İsveç

İsveç

Son dakika isveç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan isveç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan isveç haber sayfamızda...

İsveç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.756 isveç haberi bulunmuştur.
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında! Brezilya’dan Güney Kore’ye, Norveç’ten Arjantin’e kadar tüm dünyadan medya kuruluşları, Trabzonspor-F.Bahçe maçından sonra yaşanan olayların fotoğraf ve videolarını yayınladı. Meydan savaşını hatırlatan sahneler, Türk futbolunun imajına ağır bir darbe daha indirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
Yer: Antalya! Gece yemek götür sabah ölü buldu
Yer: Antalya! Gece yemek götür sabah ölü buldu Antalya’da babası Mustafa İşlek'e (68) gece saatlerinde yemek götüren ve uyuduğunu gören Ali İşlek, sabah uyandığında ise ölü buldu.
18.03.2024 Gündem
Maslak'ta 6 ay içinde ikinci çatışma! Altından İsveç mafyası çıktı
Maslak'ta 6 ay içinde ikinci çatışma! Altından İsveç mafyası çıktı Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
Her dakika 1 milyon ölü! NATO ve Rusya arasındaki olası nükleer savaş, dünyanın sonu
Her dakika 1 milyon ölü! NATO ve Rusya arasındaki olası nükleer savaş, dünyanın sonu ABD'li araştırmacılar NATO ve Rusya arasındaki olası bir nükleer savaşın simülasyonunu yayınladı. Milyonlarca kişinin öldüğü 'olası savaş' sonrası en güvenli yer ve yaşanacak zorluklar da belli oldu.
18.03.2024 Dünya
Sarıyer'de kafede başlayan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Sarıyer'de kafede başlayan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Sarıyer'de bir kafede yaşanan tartışmanın ardından çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Polis olay yerinde inceleme yaparken, saldırıyı gerçekleştiren 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
17.03.2024 Gündem
Türkiye-İsveç bağları için akademik araştırma
Türkiye-İsveç bağları için akademik araştırma İsveç’in NATO’ya katılımında her iki ülkenin birbirini daha iyi anlaması gerektiğini düşünen İsveç Türk Üniversiteliler ve Akademisyenler Derneği (TSAF) ile Yarının Kültürü platformu iş birliğiyle “İskandinav Cazibesi ve Anadolu Mirası:
17.03.2024 Eğitim
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj paylaşılamıyor! Sürpriz teklif
Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj paylaşılamıyor! Sürpriz teklif Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj'ın talipleri artyamaya devam ediyor. Yıldız futbolcuya gelen teklif belli oldu.
16.03.2024 Sivasspor
Turizmde Türkiye birinci
Turizmde Türkiye birinci Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, İngiltere, Benelüks ve İskandinav ülkeleri ile Almanya pazarında tur operatörü satışlarında Türkiye'nin birinci sırada olduğunu açıkladı. Kavaloğlu, Antalya'ya bu yıl ilk defa 4 milyonun üzerinde Alman turist geleceğini de söyledi.
16.03.2024 Ekonomi
Sivasspor'da Rey Manaj ve Aaron Appindangoye'ye milli davet!
Sivasspor'da Rey Manaj ve Aaron Appindangoye'ye milli davet! Sivasspor forması giyen futbolcular Rey Manaj ile Aaron Appindangoye, ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.
15.03.2024 Sivasspor
Danimarka da kadınları askere almayı planlıyor
Danimarka da kadınları askere almayı planlıyor İsveç ve Norveç’in ardından Danimarka da, savunma bütçesini artırıp, 2026’dan itibaren kadınları askere alacak.
15.03.2024 Dünya
Tarık Ongun'a UEFA'dan CORE Projesi görevi!
Tarık Ongun'a UEFA'dan CORE Projesi görevi! TFF Yardımcı Hakem Koçu Tarık Ongun, UEFA'nın CORE Projesi (Centre of Refereeing Excellence) kapsamında, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden 7 hakem triosunun katıldığı 8 günlük Seminerde Yardımcı Hakem Koçu olarak görevlendirildi.
14.03.2024 Dünyadan Futbol
Kadınlar askere! Avrupa ülkesinde bir ilk
