Son dakika Galatasaray haberi: Fatih Terim transfer için tarih verdi! Cicaldau, Patrick van Aanholt ve Boey'in ardından...
Son dakika Galatasaray haberi: Fatih Terim transfer için tarih verdi! Cicaldau, Patrick van Aanholt ve Boey'in ardından... Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Cicaldau, Boey ve Patrick van Aanholt'u kadrosuna katan Galatasaray'da yine sürpriz isimler gündeme geldi. Fatih Terim transferde tarih verdi. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
26.07.2021 Galatasaray
Transferde son dakika haberleri - Fenerbahçe'de ezeli rakibe transfer çalımı! Görüşmeler başladı
Transferde son dakika haberleri - Fenerbahçe'de ezeli rakibe transfer çalımı! Görüşmeler başladı Son dakika transfer gelişmeleri... Süper Lig kulüpleri limitleri aşmamak için yaz transfer döneminde ince eleyip sık dokuyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor yeni sezon öncesi şampiyonluk için transfer hamleleri yapmaya devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alan isim için harekete geçti.
24.07.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın transferdeki yeni hedefi Hernani
Galatasaray'ın transferdeki yeni hedefi Hernani Galatasaray'ın Parmalı Hernani'yi transfer listesine eklediği ve ilk temasların yapıldığı kaydedildi.
23.07.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Hernani transferinde Taffarel devrede
Galatasaray'da Hernani transferinde Taffarel devrede Galatasaray'da seçim öncesinde belirsizlik sürse de Fatih Terim ve ekibinin çalışmaları doğrultusunda yeni sezon planları yapılırken, transfer listesi de oluşturuluyor.
5.05.2021 Galatasaray
Hernani, Göztepe'ye önerildi
Hernani, Göztepe'ye önerildi Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe’ye Porto’dan ayrılan ve sözleşmesi elinde olan Hernani önerilirken, transferde son kararı Teknik Direktör Tamer Tuna verecek.
30.06.2020 Göztepe
Varsa yoksa Hernani
Varsa yoksa Hernani Kadrosunu önemli ölçüde güçlendiren Bursaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.
4.09.2017 BursaSpor