İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanlığı

Son dakika içişleri bakanlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan içişleri bakanlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan içişleri bakanlığı haber sayfamızda...

İçişleri Bakanlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.576 içişleri bakanlığı haberi bulunmuştur.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 1608 PERSONEL ALIMI başvurusu ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve branş dağılımı
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 1608 PERSONEL ALIMI başvurusu ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve branş dağılımı İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Personel alımına dair kılavuz ise ilgili adayların erişimine sunulmuştu. Personel temini KPSS puan türü ile yapılacak. Lisans, ön lisans ve lise mezunları KPSS puanları ile başvurularını yapabilecek. 2024 İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu başladı mı, ne zaman?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
25 göçmen demir korkulukları söküp kaçtı! Bakanlık soruşturma başlattı
25 göçmen demir korkulukları söküp kaçtı! Bakanlık soruşturma başlattı Amasya’da İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde bekletildikleri binanın pencerelerindeki demir korkuluğu söküp kaçan 25 Afganistan uyruklu kaçak göçmenden 24'ü yakalandı. İçişleri Bakanlığı, olay sonraıs soruşturma başlattı.
15.04.2024 Gündem
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Corak köyünün mahallesinde oluşan heyelan, mahalle sakinlerine zor günler yaşatıyor. Mahalle sakinleri ulaşıma kapanan yolun 4 aydır yapılmayı bekliyor.
15.04.2024 Gündem
24 saat sürecek! İstanbul'da trafik tedbirleri uygulanmaya başlandı
24 saat sürecek! İstanbul'da trafik tedbirleri uygulanmaya başlandı İstanbul'da, Ramazan Bayramı tatili dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk oluşmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan ve 24 saat sürecek bazı tedbirlerin uygulanmasına başlandı.
14.04.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden büyük araçlara yasak uyarısı
İstanbul Valiliği'nden büyük araçlara yasak uyarısı İstanbul Valiliği, büyük araçların 14 Nisan saat 05.00 ile 15 Nisan saat 05.00’e kadar İstanbul’a girişlerine izin verilmeyeceğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram dönüşü için tedbirler alındı! Bazı taşıtlara ulaşım kısıtlaması
Bayram dönüşü için tedbirler alındı! Bazı taşıtlara ulaşım kısıtlaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde bazı taşıtların belirli güzergahlarda pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: Pazar günü, kamyon, tanker ve çekicileri 24 saat boyunca trafikten kısıtlıyoruz
Bakan Yerlikaya: Pazar günü, kamyon, tanker ve çekicileri 24 saat boyunca trafikten kısıtlıyoruz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin son gününde kamyon, tanker ve çekicilerin 24 saat boyunca trafikten kısıtlanacağını belirterek, "Pazar günü son 24 saat, 05.00 ile pazartesi günü 05.00 arasında da kamyon, tanker ve çekicilerin de trafikten 1 gün boyunca kısıtlanmasını kararlaştırdık" dedi.
10.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler İçişleri Bakanı Yerlikaya, ”Bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar; İstanbul ve Ankara istikametine seyitlerine izin verilmeyecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya Eski bir istihbarat görevlisinin tutuklanması, Rusya'nın geniş çaplı sızma faaliyetlerine, gevşek resmi denetime ve casusluk romanlarını aratmayacak kadar gizemli olayları gün ışığına çıkardı.
9.04.2024 Dünya
Yabancı işgücü için danışma kurulu
Yabancı işgücü için danışma kurulu Türkiye’nin uluslararası işgücü ile ilgili temel stratejilerinin belirlenmesi için “Uluslararası İşgücü Danışma Kurulu” görev yapacak.
7.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı! 65 bin 600 personel sahada olacak
Bakan Yerlikaya açıkladı! 65 bin 600 personel sahada olacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca 65 bin 600 personel ile 24 saat esasına göre trafik denetimi yapılacağını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş Belediyesi'nden 29 kişinin öldüğü yangınla ilgili açıklama
Beşiktaş Belediyesi'nden 29 kişinin öldüğü yangınla ilgili açıklama Tadilat yapılan gece kulübünde çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili Beşiktaş Belediyesi'nden açıklama yapıldı.
