafouri, yıllar sonra ortaya çıktı. İranlı Ghafouri'nin son hali sosyal medyada gündem oldu.
24.04.2024 Cadde
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)?
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan Salı günü bazı illerde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte, toplu taşıma ücretsiz olan iller...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Bağdat ve Erbil’e Türk bayrakları asıldı
Bağdat ve Erbil’e Türk bayrakları asıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi başkent Bağdat’ın merkez caddelerine Türkçe ve Arapça “Ziyaretinizden onur duyduk” yazılı pankartlar ve iki ülkebayrakları yerleştirildi.
23.04.2024 Dünya
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ziyaretinin ardından Erbil'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ziyaretinin ardından Erbil'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aranın ardından Irak'a ziyaret gerçekleştirdi. Önce Bağdat'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Erbil'e ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbil Havalimanı’nda resmi törenle karşılandı.
22.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı!
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı! Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş'ta kafile başkente ulaştı.
22.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral Türkiye Kupası'nda yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Asbaşkanları Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba futbolcularla buluştu.
22.04.2024 Beşiktaş
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a Filistin protestosu, gözaltılar var
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a Filistin protestosu, gözaltılar var Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyaretinin ilk durağı olan İstanbul'a geldi. Sirkeci Gar'ında Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli fotoğraf sergisini ziyareti sırasında Steinmeier bir grup tarafından protesto edildi. Polisin müdahale etttiği olayda gözaltılar var.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak'ta
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 yıl aradan sonra resmi ziyarette bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat’a geldi.
22.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Irak'ta resmi törenle karşılama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Irak'ta resmi törenle karşılama 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat ve Erbil hattında üst düzey yetkililerle görüşecek. Tarihi ziyarette başta güvenlik olmak üzere ticari ilişkiler ve su sorunu masaya yatırılacak.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Erdoğan, Bağdat ve Erbil hattında üst düzey yetkililerle görüşecek. Tarihi ziyarette başta güvenlik olmak üzere ticari ilişkiler ve su sorunu masaya yatırılacak.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havalimanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.