Jennifer Garner

Jennifer Garner

Son dakika Jennifer Garner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jennifer Garner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jennifer Garner haber sayfamızda...

Jennifer Garner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 251 jennifer garner haberi bulunmuştur.
Jennifer Garner'ın babası hayatını kaybetti! 'Kederin kaçınılmaz olduğunu biliyorum'
Jennifer Garner'ın babası hayatını kaybetti! 'Kederin kaçınılmaz olduğunu biliyorum' Son olarak 'Şimdi İşler Karıştı' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Garner, baba acısıyla sarsıldı. William John Garner'ın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Garner, babası için duygusal bir mesaj kaleme aldı.
3.04.2024 Cadde
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’ Yeni markasını Instagram’da tanıtan Meghan Markle gibi birçok ünlü, milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesaplarında ürünlerini pazarlayıp ‘köşeyi dönüyor’
24.03.2024 Dünya
DEADPOOL 3 NE ZAMAN ÇIKACAK, ÇIKTI MI? Deadpool 3 fragmanı yayınlandı! İşte oyuncu kadrosu ve karakterler!
DEADPOOL 3 NE ZAMAN ÇIKACAK, ÇIKTI MI? Deadpool 3 fragmanı yayınlandı! İşte oyuncu kadrosu ve karakterler! Deadpool 3 filminin ne zaman çıkacağı merak ediliyor. 20th Century Fox filmleri Deadpool ve Deadpool 2'nin devam filmi niteliğindeki Deadpool 3 çıkış tarihi için geri sayım başladı. 2024 yılının en çok beklenen filmlerinden olan Deadpool 3'e dair fragman sonunda yayınlandı. İlk fragmanı izleyicileri heyecanlandırırken "Deadpool 3 ne zaman çıkacak, çıktı mı?" doruları gündeme geldi. İşte Deadpool çıkış tarihi, oyuncuları ve karakterler...
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Ünlü oyuncunun eski eşiyle gergin anları! Mercedes'ini başka bir araca çarptı
Ünlü oyuncunun eski eşiyle gergin anları! Mercedes'ini başka bir araca çarptı Jennifer Lopez'in eşi Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner'la çocukları için bir araya geldi. İkilinin gergin anları, dikkatlerden kaçmadı. Affleck, eski eşini sakinleştirmeyi başarmasının ardından ise lüks aracını başka bir arabaya çarptı.
2.11.2023 Cadde
Eski eşiyle samimi görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çift kavga ederken kameralara yakalandı
Eski eşiyle samimi görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çift kavga ederken kameralara yakalandı Jennifer Lopez'in eşi Ben Affleck, geçtiğimiz haftalarda eski eşi Jennifer Garner'la samimi bir şekilde görüntülendi. Magazin gündeminde büyük yankı uyandıran o karelerin ardından, Lopez ile Affleck'in arabada tartıştığı anlar kameralara yansıdı.
3.10.2023 Cadde
Ben Affleck ve eski eşi Jennifer Garner'ın samimi anları!
Ben Affleck ve eski eşi Jennifer Garner'ın samimi anları! Jennifer Lopez'in eşi Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner'la samimi bir şekilde görüntülendi. O samimi anların ardından Jennifer Garner,Affleck ile vedalaşarak otomobilden indi. Affleck'e, şimdiki eşi Lopez'in ne diyeceği merak konusu oldu.
19.09.2023 Cadde
Batman oyuncakları aldı
Batman oyuncakları aldı Hollywood yıldızı Ben Affleck, çocuklarıyla dört gün geçirdiği Türkiye’den kamufle olarak gezmesine karşın hayranlarının ilgisinden bunalıp dün ayrıldı.
9.08.2023 Cadde
Ben Affleck hem çekiyor hem çektiriyor
Ben Affleck hem çekiyor hem çektiriyor Tatil için çocuklarıyla İstanbul’u tercih eden Ben Affleck, şehrin tarihi yerlerini fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştiriyor.
7.08.2023 Cadde
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım İlki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinin yıldızı Hugh Jackman (54), yedi yıl aradan sonra yeniden süper kahraman 'Wolverine' olarak hayranlarının karşısına çıkacağı, çekimleri İngiltere'de devam eden 'Deadpool 3' filminin setinden fotoğraf yayınladı. Jackman'ın, Wolverine'i çizgi romandaki ikonik sarı kostümü ilk kez giymesi dikkat çekti.
12.07.2023 Cadde
'Bennifer' sonunda aşk yuvalarını buldu! Milyonlarca doları nakit ödediler
'Bennifer' sonunda aşk yuvalarını buldu! Milyonlarca doları nakit ödediler 'Bennifer' lakaplı ünlü çift Ben Affleck ve Jennifer Lopez, yaklaşık iki yıl boyunca 'mükemmel' aşk yuvalarını aradıktan sonra, sonunda Beverly Hills'teki bir malikaneyi satın aldılar. İkili, 12 yatak odası, 24 banyo ve dev bir spor kompleksinin yanında daha birçok özelliği bulunan 'devasa' malikanenin milyonlarca dolarlık ödemesini ise nakit olarak yaptı.
3.06.2023 Cadde
'Bennifer'ın evliliğinde kriz mi var? Kırmızı halıdaki konuşmaları ortaya çıktı
'Bennifer'ın evliliğinde kriz mi var? Kırmızı halıdaki konuşmaları ortaya çıktı 'Bennifer' lakaplı ünlü çift Ben Affleck ve Jennifer Lopez, geçtiğimiz gün katıldıkları 'Mother' filminin galasındaki gergin halleriyle dikkat çekmişti. Bir dudak okuma uzmanı çiftin kırmızı halıda ne konuştuklarını aydınlatırken; Affleck'in arabaya binen eşinin kapısını çarpması, ikilinin arasında bir sorun olduğunun düşünülmesine sebep oldu.
