İnşaat Kazısı

İnşaat Kazısı

Son dakika inşaat kazısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan inşaat kazısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan inşaat kazısı haber sayfamızda...

İnşaat Kazısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 290 inşaat kazısı haberi bulunmuştur.
Sultangazi'de temel kazısı yüzlerce kişiyi sokakta bıraktı!
Sultangazi'de temel kazısı yüzlerce kişiyi sokakta bıraktı! Sultangazi'de dün akşam saatlerinde bir inşaatın temel kazısı sırasında hasar gören 2 bina tedbir amaçlı boşaltılmıştı. Hasar gün aydınlanınca ortaya çıktı. Çatlaklar oluşan bina sakinleri yapılacak teknik incelemenin sonucunu bekliyor.
14.01.2024 Haberler
Temel kazısı sırasında kayma! 7 katlı bina tahliye edildi
Temel kazısı sırasında kayma! 7 katlı bina tahliye edildi  İstanbul Küçükçekmece'de bir inşaatın temel kazısı sıralarında bitişiğinde bulunan 7 katlı binada kayma meydana geldi.
11.08.2023 Haberler
Gürcistan'da kurşuna dizildi, kimliği DNA ile tespit edildi! 86 yıl sonra gerçek mezarında
Gürcistan'da kurşuna dizildi, kimliği DNA ile tespit edildi! 86 yıl sonra gerçek mezarında Gürcistan’da iç savaş sonrası 1937 yılında Sovyetler Birliği askerlerince kurşuna dizilerek öldürülen Hasan Dişli'nin ailesinin cesedin bulunması için verdiği girişimlerde yeni gelişme yaşandı.
26.06.2023 Haberler
Gürcistan'da kurşuna dizildi, kimliği DNA ile tespit edildi! 86 yıl sonra gerçek mezarında
Gürcistan'da kurşuna dizildi, kimliği DNA ile tespit edildi! 86 yıl sonra gerçek mezarında Gürcistan’da iç savaş sonrası 1937 yılında Sovyetler Birliği askerlerince kurşuna dizilerek öldürülen Hasan Dişli'nin ailesinin cesedin bulunması için verdiği girişimlerde yeni gelişme yaşandı.
26.06.2023 Gündem
İnşaat kazısında 'mezar odası' çıktı
İnşaat kazısında 'mezar odası' çıktı Samsun'da 3’üncü derece SİT alanındaki kazı alanında mezar odası ortaya çıktı. Mezar odası korumaya alındı.
13.05.2023 Haberler
İnşaat kazısında 'mezar odası' çıktı
İnşaat kazısında 'mezar odası' çıktı Samsun'da 3’üncü derece SİT alanındaki kazı alanında mezar odası ortaya çıktı. Mezar odası korumaya alındı.
13.05.2023 Gündem
Ankara'da istinat duvarı çöktü, 2 apartman tahliye edildi
Ankara'da istinat duvarı çöktü, 2 apartman tahliye edildi Ankara’nın Mamak ilçesinde inşaat kazısı yapılan bir arazinin bitişiğindeki istinat duvarı çöktü. Ekiplerin yaptığı incelemenin ardından 2 apartman tedbir amaçlı boşaltıldı.
24.02.2023 Haberler
Ankara'da istinat duvarı çöktü, 2 apartman tahliye edildi
Ankara'da istinat duvarı çöktü, 2 apartman tahliye edildi Ankara’nın Mamak ilçesinde inşaat kazısı yapılan bir arazinin bitişiğindeki istinat duvarı çöktü. Ekiplerin yaptığı incelemenin ardından 2 apartman tedbir amaçlı boşaltıldı.
24.02.2023 Gündem
Toprak kayması nedeniyle tahliye edilmişti! Efe Apartmanı için dönüş bekliyorlar
Toprak kayması nedeniyle tahliye edilmişti! Efe Apartmanı için dönüş bekliyorlar Ankara’nın Mamak ilçesinde, bitişiğindeki inşaat kazısında meydana gelen toprak kayması nedeniyle tahliye edilen 4 katlı Efe Apartmanı'nın sakinleri, evlerine dönmeyi beklediklerini söyledi.
20.01.2023 Gündem
İnşaat kazısında apartmanın duvarı çöktü! 19 daire tahliye edildi
İnşaat kazısında apartmanın duvarı çöktü! 19 daire tahliye edildi Ankara'nın Mamak ilçesinde inşaat kazısı yapılan arazinin bitişiğindeki binanın istinat duvarı çöktü. Ekiplerin yaptığı incelemenin ardından apartmanda bulunan 19 daire tedbir amaçlı tahliye edildi.
19.01.2023 Gündem
İşçiler fark etti! İnşaat kazısı sırasında lahit bulundu
İşçiler fark etti! İnşaat kazısı sırasında lahit bulundu İstanbul Büyükçekmece’de bir inşaatın temel kazısı sırasında lahit olduğu değerlendirilen tarihi mezar bulundu.
7.01.2023 Haberler
İşçiler fark etti! İnşaat kazısı sırasında lahit bulundu
İşçiler fark etti! İnşaat kazısı sırasında lahit bulundu Büyükçekmece’de bir inşaatın temel kazısı sırasında lahit olduğu değerlendirilen tarihi mezar bulundu.
7.01.2023 Gündem
İnşaat alanında 4 farklı insana ait iskeletler bulundu
İnşaat alanında 4 farklı insana ait iskeletler bulundu Büyükçekemece’de bir inşaat alanında yapılan kazı çalışmalarında işçiler insan kemikleri buldu. Yapılan incelemelerde bulunan kemiklerin 4 farklı insana ait olduğu tespit edildi. Öte yandan Büyükçekmece Kaymakamlığı'ndan olayla ilgili açıklama geldi.
2.11.2022 Gündem
