İlk Kez

İlk Kez

Son dakika ilk kez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilk kez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilk kez haber sayfamızda...

İlk Kez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 212.961 ilk kez haberi bulunmuştur.
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik'
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik' Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor'
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor' Futbol dünyasının en ünlü isimlerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak ayna pozunu yayınlayan ünlü ismin ilginç kombini dikkat çekti.
19.04.2024 Cadde
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek. Hedef 2024 içinde programa katılanlara toplamda 1 milyar TL kazandırmak.
19.04.2024 Advertorial
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı Rus Tu-22M3 bombardıman uçağı Krasnogvardeysky’de bulunan boş bir araziye düştü. Ukrayna uçağın askeri bir operasyonla imha edildiğini duyurdu, Rusya ise, 'teknik arıza' savunması yaptı.
19.04.2024 Haberler
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı Rus Tu-22M3 bombardıman uçağı Krasnogvardeysky’de bulunan boş bir araziye düştü. Ukrayna uçağın askeri bir operasyonla imha edildiğini duyurdu, Rusya ise, 'teknik arıza' savunması yaptı.
19.04.2024 Dünya
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Batı Hollywood'da görüntülendi. Bir sushi restoranına yemeğe giden Bieber'ın üst üste giydiği iki eşofman ile ünlü bir markaya ait terliklerle yaptığı kombin, görenleri şoke etti.
19.04.2024 Cadde
Dilber ile Piraye ilk kez karşı karşıya!
Dilber ile Piraye ilk kez karşı karşıya! İnci Taneleri 18 Nisan Perşembe yayınlanan 11. Bölümde Dilber ile Piraye ilk kez karşı karşıya geliyor!
19.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.
19.04.2024 Cadde
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı'
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı' Eda Ece-Buğrahan Tuncer çifti, geçtiğimiz günlerde kızları Mina İpek'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Şevval Sam, yakın arkadaşı Eda Ece hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Japonya'da enflasyon %2'lik hedefin üzerinde
Japonya'da enflasyon %2'lik hedefin üzerinde Japonya'da tüketici enflasyonu mart ayında da Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) %2'lik hedefinin üzerinde seyretmeye devam etti.
19.04.2024 Uzmanpara
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar!
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğluyla verdiği yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
19.04.2024 Cadde
Nefes kesen bölüm
Nefes kesen bölüm Kanal D’de her çarşamba heyecan dolu sahnelerin yer aldığı ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun son bölümü nefes kesti.
19.04.2024 Cadde
Meclis, 23 Nisan’ı Gezeravcı ile kutlayacak
Meclis, 23 Nisan’ı Gezeravcı ile kutlayacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü, bu yıl kapsamlı bir şekilde kutlanacak.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'un Fenerbahçe'yi İstanbul'da elemesi Yunanistan'da gündem oldu. Yapılan 'Rus ruleti' benzetmesi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek?
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek? Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk ediyor. Mücadele şifresiz olarak TV8 ekranından naklen ve canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertli takımın Yunanistan temsilcisi karşısında alacağı iki farklı skor temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde kiminle eşleşecek?
18.04.2024 Futbol
Massimiliano Allegri: Eleştiriler ilk kez olmuyor!
Massimiliano Allegri: Eleştiriler ilk kez olmuyor! Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı!
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı! Daha sonra 'Dünya Güzeli' ünvanını elde eden Azra Akın'ın birinci, Seçkin Piriler'in ikinci seçildiği 1998 Elite Model Look'a katılan isimlerden biri de Tuba Ünsal olmuştu. Şimdilerde ünlü bir oyuncu olan Ünsal, adından ilk kez söz ettirmeyi başardığı yarışmaya dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
18.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İlk Kez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.