Tenekede odun yaktı, gazdan zehirlenerek öldü
Tenekede odun yaktı, gazdan zehirlenerek öldü Kilis’te, inşaat bekçisi Suriyeli Hasan Ramadan (58), ısınmak için tenekede odun yaktıktan sonra sızan karbonmonoksitten zehirlenerek hayatını kaybetti. Öte yandan ekipler Ramadan'ın ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı.
11.02.2022 Gündem
Bekçiliğini yaptığı inşaatın bodrumunda ölü bulundu
Bekçiliğini yaptığı inşaatın bodrumunda ölü bulundu İstanbul Avcılar'da, 55 yaşındaki Ergün Celep bekçiliğini yaptığı inşaat halindeki apartmanın asansör boşluğunda ölü bulundu. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
8.11.2021 Haberler
Kayseri'de bir inşaat bekçisi kulübede ölü bulundu!
Kayseri'de bir inşaat bekçisi kulübede ölü bulundu! Gelen bir son dakika haberine göre, Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 47 yaşındaki inşaat bekçisi, kulübesinde ölü bulundu.
25.05.2020 Gündem
Balkondan atlayan kocasını son anda yakaladı ancak kurtaramadı
Balkondan atlayan kocasını son anda yakaladı ancak kurtaramadı Kayseri'de 5'inci kattaki evinin balkonunda intihara kalkışan inşaat bekçisi Saadettin K. (55) eşinin kendisini tutmaya çalışmasına rağmen aşağıya düşerek yaşamını yitirdi.
18.02.2020 Haberler
Henüz 20 yaşındaydı! Babasının ekmek teknesinde...
Henüz 20 yaşındaydı! Babasının ekmek teknesinde... Antalya’da inşaat bekçiliği yapan babasının çalıştığı inşaata her akşam ziyarete gelen 20 yaşındaki genç, son gelişinde inşaat içerisinde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin üniversite sınavlarına hazırlandığı ve spor salonuna gidip düzenli spor yaptığı öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
İnşaat bekçisi, ateşi söndür diyen eski askeri vurdu
İnşaat bekçisi, ateşi söndür diyen eski askeri vurdu Konya'da bir inşaatta bekçilik yapan 51 yaşındaki Mehmet Boğaz, yaktığı ateşten rahatsız olduğu için kendisini uyaran eski asker 34 yaşındaki Tufan Üçğül'ü kasık ve kulağından tabanca ile vurduktan sonra polis merkezine gidip teslim oldu.
11.09.2019 Yaşam
Gürsel Tekin'den kardeş Kılıçdaroğlu'na destek
Gürsel Tekin'den kardeş Kılıçdaroğlu'na destek CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin bir şirkette bekçilik yapmasının normal olduğunu belirterek, "Biliyorsunuz Türkiye’de bankacılık sektörünü getiren aynı zamanda Türkiye’de yeni bir banka kurduran Kemal Derviş’in oğlu da bir barda çalışıyordu" dedi.
27.01.2013 Siyaset