4.04.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı, şartlar neler? İçişleri Bakanlığı alım yapılacak meslek grupları...
İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı, şartlar neler? İçişleri Bakanlığı alım yapılacak meslek grupları... İçişleri Bakanlığı 1.608 sözleşmeli personel alımı başvurularına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Merkez ve Taşra teşkilatı bünyesine yapılacak olan alımlar kapsamında Merkez teşkilata 96, Taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere personel alımı yapılacak. Peki İçişleri Bakanlığı 1.608 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı şartlar neler?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Bayram öncesi ulaşıma sıkı denetim! Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı
Bayram öncesi ulaşıma sıkı denetim! Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün sürmesi nedeniyle 30 ile 35 milyon vatandaşın seyahat etmesini beklediklerini belirterek, bu kapsamda kara, hava ve demiryollarında tüm önlemlerini aldıklarını bildirdi.
4.04.2024 Ekonomi
Şırnak Valiliği duyurdu! Bölgede geçici özel güvenlik bölgesi kararı
Şırnak Valiliği duyurdu! Bölgede geçici özel güvenlik bölgesi kararı Cudi Dağı bölgesinin 15 gün süreyle "geçici özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini, girişlerin yasaklandı.
3.04.2024 Gündem
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURUSU 📍 İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar nedir?
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURUSU 📍 İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar nedir? İçişleri Bakanlığı tarafınan merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere bin 608 sözleşmeli personela alımı yapılıyor. Kılavuzu yayımlanan personel alımı ilanına başburu tarihi ve branş dağılımları açıklandı. İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
İçişleri Bakanlığı'na personel alımı yapılacak! İşte aranan şartlar...
İçişleri Bakanlığı'na personel alımı yapılacak! İşte aranan şartlar... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sözleşmeli personel alımıyla ilgili önemli bir paylaşım yaptı. Yerlikaya, bakanlığa alınacak personel ile ilgili detayları paylaştı.
3.04.2024 Gündem
Barış Boyun suç örgütüne İzmir'de operasyon
Barış Boyun suç örgütüne İzmir'de operasyon İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Barış Boyun çetesine İzmir'de operasyon düzenlendi. Mahzen 24 operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı
3.04.2024 Haberler
Son dakika! Barış Boyun suç örgütüne İzmir'de operasyon
Son dakika! Barış Boyun suç örgütüne İzmir'de operasyon İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Barış Boyun çetesine İzmir'de operasyon düzenlendi. Mahzen 24 operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı
3.04.2024 Gündem
Resmen yayımlandı! İçişleri Bakanlığı'na bin 608 personel alınacak
Resmen yayımlandı! İçişleri Bakanlığı'na bin 608 personel alınacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Gündem
Irak'ta feci kaza! Kamyon öğrencilerin arasına daldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Irak'ta feci kaza! Kamyon öğrencilerin arasına daldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Irak Basra'da bir kamyon öğrencilerin arasına daldı. Feci kazada 6 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Haberler
Irak'ta feci kaza! Kamyon öğrencilerin arasına daldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Irak'ta feci kaza! Kamyon öğrencilerin arasına daldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Irak Basra'da bir kamyon öğrencilerin arasına daldı. Feci kazada 6 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Dünya
Finlandiya'da okul saldırısı: Saldırganın 12 yaşındaki bir çocuk!
Finlandiya'da okul saldırısı: Saldırganın 12 yaşındaki bir çocuk! Finlandiya'daki bir silahlı saldırıyla sarsıldı. Polis, iki çocuğun yaralandığını ve birinin ise hayatını kaybettiğini kaydetti. Kanlı saldırının faili ise yalnızca 12 olan yaşında bir çocuk.
2.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya duyurdu! Zehir tacirlerine 55 ilde ağır darbe
Bakan Yerlikaya duyurdu! Zehir tacirlerine 55 ilde ağır darbe İçişleri Bakanlığı, 55 ilde düzenlenen Narkoçelik 10 operasyonları kapsamında 250 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.
2.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İçişleri Bakanlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.