İstanbulspor

İstanbulspor

Son dakika istanbulspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istanbulspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istanbulspor haber sayfamızda...

İstanbulspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.087 istanbulspor haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçeli yıldıza çok sert eleştiri: Futbolu bırakmış!
Fenerbahçeli yıldıza çok sert eleştiri: Futbolu bırakmış! Süper Lig'de Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de yıldız oyuncuya çok sert eleştiri geldi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında son durum! İşte puan durumu ve kalan maçlar
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında son durum! İşte puan durumu ve kalan maçlar Süper Lig'de artık son düzlüğe girilirken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kıyasıya yarış tam gaz devam ediyor.
6.05.2024 Galatasaray
Süper Lig'de şampiyonluk hesapları! Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçları
Süper Lig'de şampiyonluk hesapları! Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçları Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya rekabetle sürüyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesapları belli oldu. İşte iki takımın kalan maçları ve o ihtimaller...
6.05.2024 Galatasaray
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
4.05.2024 Samsunspor
Osman Zeki Korkmaz: Zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok!
Osman Zeki Korkmaz: Zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok! İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından konuştu.
4.05.2024 İstanbulspor
Hikmet Karaman'dan hakem vurgusu! 'Temiz bir maç yönettiler'
Hikmet Karaman'dan hakem vurgusu! 'Temiz bir maç yönettiler' Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, İstanbulspor maçını değerlendirdi.
4.05.2024 Adana Demirspor
Mustafa Erhan Hekimoğlu: Çok gururluyum!
Mustafa Erhan Hekimoğlu: Çok gururluyum! Beşiktaş'ın 2027'ye kadar sözleşme yenilediği Mustafa Erhan Hekimoğlu açıklamalarda bulundu.
4.05.2024 Beşiktaş
Adana Demirspor, İstanbulspor'u tek golle mağlup etti!
Adana Demirspor, İstanbulspor'u tek golle mağlup etti! Süper Lig'den küme düşmesi daha önceden kesinleşen İstanbulspor kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Adana Demirspor sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.
4.05.2024 İstanbulspor
İstanbulspor - Adana Demirspor maçından kareler
İstanbulspor - Adana Demirspor maçından kareler Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında İstanbulspor, Adana Demirspor'u konuk etti.
4.05.2024 İstanbulspor
Esenler Erokspor'un rakibi sahaya U19'la çıkınca, Vanspor sahadan çekildi
Esenler Erokspor'un rakibi sahaya U19'la çıkınca, Vanspor sahadan çekildi Vanspor, Serik Belediyespor'un lider Esenler Erokspor maçına U19 takımı ile çıktığını öğrenince Bursaspor deplasmanında sahadan çekildi. Vanspor, Esenler Erokspor ile arasında sadece 2 puan vardı. Deplasmanda 6-0 galip gelen Erokspor puanını 83'e yükselterek 1. Lig'e adını yazdırdı.
4.05.2024 2.Lig
Semih Kılıçsoy ve Omar Colley cezalı duruma düştü!
Semih Kılıçsoy ve Omar Colley cezalı duruma düştü! Beşiktaş'ta Rizespor maçında sarı kart gören Omar Colley ve Semih Kılıçsoy, Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü.
3.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması!
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması! İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin seçim kararına dair bir açıklama yaptı.
2.05.2024 İstanbulspor
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler Süper Lig'de bu haftanın hakemleri belli oldu. İşte Galatasaray-Sivasspor ve Konyaspor-Fenerbahçe maçlarını yönetecek hakemler...
2.05.2024 Futbol
Süper Lig’de 35. hafta başlıyor! Yarın 2 maç var
Süper Lig’de 35. hafta başlıyor! Yarın 2 maç var Trendyol Süper Lig'de 35. haftada yarın iki maç oynanacak. Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u; Ankaragücü ise Alanyaspor'u ağırlayacak.
2.05.2024 Süper Lig
Real Madrid'da Andriy Lunin'le sözleşme yenileme kararı!
Real Madrid'da Andriy Lunin'le sözleşme yenileme kararı! Real Madrid'in Andriy Lunin ile yeni sözleşme imzalama kararı aldığı öğrenildi.
1.05.2024 İspanya La Liga
İstanbulspor Kulübü'nden TFF'nin açıklamasına cevap!
İstanbulspor Kulübü'nden TFF'nin açıklamasına cevap! İstanbulspor Kulübü, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamalarına cevap verdi.
1.05.2024 İstanbulspor
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 3-5 kişi için milli takımı riske atmam
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 3-5 kişi için milli takımı riske atmam TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz’a kadar görevde kalacaklarını söyledi, “Kötü niyetliler, ‘Almanya’da Büyükekşi mi oynayacak ki, seçimi öne almıyor’ diyor. Şu anda milli takımın başında Hamit Altıntop ve Mustafa Eröğüt var. Seçim öne alınırsa futbolcular, belki de hiç tanımadıkları birileriyle EURO 2024’e gidecek. 3-5 kişinin hırsları için bu işi riske atamayız” ifadelerini kullandı
1.05.2024 Futbol
Süper Lig'de tek yabancı teknik adam Marcus Gisdol
Süper Lig'de tek yabancı teknik adam Marcus Gisdol Trendyol Süper Lig’deki 20 takım arasında yabancı teknik adam tarafından çalıştırılan tek ekip olarak Samsunspor kaldı.
30.04.2024 Samsunspor
Süper Lig'in dibi alev alev! İşte son durum ve kalan maçlar
Süper Lig'in dibi alev alev! İşte son durum ve kalan maçlar Trendyol Süper Lig'de son 4 haftaya girilirken, kümede kalma yarışı iyice kızıştı. İstanbulspor geçtiğimiz haftalarda lige veda etmişti. İşte alt sıralarda son durum...
30.04.2024 Süper Lig
Fatih Karagümrük - Antalyaspor: 4-1 | Küme düşme hattı karıştı
Fatih Karagümrük - Antalyaspor: 4-1 | Küme düşme hattı karıştı Süper Lig'in 34. haftasında Fatih Karagümrük, Antalyaspor'u konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Karagümrük 4-1 kazandı.
29.04.2024 Karagümrükspor
Süper Lig'de 36. haftanın programı belli oldu! Tüm maçlar aynı saatte
Süper Lig'de 36. haftanın programı belli oldu! Tüm maçlar aynı saatte Türkiye Futbol Federasyonu, 36. haftada oynanacak olan Süper Lig karşılaşmalarının tamamının aynı gün ve saatte oynacağını açıkladı.
29.04.2024 Süper Lig
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
29.04.2024 Futbol
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
29.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.