FETÖ’nün insan tacirlerine darbe
FETÖ’nün insan tacirlerine darbe Aralarında terör suçlularının da bulunduğu aranan şahısları yurtdışına kaçıran bir çeteye yönelik operasyonda ikisi emekli, biri aktif polis olmak üzere 96 kişi gözaltına alındı.
22.07.2020 Gündem
Erzurum'da insan tacirlerine baskın
Erzurum'da insan tacirlerine baskın Erzurum'da 12 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda insan taciri ve kaçak göçmen yakalandı
11.04.2018 Gündem
Erzurum'da insan tacirlerine baskın
Erzurum'da insan tacirlerine baskın Erzurum'da 12 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda insan taciri ve kaçak göçmen yakalandı
11.04.2018 Gündem
İnsan tacirlerine operasyon
İnsan tacirlerine operasyon Muğla kıyı şeridinden denizden teknelerle düzensiz göçmen kaçakçılı yapan suç örgütüne yönelik Muğla merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Milas Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı sonrası Muğla, İstanbul, İzmir, Tokat, Kocaeli, Kastamonu, Manisa ve Edirne illerinde bu sabah belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Suç örgütünün tamamen deşifre edilmesine yönelik olarak geçmiş tarihlerde birbirinden farklı şehirlerde 17 göçmen kaçakçılığı olayına suçüstü yapılmış, toplamda 450 göçmen kaçmak üzereyken organizatörleri ile birlikte yakalanırken, 17 organizatörün çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konduğu açıkladı. Operasyon kapsamında PKK terör örgütü üyeliğinden aranmakta olan iki kişinin yurtdışına kaçmak üzere iken yakalandığı ve tutuklandığı belirtildi. Bu sabah başlatılan 8 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda toplam 82 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılırken, ülke tarihinin en geniş kapsamlı göçmen kaçakçılığı operasyonu olma özelliğini taşıdığı açıklandı. Operasyon kapsamında şu ana kadar 29 şüphelinin yakalandığı açıklandı.
11.09.2019 Yaşam
İnsan tacirlerinin denize attığı en az 26 mülteci boğularak öldü
İnsan tacirlerinin denize attığı en az 26 mülteci boğularak öldü Yemen açıklarında, insan tacirlerinin dün denize attığı mültecilerin en az 26’sı hayatını kaybetti.
10.09.2008 Dünya

Benzer Haber Etiketleri