İndi-Bindi

İndi-Bindi

Son dakika İndi-Bindi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İndi-Bindi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İndi-Bindi haber sayfamızda...

İndi-Bindi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 619 indi-bindi haberi bulunmuştur.
Denetimde ceza yiyen sürücüden polise teşekkür
Denetimde ceza yiyen sürücüden polise teşekkür Beşiktaş’ta trafikte kural ihlali yapan minibüslere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde kural ihlali yapmaktan ceza kesilen sürücü, polis ekiplerine kendisini uyardıkları için teşekkür etti.
25.01.2024 Haberler
Taksiciler taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu
Taksiciler taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu Ankara'da taksi ücret tarifelerine zam yapılması kararının ardından taksiciler, taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu.
19.01.2024 Ekonomi
Taksilere 'güncelleme' mesaisi
Taksilere 'güncelleme' mesaisi İstanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin değişimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye başladı. Kimi taksiciler zam oranından memnun olurken, kimi taksiciler ise, yeni zammın müşterilerde azalmaya neden olacağı görüşünde.
10.01.2024 Ekonomi
İstanbul’da ulaşıma zam
İstanbul’da ulaşıma zam İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 18, taksi, okul ve personel servis ücretlerine yüzde 28.08 oranında zam yapıldı. Buna göre İstanbulkart’ta tam bilet fiyatı 17.70 TL’ye yükseldi. Taksi indi-bindi ücreti ise 90 TL’ye çıktı...
9.01.2024 Gündem
2024 TAKSİ İNDİ BİNDİ ÜCRETİ ZAMMI (İSTANBUL) | 📍 İstanbul'da taksiye ne kadar zam geldi? İstanbul taksi açılış ücreti ve taksi indi bindi ücreti kaç TL?
2024 TAKSİ İNDİ BİNDİ ÜCRETİ ZAMMI (İSTANBUL) | 📍 İstanbul'da taksiye ne kadar zam geldi? İstanbul taksi açılış ücreti ve taksi indi bindi ücreti kaç TL? İstanbul'da taksi ücretlerine zam geldi. Taksi ücretlerine gelen zam sonrasında İstanbul taksi indi bindi ücretleri ve açılış ücreti ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki İstanbul'da taksi indi bindi ücreti ne kadar oldu, açılış ücreti kaç TL?
8.01.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul'da ulaşıma zam geldi
İstanbul'da ulaşıma zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında taksi ve servis ücretlerine yüzde 28,09, İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.
8.01.2024 Haberler
Son dakika: İstanbul'da ulaşıma zam geldi
Son dakika: İstanbul'da ulaşıma zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında taksi ve servis ücretlerine yüzde 28,09, İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.
8.01.2024 Ekonomi
Taksicilerden zam açıklaması: İndi-bindi 120 tl olmalı
Taksicilerden zam açıklaması: İndi-bindi 120 tl olmalı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde İstanbul'da taksicilerin zam talebi hakkında açıklamalarda bulundu.
4.01.2024 Ekonomi
Taksilerdeki indi-bindi ücreti ile ilgili flaş açıklama
Taksilerdeki indi-bindi ücreti ile ilgili flaş açıklama Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, taksici esnafının kısa mesafede yolcudan aldığı indi-bindi ücretinin yasal olmadığını belirterek, "Taksimetre varsa ve ne yazarsa onu ödersiniz. Eğer 60 TL ödediyse fişini alsın ve hakem heyetinden parasını istesin. Ticaret İl Müdürlüğü'ne de şikayet ederse ciddi cezaları var" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Taksicilerden yüzde 65 zam talebi
Taksicilerden yüzde 65 zam talebi İstanbul Taksiciler Esnaf Odası(İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, "Yüzde 65 oranında taksi, taksi-dolmuş, ücret tarifelerinin artışı için dün İstanbul Büyükşehir Belediyemizin Toplu Ulaşım Hizmet Müdürlüğü'ne talepte bulunduk" dedi. Zam teklifi kabul edilirse indi bindi ücreti 115 liraya yükselecek.
14.11.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksilerde yeni ücret tarifesi başladı
İstanbul'da taksilerde yeni ücret tarifesi başladı Taksilerde yeni ücret tarifesi 14 Ağustos itibarıyla uygulanmaya başladı. UKOME'nin 8 Ağustos'taki kararıyla indi-bindi ücreti 70 TL, açılış ücreti 19.17 TL, kilometre başı ücret ise 13.75 TL oldu.
14.08.2023 Gündem
OKUL SERVİS ÜCRETLERİ 2023 SON DURUM || Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İşte başlangıç fiyatı...
OKUL SERVİS ÜCRETLERİ 2023 SON DURUM || Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İşte başlangıç fiyatı... İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51.52 zam yapıldı. Taksilerin ise açılış ücretine yüzde 51.52, indi-bindi ücretine ise yüzde 75 zam geldi. Gündeme ise okul servis ücretleri geldi. Okulların açılmasına kısa bir zaman kala okul servis ücretleri hakkında bilgi almak isteyenler için detaylar haberimizde...
