İskele

İskele

Son dakika iskele haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iskele gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iskele haber sayfamızda...

İskele

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.163 iskele haberi bulunmuştur.
'Notre Dame'ı olarak tanımlanan 400 yıllık eski Borsa binasında yangın
'Notre Dame'ı olarak tanımlanan 400 yıllık eski Borsa binasında yangın Yangın kent sakinlerince 2019 yılında yanan Paris'teki katedrale atıfla Danimarka'nın 'Notre Dame'ı olarak tanımlandı.
16.04.2024 Dünya
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
Eminönü'nde vapur sırası yoğunluğu!
Eminönü'nde vapur sırası yoğunluğu! Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler soluğu sahilde aldı. Çok sayıda yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan Eminönü’nde yoğunluk oluştururken, vapurlara binmek isteyen çok sayıda turistin oluşturduğu yoğunluk böyle görüntülendi.
11.04.2024 Haberler
Eminönü'nde vapur sırası yoğunluğu!
Eminönü'nde vapur sırası yoğunluğu! Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler soluğu sahilde aldı. Çok sayıda yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan Eminönü’nde yoğunluk oluştururken, vapurlara binmek isteyen çok sayıda turistin oluşturduğu yoğunluk böyle görüntülendi.
11.04.2024 Gündem
Çocuk eğitmenin en iyi yolu: İskele ebeveynlik nedir?
Çocuk eğitmenin en iyi yolu: İskele ebeveynlik nedir? Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ebeveynler bazı durumlarda çocuklarına olan davranış biçimlerini tasarlayamıyor. Peki, çocuğunuzu eğitmenin en iyi yolu nedir? Uzmanlar bu yolun 'iskele ebeveynlik'ten geçtiğini belirtiyor.
7.04.2024 Ebeveyn
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bir kapıyı kaparlar, biz 10 tane başka kapı açarız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bir kapıyı kaparlar, biz 10 tane başka kapı açarız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iftar programına katıldı. Güzelyurt’ta düzenlenen program öncesinde açıklamalarda bulunan Yılmaz, buruk bir Ramazan yaşadıklarını belirterek, “Gazze'de Ramazan'da dahi katliamlarla karşı karşıya kalan Gazzeli kardeşlerimizin de acısını buradan bir kez daha paylaşıyoruz. Bu acıların yaşanmaması adına Türkiye Cumhuriyeti olarak her türlü gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonra da sarf edeceğiz. Öncelikle insani yardımların ulaştırılması ardından da kalıcı bir barışın, huzurun sağlanması için her türlü çabayı sarf ediyoruz” dedi.
5.04.2024 Gündem
Liverpool limanına Türk damgası
Liverpool limanına Türk damgası Global Yatırım Holding’in iştiraki ve kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding, Liverpool Kruvaziyer Limanı’nı portföyüne katıyor. Global Ports Holding, Liverpool limanının kruvaziyer operasyonlarını 50 yıllığına işletilmesi için Peel Ports Group’un bağlı kuruluşu The Mersey Docks and Harbour Company Ltd. ile 50 yıllık anlaşma imzaladı. Operasyonların nisan ayında devralınması planlanıyor.
4.04.2024 Ekonomi
Askerlik arkadaşlarının son buluşması oldu! 2 ölü, 1 ağır yaralı
Askerlik arkadaşlarının son buluşması oldu! 2 ölü, 1 ağır yaralı İzmir'in Urla ilçesinde buluşan askerlik arkadaşlarının bulunduğu otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Korkunç kazada direğe çarpan otomobilin ikiye ayrılması da dikkat çekti.
3.04.2024 Gündem
4 bin 373 oy alarak muhtar oldu! DJ partili kutlama
4 bin 373 oy alarak muhtar oldu! DJ partili kutlama Muğla’nın Datça ilçesinde Merkez İskele Mahallesi muhtarlığına seçilen Meriç Bora (31) DJ eşliğinde muhtarlık ofisinin önünde kutlama partisi yaptı. Bora, 31 Mart'ta muhtarlık için 6 adayın yarıştığı seçimlerde 4 bin 373 oy aldı.
