Kaan Boşnak

Kaan Boşnak

Son dakika Kaan Boşnak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaan Boşnak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaan Boşnak haber sayfamızda...

Kaan Boşnak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 kaan boşnak haberi bulunmuştur.
Rapçi Sansar Salvo: 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettim!
Rapçi Sansar Salvo: 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettim! Rap camiasında Sansar Salvo adıyla tanınan genç rapçi Ekincan Arslan, ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini açıkladı. 43 farklı ilaç içtiğini söyleyen ünlü rapçi, sosyal medya hesabından isyan etti.
15.11.2023 Cadde
Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: 'Benim oğlum yapmaz'cılık var!
Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik: 'Benim oğlum yapmaz'cılık var! Şarkıcı Aybike Çelik, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu'nun beraber oldukları dönemde kendisine şiddet uyguladığını iddia etmişti. Can Tunaboylu'nun annesi oyuncu anne Ayşe Tunaboylu, oğlunun iftiraya uğradığını söyledi. Aybike Çelik, Ayşe Tunaboylu ile gittikleri konser videosunu paylaşarak sitem etti.
18.10.2023 Cadde
Şiddet iddialarıyla gündeme gelen Can Tunaboylu hakkında 'Yüzyüzeyken Konuşuruz'dan açıklama
Şiddet iddialarıyla gündeme gelen Can Tunaboylu hakkında 'Yüzyüzeyken Konuşuruz'dan açıklama 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubu yine kadına şiddet iddiasıyla gündemde. Geçtiğimiz yıl solist Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun’u darp ettiği haberleriyle gündeme gelen grupta bu kez gitarist Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik tarafından ‘şiddet’ iddiasıyla suçlandı. Usta oyuncu Ayşe Tunaboylu'nun oğlu çıkan gitarist hakkında, 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubundan açıklama geldi.
17.10.2023 Cadde
Yüzyüzeyken şiddet! Korkunç iddialar: Dışarı tek çıkabildiğim gün konseriydi
Yüzyüzeyken şiddet! Korkunç iddialar: Dışarı tek çıkabildiğim gün konseriydi Şarkıcı Aybike Çelik, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu'nun beraber oldukları dönemde kendisine şiddet uyguladığını iddia etmişti. Gitarist Can Tunaboylu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 9 Ekim'de soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
16.10.2023 Gündem
'Yüzyüzeyken Konuşuruz'un üyesi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisinden darp iddiası!
'Yüzyüzeyken Konuşuruz'un üyesi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisinden darp iddiası! 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' adlı müzik grubunun gitaristi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik, ünlü isim tarafından darp edildiğini iddia ederek, sosyal medya hesabından morarmış gözünün ve kırılan kolunun fotoğrafını paylaştı. Bu iddia üzerine sessizliğini bozan Tunaboylu da kendi Instagram sayfasından bir mesaj yayınladı.
16.10.2023 Cadde
Kaan Boşnak'tan şiddet iddialarına yanıt!
Kaan Boşnak'tan şiddet iddialarına yanıt! 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun solisti Kaan Boşnak'ın boşanma aşamasındaki eşi Başak Ceylan Torun, şiddete uğradığını ileri sürdü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Torun, "Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum" demişti. Konuyla ilgili sessizliğini bozan ünlü şarkıcı, avukatı Ayşegül Mermer aracığıyla hakkındaki iddialara yanıt verdi.
14.09.2022 Cadde
Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun: Çocuğum için sustum!
Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun: Çocuğum için sustum! Son yılları popüler gruplarından biri olan 'Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak, festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun ile 2020 yılında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. Şimdilerde boşanma aşamasında olan çiftten Başak Ceylan Torun, eşi tarafından şiddete uğradığını iddia etti.
12.09.2022 Cadde
Yeni tekli
Yeni tekli Yüzyüzeyken Konuşuruz, yeni teklisi ‘Gençliğimi Geri Ver’i hayranlarının beğenisine sundu.
15.04.2022 Cadde
‘Taksim’ gün sayıyor
‘Taksim’ gün sayıyor Kaan Boşnak ve Anıl Piyancı, albüm öncesi sürprizlerine devam ediyor.
18.03.2022 Cadde
Yüzyüzeyken Konuşuruz World Akustik serisinde
Yüzyüzeyken Konuşuruz World Akustik serisinde Bu sene 30. yılını kutlayan Yapı Kredi World’ün sponsorluğunda düzenlenen Yapı Kredi bomontiada World Akustik konser serisi, Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam ediyor. Grup, başlangıçta “indie-folk” olarak adlandırdıkları müzik tarzlarını yaptıkları deneylerle sürekli evrimleştirerek, elektronik unsurlara ve dans beat’lerine de yer verdikleri, maceracı bir doğrultuda yoluna devam ediyor.
