İstanbul'da yeni HES kodu kararı
İstanbul'da yeni HES kodu kararı İstanbul'da İl Hıfzıssıhha Meclis Kararı'nın aldığı yeni kararla 15 Mart'tan itibaren kahvehane, internet kafe, berber, hamam, masaj salonu, düğün salonu, tiyatro ve spor salonları gibi bir çok yere girişte HES kodu zorunluluğu getirildi.
11.03.2021 Televizyon
Vali Ali Yerlikaya İstanbul için alınan yeni kararları açıkladı
Vali Ali Yerlikaya İstanbul için alınan yeni kararları açıkladı İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Vali Ali Yerlikaya, “Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 60 yaş üstü çalışanlar, hamileler, kronik rahatsızlığı olanlar, 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kadınlar ise evden çalışabilecek. Sanayi kesiminde çalışanların sabah saat 07.00'de mesaiye başlaması kararı alındı” dedi
4.11.2020 Haberler
Son dakika... İstanbul için kritik mesai toplantısı
Son dakika... İstanbul için kritik mesai toplantısı Gelen son dakika haberine göre; İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, sanayi sektörü çalışanları için erken mesai düzenlemesi ve kamuda esnek çalışma yöntemlerinin belirlenmesi için toplandı.
4.11.2020 Gündem
Asker uğurlamalarına corona virüs düzenlemesi
Asker uğurlamalarına corona virüs düzenlemesi İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, koronavirüs sürecinde asker uğurlama törenlerine izin verilmemesi ve birliğine teslim olan askerlik yükümlülerinden pandemi tedbirlerini ihlal etmeyeceklerine dair taahhütname alınmasına karar verdi.
7.07.2020 Haberler