Çin'e karşı harekete geçiyorlar! ABD, Fransa ve Japonya'dan gövde gösterisi...
Çin'e karşı harekete geçiyorlar! ABD, Fransa ve Japonya'dan gövde gösterisi... Japonya Kara Öz Savunma Kuvvetlerinin (GSDF) ülkenin güneybatısında, Çin'in tehditkar faaliyetlerine karşı, Fransa ve ABD ile büyük çaplı ortak tatbikat düzenleyeceği bildirildi.
26.04.2021 Dünya
Son dakika... Nasıl kaçacağını bilemedi! İngiliz basınından 'korkak' yorumları
Son dakika... Nasıl kaçacağını bilemedi! İngiliz basınından 'korkak' yorumları Gelen son dakika haberine göre İngiltere'de yer yerinden oynuyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ve Çin'i ülkenin en büyük tehditlerinden birisi olarak gösteren raporun ardından, İngiliz Kraliyet Donanması'nın aldığı karar ülkede büyük tepki çekti.
15.04.2021 Dünya
Son dakika... İngiltere harekete geçti! Rusya ve Çin raporu tehdidin boyutunu gösteriyor...
Son dakika... İngiltere harekete geçti! Rusya ve Çin raporu tehdidin boyutunu gösteriyor... İngiltere'de yayınlanan rapor, Rusya ve Çin'in yükselişi karşısında alarma geçilmesi gerektiği konusunda uyardı. Ülkedeki İşçi Partisi lideri "geç kalmak üzereyiz" açıklamasını yaptı. CNN'in haberine göre, Rusya için "en büyük güvenlik sorunu" denilen 116 sayfalık rapor, İngiltere'nin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini gösteriyor.
17.03.2021 Dünya
Japonya'dan yeni ABD yönetimine 'Hint-Pasifik' çağrısı
Japonya'dan yeni ABD yönetimine 'Hint-Pasifik' çağrısı Japonya Dışişleri Bakanı Motegi Toşimitsu, 3 Kasım seçimlerinde ABD’nin 46. başkanı olarak seçilen Joe Biden yönetiminin dış politikada Hint-Pasifik bölgesine odaklanmasını teşvik edeceklerini söyledi.
17.11.2020 Dünya
Okyanusların yalnızca yüzde 13'ü bakir kaldı
Okyanusların yalnızca yüzde 13'ü bakir kaldı Bilim insanları Dünya üzerindeki okyanusların yalnızca yüzde 13'ünün el değmemiş durumda olduğunu açıkladı. Görülen o ki insanoğlunun elini atıp kirletmediği nokta yok.
21.05.2019 Doğa

Benzer Haber Etiketleri