İstismar

İstismar

Son dakika istismar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istismar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istismar haber sayfamızda...

İstismar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.313 istismar haberi bulunmuştur.
Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada büyük şok, müstakbel eşi pedofil çıktı
Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada büyük şok, müstakbel eşi pedofil çıktı Düğününe aylar kala öğrencisine attığı iğrenç mesajlar ortaya çıkan sapık öğretmen ABD'de infial yarattı. Damat ise sapık gelinin skandalı karşısında açıklama dahi yapamadı, arkadaşları olayın detaylarını aktardı.
5.05.2024 Dünya
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı Hayata gözlerini yumduğunda henüz altı yaşındaydı. Kendisini koruması ve sevmesi gereken babasının, 'çok kilolu' olduğu hezeyanıyla uyguladığı şiddet sonu oldu. Cani babanın çocuğun ölümünden yaklaşık iki hafta önceki hastalıklı davranışları ise güvenlik kamerasına yakalanmasıyla ortaya döküldü.
3.05.2024 Dünya
Metroda genç kızın korku dolu anları! Tacizci kıskıvrak yakalandı
Metroda genç kızın korku dolu anları! Tacizci kıskıvrak yakalandı İstanbul Başakşehir'de bir genç kızı metroda taciz eden kişi polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. İşte detaylar...
2.05.2024 Gündem
Eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein yeniden yargılanacak
Eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein yeniden yargılanacak Weinstein, New York'ta çektiği 23 yıllık hapis cezasının geçen hafta yüksek mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından Manhattan'daki Bellevue Hastanesi'ne nakledilmişti.
2.05.2024 Dünya
Çocuğa taciz iddiası mahalleyi karıştırdı! Linç edilmek istendi
Çocuğa taciz iddiası mahalleyi karıştırdı! Linç edilmek istendi Adana'da sokakta oynayan 4 yaşındaki erkek çocuğu A.K.'ye, Suriye uyruklu komşularının oğlu H.F.’nin (11) cinsel tacizde bulunduğu iddiası, mahalleyi ayağa kaldırdı. Ailenin şikayetçi olduğu, mahallelinin de linç girişiminde bulunduğu Suriyeli ailenin eşyaları evden atıldı. Olaya müdahale eden polis, Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı.
2.05.2024 Gündem
Semed Ötünç'in elebaşı olduğu çete çökertildi
Semed Ötünç'in elebaşı olduğu çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 8 ilde gerçekleştirilen Mahzen-36 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
2.05.2024 Haberler
Semed Ötünç'in elebaşı olduğu çete çökertildi
Semed Ötünç'in elebaşı olduğu çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 8 ilde gerçekleştirilen Mahzen-36 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
2.05.2024 Gündem
ABD tarihindeki ilk fiziksel hadım! Tecavüzcüye acımadılar, üzerine bir de 50 yıl verdiler
ABD tarihindeki ilk fiziksel hadım! Tecavüzcüye acımadılar, üzerine bir de 50 yıl verdiler 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ederek hamile bırakan sapığa ABD tarihine geçen bir ceza verildi.
1.05.2024 Dünya
Evlilik dışı ilişkisiyle dünyaya geldi! Ne kimliği ne de vatandaşlığı var
Evlilik dışı ilişkisiyle dünyaya geldi! Ne kimliği ne de vatandaşlığı var İzmir’de yaşayan, 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreç karşısında, “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” dedi.
1.05.2024 Gündem
Taksim dayatmasını masum bulmuyoruz
Taksim dayatmasını masum bulmuyoruz “Son günlerde muhalefet ve marjinal yapılar 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor” diyen Erdoğan, “Taksim Meydanı’nın miting alanı olmadığı herkesin malumuyken bu tür dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.
1.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda "13. Çalışma Meclisi Yemeği"ne katıldı. Erdoğan, yemek sonrası önemli açıklamalarda bulundu. "1 Mayıs için yapılan dayatmaları masum bulmuyoruz. Taksim miting yeri değildir"
30.04.2024 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Edanur açıklaması
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Edanur açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de İBB'nin kazı çalışması yaptığı alanda oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer için sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
30.04.2024 Gündem
Yeğenine cinsel istismarda bulunan amcanın cezası belli oldu
Yeğenine cinsel istismarda bulunan amcanın cezası belli oldu Ankara’da 13 yaşındaki yeğeni T.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yusuf A.'ya (45), eylemi basit cinsel istismar suçunu oluşturduğu gerekçesiyle 6 yıl hapis cezası verildi.
30.04.2024 Gündem
Gabonlu Dina'nın ailesi feryat etti: Okumaya gönderdim tabut içinde geri aldım
Gabonlu Dina'nın ailesi feryat etti: Okumaya gönderdim tabut içinde geri aldım Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 3’üncü duruşmasında, Gabon Büyükelçisi Bernard Avouma da yer aldı. Duruşmada, Baba Guy Serge Ibouanga, “Ben kızımı okumaya gönderdim ama tabut içinde geri aldım” dedi. Dursun Acar’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken; Dina'nın son görüldüğü apartmanda keşif yapılması talebi ise reddedildi.
29.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla müsaade etmeyeceklerini belirten Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması 'Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz' diyen Bakan Yerlikaya, Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal (35) ve ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Harvey Weinstein: New York mahkemesi 2020 tecavüz mahkumiyetini bozdu
Harvey Weinstein: New York mahkemesi 2020 tecavüz mahkumiyetini bozdu New York Temyiz Mahkemesi, işlediği suçlarla #MeToo (Ben de) hareketinin fitilini yakan eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'e yönelik cinsel suçlar mahkumiyetini bozdu.
1.05.2024 Dünya
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Gündem
Taciz mağdurlarına 138,7 milyon $
Taciz mağdurlarına 138,7 milyon $ ABD Adalet Bakanlığı, ulusal jimnastik takımının hapisteki doktoru Larry Nassar’ın cinsel istismar kurbanlarına 138,7 milyon dolar tazminat ödeyecek.
25.04.2024 Dünya
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.04.2024 Gündem
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Haberler
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstismar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.