Cerrahpaşa Tıp'ın kapatılan bölümleri 25 Nisan'da yeni yerinde faaliyete başlıyor
Cerrahpaşa Tıp'ın kapatılan bölümleri 25 Nisan'da yeni yerinde faaliyete başlıyor İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin geçici olarak kapatılan bölümlerinin 25 Nisan itibariyle Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nde faaliyetlerine devam edeceği açıklandı.
14.04.2023 Gündem
İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı’ndan 'taşınma' açıklaması: Olabilecek yeni binaları tarıyoruz
İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı’ndan 'taşınma' açıklaması: Olabilecek yeni binaları tarıyoruz Dün İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin büyük kısmı kapatılırken, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ndeki son durumu Dekan Prof. Dr. Tufan Tükek, değerlendirdi.
28.02.2023 Gündem
Son dakika haberleri... Dünya bu sonuca kilitlendi! İstanbul'da da yapılacak
Son dakika haberleri... Dünya bu sonuca kilitlendi! İstanbul'da da yapılacak Dünyanın merakla beklediği ve artık son aşamaya en çok yaklaşan Kovid-19 aşı çalışmalarından biri olan BioNTech ve Pfizer'ın ortak geliştirdiği Kovid-19 aşısının, Faz 3 insan denemelerinin bir ayağı da Türkiye'de, İstanbul Tıp Fakültesi koordinasyonunda yürütülecek. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada her şey yolunda giderse aşının Kasım ayı gibi piyasada olacağını vurgulayarak, çalışmanın bir paydaşı olarak Türkiye'nin aşıya erişimde bir sıkıntı yaşamayacağını söyledi.
22.08.2020 Gündem