Sosyal medya fenomeni hız denemesini paylaştı, cezayı yedi!
Sosyal medya fenomeni hız denemesini paylaştı, cezayı yedi! Kuzey Marmara otoyolunda hız denemesi yaparak 200 kilometre hızı geçen ve sosyal medyada paylaşan "Yaspe" isimli fenomeni, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tespit ederek cezai işlem uyguladı.
30.12.2023 Gündem
Tek tekerli hız denemesi kaza ile bitti! Motosikletli grup ölümden döndü
Tek tekerli hız denemesi kaza ile bitti! Motosikletli grup ölümden döndü Çatalca’da tek teker üzerinde gitmeye çalışan motosikletli hız yapınca, direksiyon hakimiyetini kaybederek diğer motosikletlere çarptı. Kask kamerasına yansıyan kazada,2 kişi yaralandı.
8.07.2022 Gündem
Bugatti Chiron dünya rekoru kırdı!
Bugatti Chiron dünya rekoru kırdı! Bugatti Chiron inanılması güç bir performansla rekora imza attı. Formula 1 pilotu Juan Pablo Monoya'nın kullandığı Bugatti Chiron, dünyanın en hızlısı oldu. Öte yandan Bugatti Chiron hızı kadar fiyatıyla da gündemde.
15.09.2017 Otomobil
Yağmur Sarıoğlu ve Kerimcan Durmaz 270 km hız yaptı
Yağmur Sarıoğlu ve Kerimcan Durmaz 270 km hız yaptı Kerimcan Durmaz ve Yağmur Sarıoğlu Lamborghini markalı spor otomobille 270 km hız yaptı
11.09.2019 Televizyon
Dünyayı şaşkına çevirdi
Dünyayı şaşkına çevirdi TOFAŞ Şahin marka araçla 200 kilometrenin üzerinde hız yapan genç dünyayı şaşkına çevirdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Metin Şentürk'ten hız rekoru denemesi
Metin Şentürk'ten hız rekoru denemesi Görme engelli şarkıcı Şentürk, Guiness Görme Engelliler Dünya Hız Rekoru'nu İngiltere'den alarak yeniden Türkiye'ye getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor - Şentürk: "Bu durum milli bir mesele gibi oldu. Biz enerjimizi, azmimizi hatta canımızı ortaya koyuyoruz"
29.04.2014 Otomobil