MSB açıkladı! Son bir haftada 19 terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı! Son bir haftada 19 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelede son bilançoyu açıkladı.
13.07.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Estonya'da
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Estonya'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Macaristan'ın ardından Estonya Dışişleri Bakanı Urmas Reinsalu'nun davetine icabetle Estonya'ya geldi.
31.01.2023 Gündem
Kim Herforth Nielsen: “Mimarlığın insan davranışlarını şekillendirdiğine inanıyorum...”
Kim Herforth Nielsen: “Mimarlığın insan davranışlarını şekillendirdiğine inanıyorum...” Yapıların insan davranışlarını dönüştürme gücüne olan inançla tam 35 yıldır insan odaklı ve yenilikçi bir mimarlık anlayışının uygulayıcısı olan Kopenhag merkezli global mimarlık ofisi 3XN’in kurucusu ve yaratıcı direktörü Mimar Kim Herforth Nielsen ile, World Architecture Festival 2022’de “Yılın En İyi Yapısı” ödülüne layık görülen Quay Quarter Tower başta olmak üzere farklı projeleri üzerinden mimarlık pratiğini biçimlendiren felsefe ve yaklaşımları konuştuk.
29.01.2023 Mimarlık
İsveç ve Finlandiya'ya NATO vetosu! Çavuşoğlu: İki ülkenin nasıl bir tavır sergileyeceğine bakacağız
İsveç ve Finlandiya'ya NATO vetosu! Çavuşoğlu: İki ülkenin nasıl bir tavır sergileyeceğine bakacağız Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Coveney ve Norveç Dışişleri Bakanı Huitfeldt ile ortak basın toplantısında konuştu. Çavuşoğlu İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair, "İki ülkenin nasıl bir tavır sergileyeceğine bakacağız" sözlerini kullandı. Çavuşoğlu, İki ülkenin Türkiye'ye gönderdikleri belgelerin beklentileri karşılamaktan çok uzak olduğunu kendilerine ve NATO'ya ilettiklerini söyledi. Çavuşoğlu Karadeniz'de tahıl koridoru planına dair ". Rusya'dan olumlu cevap gelirse burada 4'lü bir toplantı gerçekleştireceğiz. İstanbul'da bir merkez kurulması planlanıyor" dedi.
15.06.2022 Siyaset