İşçi Günü

İşçi Günü

Son dakika işçi günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan işçi günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan işçi günü haber sayfamızda...

İşçi Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.928 işçi günü haberi bulunmuştur.
1 Mayıs’ın asrı aşan tarihinden kesitler
1 Mayıs’ın asrı aşan tarihinden kesitler Dünyada 1890’da “İşçi Günü” olarak kutlanmaya başlanan 1 Mayıs, Osmanlı’da işçiler tarafından kutlanıyordu. 1 Mayıs kutlamaları Cumhuriyet döneminde de devam etti. 1935’te 1 Mayıs, “Bahar Bayramı” ilan edildi. “İşçi Bayramı” olarak ilk büyük kutlama ise 1976’da Taksim’de yapıldı. 1977’deki kutlaması ise tarihe ‘Kanlı 1 Mayıs’ olarak geçti.
1.05.2020 Gündem
1 Mayıs'ta okullar tatil mi? 1 Mayıs resmi tatil mi?
1 Mayıs'ta okullar tatil mi? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı geldi çattı. Milyonlarca çalışan ve öğrenci de yarının tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki şu an hakkında en çok arama yapılan soru olan 1 Mayıs resmi tatil mi?
30.04.2019 Gündem
1 Mayıs'ın önemi nedir? 1 Mayıs ilk nerede ve ne zaman kutlandı?
1 Mayıs'ın önemi nedir? 1 Mayıs ilk nerede ve ne zaman kutlandı? 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı geldi çattı. Her yıl dünyanın dört bir tarafında milyonlarca emekçi tarafından kutlanan 1 Mayıs ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki 1 Mayıs'ın önemi nedir ve 1 Mayıs ilk nerede ve ne zaman kutlandı?
30.04.2019 Gündem
1 Mayıs'ta okullar tatil mi? 1 Mayıs resmi tatil mi?
1 Mayıs'ta okullar tatil mi? 1 Mayıs resmi tatil mi? Yarın işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanacak olan 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı öncesi milyonlarca öğrenci, öğretmen ve velinin merak ettiği 1 Mayıs'ta okullar tatil mi sorusunun cevabını derledik...
30.04.2019 Gündem
1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs ne zaman, hangi güne denk geliyor?
1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs ne zaman, hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için geri sayım başladı. Peki, 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi güne denk geliyor?
24.04.2019 Gündem
Pompeo İran’a yüklendi
Pompeo İran’a yüklendi Mike Pompeo, ABD’nin yeni Dışişleri Bakanı olarak ilk yurtdışı gezisini Sudi Arabistan’a gerçekleştirirken, İran’ın bölgedeki nükleer ve askeri eylemlerini sert bir dille eleştirdi.
29.04.2018 Dünya
1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs 2018 hangi güne denk geliyor?
1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs 2018 hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs tatil mi? sorusu artış göstermeye devam ediyor. Mayıs ayına sayılı günler kala milyonlarca vatandaş İşçi Bayramı olan 1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediyor. Diğer yandan ise öğrenciler İşçi Bayramında okullar tatil mi? sorusunu araştırıyor. İşte 1 Mayıs hakkında tüm merak edlienler...
26.04.2018 Gündem
1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs'ta okullar tatil mi?
1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs'ta okullar tatil mi? 1 Mayıs resmi tatil mi? sorusu vatandaşlar tarafından aranmaya başladı. Mayıs ayına saylı günler kala milyonlarca kişi 1 Mayıs tatil mi merak ediyor. İşçi Bayramı olması sebebiyle ve günlerden Salı gününe denk delmesiyle büyük soru işareti oluşturan 1 Mayıs tatil mi sorusunun yanıtı...
26.04.2018 Gündem
1 Mayıs İşçi Bayramı tatil mi? 1 Mayıs'ta okullar tatil mi?
1 Mayıs İşçi Bayramı tatil mi? 1 Mayıs'ta okullar tatil mi? 1 Mayıs tatil mi? sorusu merakla aranmaya başlandı. Mayıs ayına sayılı günler kala vatandaşların en çok aradığı soru 1 Mayıs tatil mi oldu. İşçi Bayramı olması sebebiyle 1 Mayıs'ın tatil olup olmaması vatandaşın aklında soru işareti bıraktı. İşte merakla araştırılan sorunun yanıtı...
24.04.2018 Gündem
Turizmde Rus krizinde 'son dakika' umudu
Turizmde Rus krizinde 'son dakika' umudu RUSYA’daki ruble krizi nedeniyle turizmde 2014’te yaşanan düşüş, 2015’te de devam ediyor. Sektör temsilcileri, Rus tatilcilerin ’son dakika’ alışkanlığı nedeniyle umudunu koruyor.
21.04.2015 Ekonomi
2015 yılı resmi tatil günleri
2015 yılı resmi tatil günleri 2015 Yılı Takvimi ve 2015 yılı resmi tatil günlerini sizler için hazırladık. 2015 yılında kaç gün resmi tatil.Kurban ve Ramazan Bayramları kaç gün? Diğer milli ve dini bayramlarımız hangi günlere denk geliyor, eğer sizde bunları merak ediyorsanız haberimizin devamında merak ettiğiniz tüm soruların cevabını bulabilirsiniz.
6.01.2015 Gündem
‘AKP’nin şeriatı savunmadığını sağır sultan bile duydu, biliyor’
‘AKP’nin şeriatı savunmadığını sağır sultan bile duydu, biliyor’ Avrupa Birliği’nin Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olli Rehn, AKP’nin “şeriatı savunmadığını sağır sultanın bile bildiğini, duyduğunu” söyledi.
