Haydar

Haydar

Son dakika Haydar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Haydar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Haydar haber sayfamızda...

Haydar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.001 haydar haberi bulunmuştur.
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi Çanakkale Savaşları’nda Gelibolu’da düşman askerini durdurarak Anafartalar Kahramanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün, Binbaşı Haydar Mehmet Alganer tarafından 17 Haziran 1915 tarihinde 18’nci Alay’ın siperlerinin bulunduğu bölgede çekilen o tarihi fotoğrafın bulunduğu noktaya 109 yıl sonra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Yolu projesi kapsamında Atatürk Anıtı yapıldı.
24.04.2024 Gündem
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.
22.04.2024 Dünya
MSKÜ’de nefesli çalgılar konseri
MSKÜ’de nefesli çalgılar konseri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda, 1. Uluslararası Nefesli Halk Çalgıları Sempozyumu ve ardından Nefesli Çalgılar Konseri düzenlendi.
20.04.2024 Ege
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı?
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı? İran’ın İsrail’e düzenlediği misillemeyi Milliyet’e değerlendiren uzmanlar, bu saldırının daha çok Tel Aviv’in hanesine yazılacağını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine taşlı saldırı! Valilikten açıklama
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine taşlı saldırı! Valilikten açıklama İsrail’e destek verdiği iddiasıyla sık sık protestoların hedefi olan bir kahve zincirinin Kahramanmaraş’taki şubesi kimliği belirsiz 1’i maskeli 3 kişi tarafından taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken, saldırı anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
12.04.2024 Gündem
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir?
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal klasikleri arasında yer alan Şark Bülbülü filmi, 1979 yapımı sinema filmidir. Filimin başrollerinde Sunal'ın yanı sıra Ayşen Cansev ve Ayşen Gruda yer alıyor. Şark Bülbülü filmi oyuncuları kim?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım!
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım! Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Cadde
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti!
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Göztepe, Erzurumspor FK'yı 3-0 mağlup etti.
8.04.2024 1.Lig
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu Ankara’da ölü bulunan 6 yavru kedinin ardından soruşturma başlatıldı.
6.04.2024 Gündem
Yer: Ankara! Markete giren kediyi tekmeleyip dışarı attı
Yer: Ankara! Markete giren kediyi tekmeleyip dışarı attı Ankara’nın Keçiören ilçesinde market çalışanının, içeriye giren kediyi tekmeleyerek dışarıya atması güvenlik kamerasına yansıdı. Hayvanseverler duruma tepki gösterip, şikayette bulundu.
5.04.2024 Haberler
Yer: Ankara! Markete giren kediyi tekmeleyip dışarı attı
Yer: Ankara! Markete giren kediyi tekmeleyip dışarı attı Ankara’nın Keçiören ilçesinde market çalışanının, içeriye giren kediyi tekmeleyerek dışarıya atması güvenlik kamerasına yansıdı. Hayvanseverler duruma tepki gösterip, şikayette bulundu.
5.04.2024 Gündem
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak  Muğla’nın Yatağan ilçesinde Figen Çoban’ın eşi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın 5'inci duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti, Figen Çoban’ın eşi Mehmet Emin Ata Çoban’a, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadan ‘eşe karşı canavarca hisle öldürme suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Figen Çoban’ın kayınbiraderi Süleyman Çoban ise 17 yıl hapis cezası aldı.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
4.04.2024 Gündem
Savaş kaybetti, Öntürk kazandı!
Savaş kaybetti, Öntürk kazandı! Hatay’da CHP’li Lütfü Savaş ile AK Parti’nin adayı Mehmet Öntürk kıyasıya yarıştı. Öntürk yüzde 44,47 ile ipi göğüsleyen taraf oldu. Adıyaman ve Kilis CHP’ye, Şahlıurfa YRP’ye geçti. AK Parti Kahramanmaraş’ta yüzde 25, Malatyada ise yüzde 19 oy kaybına uğradı. MHP ise kalesi Osmaniye’de yüzde 15 oy kaybetti.
1.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu Mahalli İdareler Seçimi’nde kesin olmayan sonuçlara göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Fırat Görgel oldu. İlçelerde ise AK Parti 3, CHP 4, Yeniden Refah Partisi 3, İYİ Parti 1 belediye kazandı.
31.03.2024 Gündem
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda seçim hareketliliği
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda seçim hareketliliği 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 31 Mart Yerel Seçimleri'nde oy kullanmak için memleketlerine gidenlerin hareketliliği başladı.
30.03.2024 Haberler
U17 Milli Takımı, Gürcistan'a mağlup oldu!
U17 Milli Takımı, Gürcistan'a mağlup oldu! UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Elit Tur 2'nci maçında Gürcistan, U17 Milli Takımı'nı 3-1 mağlup etti.
23.03.2024 Futbol
‘Şiir dokunulmaz olmalı’
‘Şiir dokunulmaz olmalı’ Bugün 21 Mart Dünya Şiir Günü… 1999 yılında UNESCO tarafından ilan edilen Dünya Şiir Günü her yıl özel etkinliklerle, buluşmalarla ve sohbetlerle kutlanıyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Anadolu kaplanını da öldürmüş
Anadolu kaplanını da öldürmüş İstanbul’da polis ekipleri, CITES sözleşmesi gereği avlanılması yasak olan yabani hayvanların tahnit ve postlarıyla açılmış kaçak hayvan müzesi ortaya çıkardı.
20.03.2024 Gündem
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Haberler
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Gündem
Korkunç olay! Husumetlisini 12 kurşunla öldürüp kaçtı
Korkunç olay! Husumetlisini 12 kurşunla öldürüp kaçtı Antalya’nın Alanya ilçesinde Necmettin But (49), husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürdü. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
17.03.2024 Gündem
Çorum FK'dan Manisa FK karşısında unutulmaz geri dönüş!
Çorum FK'dan Manisa FK karşısında unutulmaz geri dönüş! Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Çorum FK, Manisa FK engelini 4-3'lük skorla geçti.
16.03.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Haydar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.