10.08.2023 Bilgi Rehberi
Servisçiler uygulanan zamlı tarifeden memnun
Servisçiler uygulanan zamlı tarifeden memnun UKOME'de alınan zam kararı sonrası İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar açıklamalarda bulundu.
10.08.2023 Ekonomi
İSTANBUL TAKSİ AÇILIŞ ÜCRETİ VE İNDİ BİNDİ ÜCRETİ 2023: İstanbul taksi kısa mesafe ücreti ne kadar? İşte İstanbul taksi ücretleri...
İSTANBUL TAKSİ AÇILIŞ ÜCRETİ VE İNDİ BİNDİ ÜCRETİ 2023: İstanbul taksi kısa mesafe ücreti ne kadar? İşte İstanbul taksi ücretleri... İstanbul taksi ücretleri ile ilgili gelişmeler İstanbul'da yaşayanlar tarafından merak ediliyor. İstanbul'da toplu ulaşıma ve taksi ücretlerine zam yapıldı. Taksilerin yeni açılış ücreti ve indi bindi ücretleri araştırılıyor. Peki İstanbul'da kısa mesafe ne kadar? İşte 2023 İstanbul taksi açılış ücreti...
9.08.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden taksi zammı açıklaması
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden taksi zammı açıklaması İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın zam talebi üzerine İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, "UKOME tarafından belirlenen tarifede değişiklik yapma yetkimiz yok" açıklamasını yaptı.
9.08.2023 Ekonomi
İstanbul’da toplu ulaşıma % 51 zam
İstanbul’da toplu ulaşıma % 51 zam Yeni zamlarla tam elektronik bilet 15 lira, taksilerde kısa mesafe 70 lira, minibüslerde ise kısa mesafe ücreti 12 lira oldu. Taksiciler yine zammı beğenmedi.
9.08.2023 Ekonomi
Taksiciler yarın olağanüstü toplanıp yeni zam oranını belirleyecek
Taksiciler yarın olağanüstü toplanıp yeni zam oranını belirleyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, UKOME toplantısında toplu ulaşıma yapılan yüzde 51.52 zammı yeterli bulmayan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu yeni zam oranının belirlemek için yarın olağanüstü toplanacak.
8.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da toplu ulaşım ve taksi ücretlerine zam!
İstanbul'da toplu ulaşım ve taksi ücretlerine zam! İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51.52 zam yapıldı. Taksilerin ise açılış ücretine yüzde 51.52, indi-bindi ücretine ise yüzde 75 zam geldi.
8.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da toplu ulaşım ve taksi ücretlerine zam!
İstanbul'da toplu ulaşım ve taksi ücretlerine zam! İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51.52 zam yapıldı. Taksilerin ise açılış ücretine yüzde 51.52, indi-bindi ücretine ise yüzde 75 zam geldi.
8.08.2023 Haberler
Antalya’da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam
Antalya’da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam Antalya’da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam yapılarak taksimetre açılışı 14 TL, kilometre ücreti 18 TL, saat ücreti 72 TL, birim metre (100 metre) 1.80 TL, birim zamanı (1dk) 1.20 TL indi bindi ise 50 TL oldu.
22.06.2023 Ekonomi
Taksim'de taksiciyle turist arasında ücret tartışması! Ayağıyla kapıyı tutup direndi
Taksim'de taksiciyle turist arasında ücret tartışması! Ayağıyla kapıyı tutup direndi Beyoğlu Taksim'de turist yolcu ile taksici arasında indi bindi ücreti nedeniyle yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.03.2023 Haberler
Taksim'de taksiciyle turist arasında ücret tartışması! Ayağıyla kapıyı tutup direndi
Taksim'de taksiciyle turist arasında ücret tartışması! Ayağıyla kapıyı tutup direndi Beyoğlu Taksim'de turist yolcu ile taksici arasında indi bindi ücreti nedeniyle yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.03.2023 Gündem
İzmir’de taksilere tarife düzenlemesi
İzmir’de taksilere tarife düzenlemesi İzmir’de taksilerin açılış, kilometre ve indi bindi ücretleri artırıldı.
25.01.2023 Ege
Taksimetre zammıyla plaka fiyatları da arttı
Taksimetre zammıyla plaka fiyatları da arttı UKOME toplantısında taksimetre ücretlerine gelen zamla taksi plakaları da zamlandı. Yılbaşında 3 milyon 250 bin lira olan taksi plakaları son yükselişin ardından ortalama 6 milyon 350 bin liraya çıkarken kira bedeli ise aylık 16 bin liraya dayandı.
29.12.2022 Ekonomi
İstanbul'da taksi ücretlerine zam sonrası yoğunluk! Güncelleme için sıra bekliyorlar
İstanbul'da taksi ücretlerine zam sonrası yoğunluk! Güncelleme için sıra bekliyorlar İstanbul'da taksi ücretlerine yapılan zammın ardından, taksi şoförleri yeni yılın ilk gününden itibaren geçerli olacak tarifeler için taksimetrelerini güncelleştirmeye başladı. Bağcılar'da taksimetre güncellemesi yapan firmanın önünde sabah erken saatlerden itibaren kuyruklar oluştu.
28.12.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İndi-Bindi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.