Havada futbol topu sektirdi! İşte o anlar...
Havada futbol topu sektirdi! İşte o anlar... Futbol maceracısı John Farnworth, paraşütle havalandığı esnada futbol topu sektirdiği görüntüsüyle adeta inanılmazı başardı.
31.05.2020 Futbol
Alzheimer'a dikkat çekmek için top sektirerek Everest'e çıktı
Alzheimer'a dikkat çekmek için top sektirerek Everest'e çıktı Freestyle olarak bilinen topla akrobatik ve estetik hareketler yapma sanatıyla uğraşan 32 yaşında John Farnworth, Alzheimer hastalığına dikkat çekmek ve bağış toplamak için top sektire sektire Everest Dağı Ana Kampı'na çıktı ve 9'uncu Guinness rekorunu kırdı.
30.03.2018 Kariyer
Messi'nin rekorunu kırdı! 42 metreden...
Messi'nin rekorunu kırdı! 42 metreden... "Freestyle" videolarıyla ün salan John Farnworth, Lionel Messi'nin elinde olan 'Yüksekten atılan topu kontrol etme' rekorunu kırdı. 42 metreden atılan topu birkaç deneme sonrasında kontrol etti. Messi'nin rekoru 33 metreydi.
20.12.2017 Diğer Sporlar
400 bin euroluk tablo önünde futbol şov!
400 bin euroluk tablo önünde futbol şov! Japon sanatçı Takashi Murakami'nin 400 bin euro değerindeki tablosu Sotheby's açık arttırmasında alıcısı ile buluşacak. Bu açık arttırma öncesinde freestyle futbolcu John Farnworth tablo önünde şovunu yaptı.
12.02.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri