İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron: Gazze'de yaşananlardan İsrail sorumlu
İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron: Gazze'de yaşananlardan İsrail sorumlu İsrail'in Gazze’deki katliamında 4'ncü ay geride kalmak üzereyken, acil ateşkese karşı çıkan ve bunun yerine sürdürülebilir ateşkes hedefiyle insani aralar öneren İsrail'e istihbarat desteğini hala daha sürdüren İngiltere'den önemli bir isim Türkiye'de bugün. İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İstanbul'da CNN TÜRK'ten Büşra Arslantaş ve uluslararası bir ajansın sorularını yanıtladı.
26.01.2024 Haberler
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, İngiltere Dışişleri Bakanı Raab'ı kabul etti
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, İngiltere Dışişleri Bakanı Raab'ı kabul etti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs meselesindeki pozisyonlarının Türkiye ile tam uyum içinde olduğunu, egemen eşitliğe dayalı ve yan yana yaşayan iki devletin iş birliğini savunduklarını ifade etti.
4.02.2021 Haberler
Yakın koruması silahı unuttu!
Yakın koruması silahı unuttu! İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab’ın yakın korumasının, silahını uçakta unuttuğu ortaya çıktı.
20.09.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Dışişleri Bakanı Raab'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Dışişleri Bakanı Raab'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ı kabul etti.
3.03.2020 Haberler
Son dakika | İran harekete geçti! Bu sefer hedef ABD değil...
Son dakika | İran harekete geçti! Bu sefer hedef ABD değil... İran, İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt'ın Umman Körfezi'ndeki iki tankere yönelik saldırının sorumlusu olarak İran'ı işaret etmesi üzerine, bu ülkenin Tahran Büyükelçisi Rob Maker'i Dışişleri Bakanlığı'na  çağırdı.
15.06.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, İngiliz mevkidaşı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, İngiliz mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt ile bir araya geldi. Çavuşoğlu, Londra temasları kapsamında İngiliz mevkidaşı Hunt ile bir araya geldi. Bir saat süren görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, görüşmede ikili ve bölgesel ilişkiler, İdlib mutabakatı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı, terörle mücadele ve Brexit konuları ele alındı.
11.09.2019 Haberler
Kritik zirve!
Kritik zirve! Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mısır ve Suriye’deki gelişmelere dair yürüttüğü temasları kapsamında Londra’da İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague ile bir araya geldi.
11.09.2019 Haberler
İngiltere Dışişleri Bakanı, Babacan ailesini evinde ağırladı
İngiltere Dışişleri Bakanı, Babacan ailesini evinde ağırladı İngiltere Dışişleri Bakanı David Miliband ve eşi Louise Miliband, Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan ile eşi Zeynep Babacan’ı, Miliband’ın seçim bölgesi olan Newcastle’ın South Shields bölgesindeki evlerinde ağırladı...
8.11.2008 Dünya
İngiltere Dışişleri Bakanı Gürcistan’ı ziyaret edecek
İngiltere Dışişleri Bakanı Gürcistan’ı ziyaret edecek İngiltere Dışişleri Bakanı David Miliband’ın hafta içinde Gürcistan’ı ziyaret edeceği bildirildi...
18.08.2008 Dünya