Burak Kızılhan: Bir kadının dahi, şiddetten uzak kalması adına mesafe kat edebildiysek, bu bizi çok mutlu eder
Burak Kızılhan: Bir kadının dahi, şiddetten uzak kalması adına mesafe kat edebildiysek, bu bizi çok mutlu eder Burak Kızılhan, "Farkındalık yaratabildiysek, bir kadının dahi, şiddetten uzak kalması adına mesafe kat edebildiysek, bu bizi çok mutlu eder" dedi.
26.11.2020 Fenerbahçe
Sahalar renklendi: HeForShe'den sonra şimdi de 'Şiddete kırmızı kart'
Sahalar renklendi: HeForShe'den sonra şimdi de 'Şiddete kırmızı kart' Derdinizi anlatmak istiyorsanız ortaya farklı bir şeyler koymanız gerekiyor. Hele derdinizi anlatmaya çalıştığınız yer, derdiniz olan konuya en uzak yerlerden biriyse, dikkat çekmek için ilginç girişimlere mecbursunuz. Fenerbahçe'nin HeForShe girişiminden sonra, sahalar şimdi de kırmızı rujla renklenecek, hele hele renkleniy! Girişimin odak noktasında yine futbol sahalarında ender görülen 'kadınlar' var.
23.11.2018 Spor
Eşitlik sahada: Fenerbahçe'nin yeni forması nefes aldırdı, umut verdi
Eşitlik sahada: Fenerbahçe'nin yeni forması nefes aldırdı, umut verdi Erkek egemenliğinin en ağır hissedildiği spor dalı olan futbolda cinsiyet eşitliği temelli tartışmaların başlamasını sağlamak, büyük bir iş. Fenerbahçe, Heforshe hareketiyle bir araya gelerek yaptığı çalışmayla, bu konuda ciddi bir adım attı. İki tarafın yaptığı anlaşma uzun süreli ve ilk anlaşma olma özelliği taşıyor.
13.11.2018 Spor
Fenerbahçe’den HeForShe ile işbirliği
Fenerbahçe’den HeForShe ile işbirliği Fenerbahçe, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) tarafından yürütülen HeForShe hareketi ile birlikte küresel bir iş birliğini hayata geçirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Birleşmiş Milletler projesi!
Fenerbahçe'den Birleşmiş Milletler projesi! Fenerbahçe Kulübü, dünya çapında ses getirecek bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Emma Watson'ın gizli görevi!
Emma Watson'ın gizli görevi! Harry Potter serisinde Hermione rolü ile kocaman bir neslin aklına mıh gibi kazınan Emma Watson'ın bugünlerde Londra'daki metroları gezerek gerçekleştirdiği bir görevi var!
16.03.2018 Ünlüler