13.10.2021 Kültür Sanat
Yüzyüzeyken Konuşuruz konserinde Mabel Matiz sürprizi
Yüzyüzeyken Konuşuruz konserinde Mabel Matiz sürprizi Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sonbahar sezonunu muhteşem konserlerle kutlamaya devam ediyor. 30 Eylül'de başlayan konser serisinde Yüzyüzeyken Konuşuruz dün akşam Harbiye'de hayranlarıyla şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.
8.10.2021 Kültür Sanat
Yüzyüzeyken Konuşuruz'un 'Son Seslenişim'i 'film müziği' tadında
Yüzyüzeyken Konuşuruz'un 'Son Seslenişim'i 'film müziği' tadında Türkçe alternatif rock sahnesinin en parlayan yıldızlarından Yüzyüzeyken Konuşuruz, 'Sen Varsın Diye'den sonra bu kez 'Son Seslenişim'le karşımıza çıktı. Yüzyüzeyken Konuşuruz 'Son Seslenişim'le 'film müziği' tadını yakalamayı başarıyor...
22.09.2021 Müzik
Yeni şarkı çıktı
Yeni şarkı çıktı Yüzyüzeyken Konuşuruz, 2022’de çıkması planlanan yeni albümden ikinci teklisini yayınladı...
17.09.2021 Cadde
Kaan Boşnak'ın 'Barbar' şarkısının en büyük artısı ne?
Kaan Boşnak'ın 'Barbar' şarkısının en büyük artısı ne? Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak, solo kariyerine de emin adımlarla devam ediyor. Son dönemde yayınladığı 'Barbar' ise çıkışının üzerinden aylar geçmesine rağmen daha yeni yeni keşfediliyor. Peki 'Barbar'ın en büyük artısı ne?
14.09.2021 Müzik
Açıkhavada müzik
Açıkhavada müzik Yüzyüzeyken Konuşuruz, Turkcell Vadi Açıkhava’da konser verdi.
3.08.2021 Cadde
Yeniden yüz yüzeyiz
Yeniden yüz yüzeyiz Yüzyüzeyken Konuşuruz, yeni teklisi “Sen Varsın Diye” ile 2 Temmuz’da dinleyiciyle buluştu.
4.07.2021 Kültür Sanat
Metth'ten yeni albüm
Metth'ten yeni albüm RedKeys Music’in başarılı ismi Metth, 2019 yılında çıkardığı güçlü albümü METFLIX’in deluxe versiyonu ile bir sene sonra, 7 yeni şarkıyla albümün toplam şarkı sayısını 20’ye çıkarıyor.
13.07.2020 Kültür Sanat
Kaan Boşnak sessiz sedasız evlendi
Kaan Boşnak sessiz sedasız evlendi 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun solisti Kaan Boşnak, festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun'la hayatını birleştirdi.
22.04.2020 Cadde
Kamufle son albümü 19T’yi anlattı
Kamufle son albümü 19T’yi anlattı Yeni nesil sahneden sanatçı ve grupları müzikseverlere ulaştıran ve onları kariyer yolculuklarında destekleyen Red Bull Warm Up’ın ilk katılımcılarından Kamufle, “19T ile eski albümümün üzerine çıktım” diye konuştu.
16.03.2020 Kültür Sanat
Babylon'da bu hafta! - 10-14 Mart
Babylon'da bu hafta! - 10-14 Mart Babylon’da bu hafta; müzisyen ve şarkı yazarı Volkan Önol, yerli müzik sahnesinin kendine özgü stiliyle dikkat çeken isimlerinden Melike Şahin, sahne enerjileri ve yorumlarıyla SONIC BOOM, Anadolu’ya ait melodilerden beslenerek psikedelik bir sound sunan Elektro Hafız: “Saz Power” ve Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars sahne alacak.
10.03.2020 Kültür Sanat
Yüzyüzeyken Konuşuruz’dan ‘yeni tekli’
Yüzyüzeyken Konuşuruz’dan ‘yeni tekli’ Alternatif müziğin Türkiye’deki önemli temsilcilerinden “Yüzyüzeyken Konuşuruz”, yeni bir tekli çıkardı.
13.01.2020 Gündem
Yüzyüzeyken Konuşuruz'dan yeni tekli
Yüzyüzeyken Konuşuruz'dan yeni tekli Alternatif müziğin Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz, şarkıları hala listelerde en çok dinlenenlerde yer alırken yeni bir tekli sürpriziyle yeni yılı karşılıyor. Sony Music etiketiyle yayınlanan ve sözü bestesi Kaan Boşnak, düzenlemesi Yüzyüzeyken Konuşuruz imzası taşıyan “Kazılı Kuyum” şarkısı yine dikkatleri üzerine çekecek.
10.01.2020 Kültür Sanat
Yüzyüzeyken Konuşuruz 28 Ekim'de Volkswagen Arena'da
Yüzyüzeyken Konuşuruz 28 Ekim'de Volkswagen Arena'da Yüzyüzeyken Konuşuruz 28 Ekim Cumartesi akşamı Volkswagen Arena'da sahne alacak.
18.10.2017 Kültür Sanat
Müzisyen Kaan Boşnak gözaltına alındı
Müzisyen Kaan Boşnak gözaltına alındı 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' adlı rock grubunun 25 yaşındaki solisti Kaan Boşnak, bu sabah konser için gittiği Bandırma'da gözaltına alındı.
14.01.2017 Cadde
Plak savaşları
Plak savaşları Son yılların başarılı gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz, önceki gün Facebook hesabından yapılan bir paylaşımda plak şirketi Fono Müzik ile aralarındaki sorunları yazdı ve müzikseverlerden üç senedir bağlı oldukları şirketi boykot etmelerini istedi.
20.08.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Boşnak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.