2.04.2024 Gündem
‘Çok uluslu güç’ masada
‘Çok uluslu güç’ masada Gazze’de çok uluslu bir gücün oluşturulması ve yardımların daha sağlıklı biçimde yürütülmesi için görüşmeler sürüyor. İsrail’in bu sayede savaş sonrasında Hamas’ın yeniden güç kazanmasına da engel olmak istediği belirtiliyor.
31.03.2024 Dünya
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
Ayasofya 2'nci Bayezid Minaresi'nde restorasyon! Söküm işlemi başladı
Ayasofya 2'nci Bayezid Minaresi'nde restorasyon! Söküm işlemi başladı Ayasofya-i Kebir Cami restorasyonunda daha önce çatlak tespit edilen II.Bayezid Minaresi'nde söküm işlemleri başladı.
26.03.2024 Gündem
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda, partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı.
21.03.2024 Gündem
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak Gazze’ye denizden yardım için düğmeye basılırken, kurulacak yüzer rıhtım ve iskeleyle büyük kargo gemilerinin yükleri ulaştırması sağlanacak. İskele, özel bir şirket tarafından korunacak.
14.03.2024 Dünya
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak'
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak' "Ulaşılabilir İstanbul Temalı Proje Tanıtım Toplantısı" nda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "2029 sonunda 650 kilometreleri bulacak olan raylı sistemimiz 2029'dan sonraki ilk dönemde 750 kilometreye ulaşarak İstanbul'u hak ettiği raylı sistem ağına hep birlikte kavuşturacağız" dedi.
13.03.2024 Gündem
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar Gazze’de ateşkes için diplomatik çabalar sürerken, bölgeye denizden yardım ulaştırılması için somut gelişmeler yaşanıyor. Gazze’ye denizden yardım ulaştıracak ilk gemi Güney Kıbrıs’tan yola çıktı.
13.03.2024 Dünya
Eşini bıçaklayıp, ağır yaralayan şüpheli tutuklandı
Eşini bıçaklayıp, ağır yaralayan şüpheli tutuklandı Van’da tartıştığı eşi Z.Ş.’yi bıçaklayarak ağır yaralayan H.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
12.03.2024 Gündem
Yer: Van! Eşini bıçaklayan saldırgana kabusu yaşattılar
Yer: Van! Eşini bıçaklayan saldırgana kabusu yaşattılar Van'ın İpekyolu ilçesinde eşini bıçaklayan şahıs çevredeki vatandaşların hedefi olurken saldırganı linç edilmekten polis ekipleri kurtardı.
11.03.2024 Haberler
Yer: Van! Eşini bıçaklayan saldırgana kabusu yaşattılar
Yer: Van! Eşini bıçaklayan saldırgana kabusu yaşattılar Van'ın İpekyolu ilçesinde eşini bıçaklayan şahıs çevredeki vatandaşların hedefi olurken saldırganı linç edilmekten polis ekipleri kurtardı.
11.03.2024 Gündem
Gazze’ye yardımda önemli bir aşama!
Gazze’ye yardımda önemli bir aşama! Gazze’ye daha fazla yardım ulaşmasına olanak sağlayacak adımlar atıldı. ABD’nin Gazze sahiline inşa edeceği geçici iskele için malzemelerin yanı sıra AB’nin yardım malzemeleri de denizden yola çıktı.
11.03.2024 Dünya
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim ABD Başkanı Joe Biden, “Birliğin Durumu” konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının büyük bölümünü Gazze’de yaşananlara ayıran Biden, bölgeye ulaşan yardımlar konusunda önemli bir adımı duyurdu.
9.03.2024 Dünya
ABD'den Gazze hamlesi! İnsani yardımlar için geçici bir liman kurmayı planlıyor
ABD'den Gazze hamlesi! İnsani yardımlar için geçici bir liman kurmayı planlıyor ABD yönetiminden üst düzey yetkililer, Başkan Joe Biden’ın insani yardımları ulaştırmak için Gazze Şeridi kıyısına geçici bir liman kurmayı planladığını açıkladı.
7.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İskele ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.