7.05.2008 Siyaset
Valilik açıkladı: Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı
Valilik açıkladı: Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında polis ekipleri tarafından çevresi kapatılan Bozdoğan Kemeri araç ve yaya trafiğine açıldı.
1.05.2024 Gündem
Ankara'da 1 Mayıs! Kutlamalar 3 saat sürdü
Ankara'da 1 Mayıs! Kutlamalar 3 saat sürdü Ankara’da '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü', Atatürk Kültür Merkezi önünden Tandoğan Meydanı'na yapılan yürüyüş ve mitingle kutlandı. Yağmura rağmen yürüyüşe katılım yoğun oldu.
1.05.2024 Gündem
'İşçi kenti'nde Çinli mühendisler yürüdü
'İşçi kenti'nde Çinli mühendisler yürüdü İşçi kenti olarak anılan Zonguldak'ta, meslek örgütleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için İstasyon Caddesi'nde bir araya geldi.
1.05.2024 Gündem
İzmir'de 1 Mayıs kutlaması
İzmir'de 1 Mayıs kutlaması İzmir'de, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Gündoğdu Meydanı'nda kutlandı.
1.05.2024 Gündem
ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI başvurusu İŞKUR 2024 | Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 1072 personel alımı kurası ne zaman?
ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI başvurusu İŞKUR 2024 | Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 1072 personel alımı kurası ne zaman? Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1072 mevsimlik işçı alımı yapıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. ÇAYKUR işçi alımı başvuru kılavuzuna göre son başvuru günü ne zaman? ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları ve kadro dağılımı...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Işıkhan'dan, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' mesajı
Bakan Işıkhan'dan, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' mesajı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işçilerin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
1.05.2024 Ekonomi
İŞÇİ BAYRAMI BUGÜN BORSA AÇIK MI, KAPALI MI? 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü borsa resmi tatil mi oldu? Borsa ne zaman açılacak, yarın mı açılacak mı?
İŞÇİ BAYRAMI BUGÜN BORSA AÇIK MI, KAPALI MI? 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü borsa resmi tatil mi oldu? Borsa ne zaman açılacak, yarın mı açılacak mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda borsa tatil mi sorusu ilgi görmeye başladı. 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü borsada işlem yapacak olan vatandaşlar, bugün borsa açık mı, kapalı mı öğrenmek istiyor. Hafta içi her gün işlem yapılan borsada 1 Mayıs detayı şöyle...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.
1.05.2024 Haberler
İngiltere, düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı
İngiltere, düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı İngiltere, 'gönüllü program' kapsamında ilk düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı.
1.05.2024 Dünya
ANLAM YÜKLÜ 1 MAYIS 2024 İŞÇİ BAYRAMI MESAJI 💥 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için Uzun-Kısa, Resimli, En farklı, Yepyeni kutlama mesajları ve sözleri
ANLAM YÜKLÜ 1 MAYIS 2024 İŞÇİ BAYRAMI MESAJI 💥 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için Uzun-Kısa, Resimli, En farklı, Yepyeni kutlama mesajları ve sözleri 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her yıl 1 Mayıs tarihinde kutlanan İşçi ve Emekçiler Bayramı'nda dayanışma, işçi hakları, Haksızlıklara karşı mücadele gibi birçok önemli konu değerlendirmeye alınır. 1 Mayıs İşçi'nin emeğinin sömürüsüne karşı duruştur. Bu özel ve anlamlı günü sosyal medya hesapları üzerinden yapacakları resimli, anlam yüklü 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları ile kutlamak isteyen vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. İşte en anlamlı 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları ve sözleri...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.
1.05.2024 Gündem
1 MAYIS (BUGÜN) OKULLAR VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 📢 Yarın okullar açılıyor mu?
1 MAYIS (BUGÜN) OKULLAR VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 📢 Yarın okullar açılıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili sorular gündemde. İşçi Bayamı olarak kutlanan 1 Mayıs bugün okullar ve üniversiteler tatil mi merak ediliyor. Bu sene hafta içi günlerinden birine denk gelen 1 Mayıs Çarşamba günü kutlanacak. En çok merak edilen sorulardan biri de okullar ve üniversiteler ile ilgili oldu. Peki 1 Mayıs bugün okullar tatil mi? 1 Mayıs bugün üniversiteler resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takvimi
1.05.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

İşçi Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.