İstanbul Kaza

İstanbul Kaza

Son dakika istanbul kaza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istanbul kaza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istanbul kaza haber sayfamızda...

İstanbul Kaza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.565 istanbul kaza haberi bulunmuştur.
İki kentte iki motokurye kazaya kurban gitti!
İki kentte iki motokurye kazaya kurban gitti! İzmir’in Bornova ilçesinde otomobille çarpışan motosikletteki kurye Zeynep Demir, hayatını kaybetti. İstanbul Başakşehir'de ise kamyonun çarptığı motokurye olay yerinde hayatını kaybetti.
27.12.2023 Gündem
Bolu Dağı'nda kaza! Ankara yönü kapandı
Bolu Dağı'nda kaza! Ankara yönü kapandı Bolu Dağı D-100 yolu geçişinde sürücüsünün sis nedeniyle virajda kontrolünü kaybettiği LPG tankeri, beton bariyerleri yıkıp, karşı şeride geçti. Kazada sürücü yaralanırken, Ankara yönü trafiğe kapandı.
27.06.2022 Gündem
Ordu'da öğretim görevlilerinin midibüsü devrildi! Dekan öldü, 19 yaralı
Ordu'da öğretim görevlilerinin midibüsü devrildi! Dekan öldü, 19 yaralı Ordu'da, 'İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Toplantısı'na katılan öğretim görevlilerini taşıyan midibüs, virajda kontrolden çıkıp, devrildi. Kazada İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz hayatını kaybetti, 2'si ağır 19 kişi ise yaralandı.
25.06.2022 Gündem
Sancaktepe'de kaza! Bir kişi hayatını kaybetti
Sancaktepe'de kaza! Bir kişi hayatını kaybetti Sancaktepe Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza yapan TIR yandı. Şoför hayatını kaybetti. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
15.06.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'un koruma ekibi kaza yaptı! Yaralılar var
TBMM Başkanı Şentop'un koruma ekibi kaza yaptı! Yaralılar var Bursa’ya gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un koruma ekibinin bulunduğu otomobil, aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada 2 koruma polisi ile 2 özel kalem müdür yardımcısı yaralandı.
11.06.2022 Gündem
İETT otobüsü ile iki tur otobüsü çarpıştı, ortalık karıştı
İETT otobüsü ile iki tur otobüsü çarpıştı, ortalık karıştı Üsküdar’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, yola çıkmak üzere olan bir tur otobüsüne çarptı. Savrulan otobüs de önünde bulunan başka bir tur otobüsüne çarptıktan sonra kaldırma çıkıp reklam panosunu devirdi. Şehir dışından İstanbul'a gezi için gelen vatandaşların kaza esnasında otobüslerin içerisinde olmaması facia yaşanmasını önledi. Kazada bir kişi yaralanırken zincirleme kazaya karışan otobüsler havadan görüntülendi.
11.06.2022 Gündem
Yer: İstanbul! Kaza sonrası taksiyi parçaladılar
Yer: İstanbul! Kaza sonrası taksiyi parçaladılar TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde trafikteki tartışma kaza ile sonuçlandı. Kazaya karışan araçtaki 5 kişi, sürücüyü dövdü, taksiye ise levye ve demir kesici makaslarla zarar verdi.
5.06.2022 Gündem
Son dakika... İstanbul'da korkutan kaza! İçi yolcu dolu otobüs otomobil ile çarpıştı
Son dakika... İstanbul'da korkutan kaza! İçi yolcu dolu otobüs otomobil ile çarpıştı İstanbul Ataşehir'de Özel Halk Otobüsü önünde giden otomobile çarptı. Refüjdeki reklam panosuna çarpıp, duran otobüsteki yolculardan biri yaralandı.
26.02.2020 Gündem
4 kişinin yaralandığı kaza saniye saniye kameraya yansıdı
4 kişinin yaralandığı kaza saniye saniye kameraya yansıdı Beyoğlu’nda 4 kişinin yaralandığı kaza çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza, 04.30 sıralarında Beyoğlu Kasımpaşa Bahriye Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, hızla viraja giren 34 EZ 5025 plakalı otomobil virajı alamayarak yol kenarında duran 34 ML 8065 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinde bulunan bir kişi savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan 2 kişi çevredekilerin yardımıyla araç içerisinden çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 4 yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası araç ve motosiklet olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Gece yarısı İstanbul'da yaşandı! İzlemek için sıraya girdiler
Gece yarısı İstanbul'da yaşandı! İzlemek için sıraya girdiler Ümraniye'de hakimiyetini kaybettiği otomobil viyadükte iki yolu ayıran yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki boşlukta asılı kaldı. Kazayı sürücü yara almaktan atlatırken yanındaki kişi hafif sıyrıklarla atlattı.