Kadınlar askere! Avrupa ülkesinde bir ilk Finlandiya ve İsveç NATO'ya katılmasıyla dengelerin değiştiği Kıta Avrupa'sında bir hamle de Danimarka'dan geldi. Kopenhag yönetimi kadınları zorunlu askerlik kapsamına almaya hazırlanıyor.
14.03.2024 Dünya
Putin: Nükleer savaşa hazırız
Putin: Nükleer savaşa hazırız Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus medyasına verdiği röportajda ülkesine yönelik bir saldırı durumunda nükleer silah kullanmaya hazır olduklarını belirtti.
14.03.2024 Dünya
Greta’yı karga tulumba götürdüler!
Greta’yı karga tulumba götürdüler! İsveç Parlamentosu önünde diğer aktivistlerle birlikte 3 gün boyunca protesto gösterisi yapan İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, polis tarafından karga tulumba götürüldü.
14.03.2024 Dünya
Dünyada pilotluk Türkiye’de modellik
Dünyada pilotluk Türkiye’de modellik 55 ülkeyi kapsayan, mesleklerin popülaritesiyle ilgili online araştırmaya göre, dünya genelinde en favori iş pilotluk, Türkiye’de ise modellik!
14.03.2024 Dünya
Rus ajansı TASS haberi yayınlayıp sildi! Gizemli saldırının adresi belli oldu
Rus ajansı TASS haberi yayınlayıp sildi! Gizemli saldırının adresi belli oldu Ukrayna ve Rus şehirlerinde gece yarısından itibaren çok sayıda patlama duyuldu, sınıra 800 kilometre uzaklıktaki iki ayrı hedef kamikaze drone'larla vuruldu. Rus haber ajansının yayına verip sildiği haber ise, gözden kaçacak gibi değil.
13.03.2024 Dünya
Türkiye'nin hamleleri çileden çıkarttı! ABD'li dergiden skandal analiz: Ankara batının dostu değil
Türkiye'nin hamleleri çileden çıkarttı! ABD'li dergiden skandal analiz: Ankara batının dostu değil Washington Examiner isimli haftalık dergi, Türkiye'nin dış politikada yaptığı hamleleri eleştiren bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde skandal ifadeler yer aldı.
13.03.2024 Dünya
Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız
Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız Rusya Devlet Başkanı Putin'den son dakika açıklama geldi. Putin yaptığı açıklamada, "Finlandiya sınırına asker yığacağız." dedi.
13.03.2024 Haberler
Arif Keskiner vefat etti
Arif Keskiner vefat etti “Kapıcılar Kralı”, “Selvi Boylum Al Yazmalım” ve “Piano Piano Bacaksız” gibi sinemamızın klasiklerinin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında vefat etti.
13.03.2024 Kültür Sanat
Dünyada son dakika! Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız
Dünyada son dakika! Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız Rusya Devlet Başkanı Putin'den son dakika açıklama geldi. Putin yaptığı açıklamada, "Finlandiya sınırına asker yığacağız." dedi.
13.03.2024 Dünya
Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti! Türk sinemasına damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner, 86 yaşında hayata veda etti. Acı haber sonrası ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladılar.
12.03.2024 Cadde
Rapor: Avrupa 'yıkıcı' iklim risklerine karşı daha fazla adım atmalı
Rapor: Avrupa 'yıkıcı' iklim risklerine karşı daha fazla adım atmalı Avrupa Çevre Ajansı tarafından hazırlanan analiz, Avrupa'nın risklere uyum sağlamak için acil ve kararlı adımlar atmaması halinde iklim değişikliğinin 'feci' sonuçlarına maruz kalabileceği uyarısında bulunuyor.
12.03.2024 Dünya
Yeniden Eurovision’da!
Yeniden Eurovision’da! Sertab Erener, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda konser verdi. Kerkisolfej organizasyonuyla şarkılarını binlerce seveniyle bir ağızdan seslendiren sanatçı, hayranlarına ‘Eurovision’ müjdesi verdi.
12.03.2024 Cadde
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye-ABD stratejik mekanizma toplantısında, bazı önemli sorunlara rağmen, 8 temel alanda, iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesine ve müttefikliğe vurgu yapan kararlar alındı.
12.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsveç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.