İnşaat kazısında toprağa gömülü halde el bombaları bulundu
İnşaat kazısında toprağa gömülü halde el bombaları bulundu Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında çok sayıda el bombası bulundu. Patlayıcı özelliğini yitiren el bombalarının Birinci Dünya Savaşı ile Kurtuluş Savaşı'nda kullanıldığı değerlendiriliyor. 
24.04.2022 Haberler
İnşaat kazısında bulundu! Uzman ekip çağrıldı: Kurtuluş Savaşı'nda...
İnşaat kazısında bulundu! Uzman ekip çağrıldı: Kurtuluş Savaşı'nda... Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında çok sayıda el bombası bulundu. Patlayıcı özelliğini yitiren el bombalarının Birinci Dünya Savaşı ile Kurtuluş Savaşı'nda kullanıldığı değerlendiriliyor.
24.04.2022 Gündem
Almanya'da havalimanı yakınlarında bomba paniği! Ekipler sevk edildi
Almanya'da havalimanı yakınlarında bomba paniği! Ekipler sevk edildi Almanya'nın Düsseldorf Havalimanı yakınlarında bir inşaat kazısı sırasında ikinci dünya savaşından kalma bir bomba bulundu. Uçuşlar kısa süreliğine durdurulurken, uçaklar havada tur atmak zorunda kaldı.
9.12.2021 Dünya
İnşaat temeli kazılırken hasar gören iki binadaki 48 kişi tahliye edildi
İnşaat temeli kazılırken hasar gören iki binadaki 48 kişi tahliye edildi Tokat'ta, bir inşaat sahasında temel kazısı sırasında bitişiğinde bulunan 4 katlı bir bina ağır hasar gördü. Apartmandan yaklaşık 35 santimetre ayırılan binada oturanlar ile yanındaki apartmanda bulunan toplam 48 kişi tahliye edildi.
2.12.2021 Haberler
İnşaat kazısında lahit kapağı bulundu, çalışma durduruldu
İnşaat kazısında lahit kapağı bulundu, çalışma durduruldu Kayseri'de inşaatın temel kazısı sırasında Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen lahit kapağı, gözyaşı şişesi ile kemik parçaları bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun alanda inceleme yaparken, kazı çalışması durduruldu.
28.04.2021 Gündem
Ankara'da toprak kayması nedeniyle bir apartman tahliye edildi
Ankara'da toprak kayması nedeniyle bir apartman tahliye edildi Ankara'da, bitişiğindeki inşaatının temel kazısında yaşanan toprak kayması nedeniyle 3 katlı Saadet Apartmanı'nı çökme riskine karşı tahliye edildi. Olay, Çankaya ilçesi Çamlıtepe Mahallesi Tevekküller Sokak'ta meydana geldi.
17.04.2021 Gündem
Bakan Kurum Açelya Apartmanı'nı inceledi: Her türlü hukuki süreç yürütülecek
Bakan Kurum Açelya Apartmanı'nı inceledi: Her türlü hukuki süreç yürütülecek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çökme riski nedeniyle yıkılan Açelya Apartmanı'na ilişkin, "900 vatandaş bir haftadır dışarıda, bir inşaat kazısından dolayı. Bu ihmali yapanlara ilişkin her türlü hukuki süreç yürütülecek." dedi.
16.04.2021 Gündem
Son dakika... Ankara'da temeli kayan bina! Bakan Kurum'dan açıklama
Son dakika... Ankara'da temeli kayan bina! Bakan Kurum'dan açıklama Gelen son dakika haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma meydana gelmesi nedeniyle yıkım çalışması başlatılan Açelya Apartmanı çevresinde incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, "Yapılan kontrolsüz kazı sebebiyle Açelya Apartmanı ve etrafındaki apartmanlar şu an için risk altında. Bu çerçevede kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceğiz" dedi.
11.04.2021 Gündem
İnşaat kazısında tarihe çarptılar
İnşaat kazısında tarihe çarptılar Bodrum’da inşaat kazısı öncesi yapılan sondaj çalışmalarında, tarihi eser olduğu değerlendirilen duvarlara rastlandı...
25.10.2020 Ege
İnşaat kazısında lahit mezar bulundu
İnşaat kazısında lahit mezar bulundu Tokat’ın Niksar ilçesinde bir inşaatın temel kazısı sırasında Roma Dönemine ait olduğu değerlendirilen 2 adet lahit mezar bulundu.
28.06.2020 Gündem
İnşaat kazısı sırasında insan kemiği bulundu
İnşaat kazısı sırasında insan kemiği bulundu Erzincan'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan inşaat kazısı sırasında insan kemikleri ve kafatası bulundu. Kent merkezine bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan konut inşaatının temel kazısı sırasında iş makinesi operatörü kafatası ve insan kemiklerine rastladı.
31.05.2020 Haberler
Gözlerine inanamadılar! Kafatası ve insan kemikleri...
Gözlerine inanamadılar! Kafatası ve insan kemikleri... Erzincan'da yapılan inşaat kazısı sırasında insan kemikleri ve kafatası bulundu.
31.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnşaat Kazısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.