27.04.2018 Gündem
Gece yarısı İstanbul'da yaşandı! İzlemek için sıraya girdiler
Gece yarısı İstanbul'da yaşandı! İzlemek için sıraya girdiler Ümraniye'de hakimiyetini kaybettiği otomobil viyadükte iki yolu ayıran yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki boşlukta asılı kaldı. Kazayı sürücü yara almaktan atlatırken yanındaki kişi hafif sıyrıklarla atlattı.
27.04.2018 Gündem
Son dakika: İstanbul'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Son dakika: İstanbul'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var İstanbul TEM otoyolunda korkunç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kazada iki kamyon TIR birbirine girdi. Kazada, 1 kişi ölürken 2 kişi yaralandı.
11.12.2017 Gündem
TEM otoyolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var
TEM otoyolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var İstanbul'da TEM otoyolunda 2 aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
10.12.2017 Gündem
TEM otoyolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var
TEM otoyolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var İstanbul'da TEM otoyolunda 2 aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
10.12.2017 Gündem
Son dakika... İstanbul'da zincirleme kaza!
Son dakika... İstanbul'da zincirleme kaza! E-5 Okmeydanı mevkiinde 3 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
3.12.2017 Gündem
Acı haber... Şehit sayısı 2'ye yükseldi
Acı haber... Şehit sayısı 2'ye yükseldi İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı motorize polis ekipleri Bayrampaşa’da kaza yaptı. Kazada 1 polis memuru olay yerinde şehit olurken diğeri ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
23.07.2017 Gündem
İstanbul'da iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı
İstanbul'da iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda, birkaç dakika arayla meydana gelen iki farklı kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
4.12.2016 Gündem
İstanbul'da iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı
İstanbul'da iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda, birkaç dakika arayla meydana gelen iki farklı kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
4.12.2016 Gündem
İstanbullular'a sabah şoku
İstanbullular'a sabah şoku 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün girişinde, metrobüs ile bir otomobilin karıştığı kaza nedeniyle, Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte trafik yoğunluğu yaşanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO ve BUDO'da da bazı seferler iptal edildi.
7.11.2016 Gündem
İstanbul geneli uygulama yapıldı! Araçlar didik didik arandı
İstanbul geneli uygulama yapıldı! Araçlar didik didik arandı İstanbul genelinde polis uygulama yaptı. Araçlar tek tek durdurulup didik didik arandı.
25.04.2024 Gündem
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sosyal medyada başlayan tartışma cinayetle sona erdi. Kar maskeleri ile kahvehane basan iki kişi, 19 yaşındaki Arda Yücel Ekşioğlu'nu öldürdü. Ekşioğlu ölmeden önce ifadesinde şüpheli olarak ismini verdiği Y.T.’nin de olduğu 7 kişi, polisin 4 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakalandı.
25.04.2024 Gündem
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek?
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek? Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen kaza sonrası meydana gelen aksaklık 52 saati aşkın süredir giderilemedi. Sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
24.04.2024 Gündem
İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" polisi duyunca kaçtı
İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" polisi duyunca kaçtı Kemerburgaz-Göktürk yolunda kaza ihbarına giden itfaiye ekibi, taksiciyi aracın içerisinde uyurken buldu. İtfaiyenin müdahalesine rağmen bir türlü uyanmayan taksici, İHA muhabirinin müdahalesi sonrası uyandı. Bir süre aracın içerisinde bekleyen taksici ardından inip aracını kontrol ettikten sonra kazalı araçla olay yerinden kaçtı. Trafikte seyrederken yalpalayan taksici bariyerlere çarpmaktan son anda kurtuldu. Yaşananlar İHA kameralarına yansıdı.
24.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Kaza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.