12.05.2023 Cadde
Jennifer Lopez: Kocam dekolteli kıyafetlerimle dalga geçiyor!
Jennifer Lopez: Kocam dekolteli kıyafetlerimle dalga geçiyor! Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından uzun yıllar sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez-Ben Affleck ikilisinden Lopez; geçtiğimiz gün katıldığı programda dikkat çeken bir itirafta bulunarak, giydiği dekolteli kıyafetler nedeniyle eşinin kendisiyle 'dalga geçtiğini' paylaştı.
7.05.2023 Cadde
Annesi 'Bennifer' için 20 yıl boyunca dua etmiş! 'Bir araya geleceğinizi biliyordum'
Annesi 'Bennifer' için 20 yıl boyunca dua etmiş! 'Bir araya geleceğinizi biliyordum' Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından uzun yıllar sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez-Ben Affleck ikilisinden Lopez'in annesi Guadalupe Rodriguez, kızının verdiği son röportajda kısa bir süreliğine ona eşlik etti. Lopez ve Affleck'in tekrar bir araya geleceğini bildiğini söyleyen Rodriguez, ünlü çift için 20 yıl boyunca dua ettiğini açıkladı.
5.05.2023 Cadde
Ünlü oyuncu eşinin sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim'
Ünlü oyuncu eşinin sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim' Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz sene dünyaevine girerek peri masallarını tamamlamıştı. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ben Affleck, Drew Barrymore'un programına katılarak; eşi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
24.04.2023 Cadde
Joe Biden’ın sanat danışmanı Lady Gaga
Joe Biden’ın sanat danışmanı Lady Gaga Beyaz Saray’dan yapılan yazılı açıklamayla başkana kültür ve sanat politikalarında danışmanlık sunan Sanat ve Beşeri Bilimler Komitesi’ne Joe Biden tarafından atanan yeni isimler açıklandı.
15.04.2023 Kültür Sanat
Ben Affleck: Jennifer Lopez gibi bir kadının yanında iken yetersiz hissetmemek güç ister
Ben Affleck: Jennifer Lopez gibi bir kadının yanında iken yetersiz hissetmemek güç ister Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz sene dünyaevine girerek peri masallarını tamamlamıştı. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ben Affleck, katıldığı bir podcast programında eşinden "Tarihin en büyük sanatçısı" diye bahsederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
6.04.2023 Cadde
Ünlülerden destek
Ünlülerden destek Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından, ünlü isimler de bölge halkına yardım için seferber oldu.
8.02.2023 Gündem
Jennifer Lopez ölümden döndüğü sahneyi anlattı
Jennifer Lopez ölümden döndüğü sahneyi anlattı Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Jennifer Lopez, en son rol aldığı 'Hayalimdeki Düğün' (Shotgun Wedding) adlı filmin bir sahnesinde nasıl ölümden döndüğünü anlattı. Lopez, konuyla alakalı, "Son anda kurtulduk ve kazayı hasarsız atlattık" dedi.
30.01.2023 Cadde
Bennifer'ın ailece geçirdikleri ilk tatil! 'İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık'
Bennifer'ın ailece geçirdikleri ilk tatil! 'İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık' Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten takipçileriyle bir bülten paylaşan Lopez, ailece geçirdikleri ilk Noel tatilini anlattı.
29.12.2022 Cadde
Jennifer Lopez'den Ben Affleck itirafı: Ayrıldığımızda ölecekmişim gibi hissettim!
Jennifer Lopez'den Ben Affleck itirafı: Ayrıldığımızda ölecekmişim gibi hissettim! Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten yeni bir albüm çıkaran Lopez, son verdiği röportajda aktör ile ayrıldıkları dönemden bahsederek; samimi açıklamalarda bulundu.
30.11.2022 Cadde
‘Bennifer’ ilk TikTok’unu çekti! Ben Affleck’in ağzındaki sakız gündem oldu
‘Bennifer’ ilk TikTok’unu çekti! Ben Affleck’in ağzındaki sakız gündem oldu Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Dünyanın en gözde çifti teknolojik yeniliklerden geri kalmıyor. Lopez,TikTok’a yüklediği ilk Bennifer videosu ise bir anda viral hale gelmeyi başardı.
22.11.2022 Cadde
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum!
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum! Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten Vogue'a konuşan Lopez, eski aşkıyla nasıl tekrar bir araya geldiklerini anlatarak; soyadını Affleck olarak değiştirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
10.11.2022 Cadde
Eşinin kızıyla arası çok iyi
Eşinin kızıyla arası çok iyi Geçen ay Ben Affleck ile evlenen ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, ünlü aktörün kızı Violet Affleck ile baş başa vakit geçirirken görüntülendi.
12.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Garner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.