Kaçırılma

Kaçırılma

Son dakika Kaçırılma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaçırılma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaçırılma haber sayfamızda...

Kaçırılma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 978 kaçırılma haberi bulunmuştur.
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı?
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı? Bir kürk avcısıydı, bu nedenle de kar kış dinlemeden dağ bayır geziyordu. Ancak bu sefer ayak bastığı yerde gördükleri umduğu gibi değildi. "Aylardır yaşamın olmadığı köyde cesetler bulmayı umuyordum ama kişisel eşyalardan başka bir şey yoktu. Yiyecekler, silahlar hatta tüm kıyafetler yerli yerindeydi” diyen adam bir sırrın tam ortasındaydı. Peki ama bu köydeki 2 bin kişiye ne olmuştu?
31.03.2024 Yaşam
Çöp ev skandalı! Tahliye edilen teyze ile ilgili yeni gelişme
Çöp ev skandalı! Tahliye edilen teyze ile ilgili yeni gelişme Bursa’da 11 yaşındaki yeğenini kaçırarak çöp evde kilitli tuttuğu iddia edilen teyzenin tahliye kararına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatlarınca yapılan itiraz, bir üst mahkeme tarafından reddedildi.
16.02.2024 Gündem
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattı.
8.02.2024 Haberler
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattı.
8.02.2024 Gündem
Teyze tahliye oldu, Cem Muhammet için yeni karar verildi
Teyze tahliye oldu, Cem Muhammet için yeni karar verildi Bursa'da 12 yaşındaki Cem Muhammet A.'nın çöp ev haline gelen dairedeki bir odada kilitli bulunmasının ardından tutuklanan teyze geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Teyzenin tahliyesine itiraz edilirken küçük çocuk ile ilgili yeni bir gelişme de yaşandı.
5.02.2024 Haberler
Cem Muhammet için anneden yeni karar! Teyze tahliye edilince harekete geçti
Cem Muhammet için anneden yeni karar! Teyze tahliye edilince harekete geçti Bursa'da 12 yaşındaki Cem Muhammet A.'nın çöp ev haline gelen dairedeki bir odada kilitli bulunmasının ardından tutuklanan teyze geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Teyzenin tahliyesine itiraz edilirken küçük çocuk ile ilgili yeni bir gelişme de yaşandı.
5.02.2024 Gündem
Pes dedirten dolandırıcılık: Kendini dövdürtüp kaçırıldığını iddia etti, hepsi 'Günah şehri'nde daha fazla parti için!
Pes dedirten dolandırıcılık: Kendini dövdürtüp kaçırıldığını iddia etti, hepsi 'Günah şehri'nde daha fazla parti için! Ailesini arayıp kaçırıldığını ve şiddete uğradığını anlattı. Morluklar içindeki görüntülerini gönderdi, panikten ne yapacağını şaşıran ailesi derhal güvenlik güçleriyle irtibat kurdu. Polis, odaya baskın yaptığında gerçekler ortaya saçıldı.
31.01.2024 Dünya
'3 kişi beni gece boyunca depoya kapattı' dedi! Vali gerçeği açıkladı
'3 kişi beni gece boyunca depoya kapattı' dedi! Vali gerçeği açıkladı Aydın’ın Didim ilçesinde kaçırıldığını iddia eden ve ailesine depoda tutulduğunu söyleyen 17 yaşındaki genç kız polis tarafından sokakta bulundu.
15.01.2024 Gündem
Sanal rehin alma Türkiye’ye sıçrar mı?
Sanal rehin alma Türkiye’ye sıçrar mı? Sanal rehin alma yönteminde dolandırıcılar, sahte fotoğraflar ve videolar üzerinden kurguladıkları kaçırılma senaryolarıyla korku ve panik yaratıp ailelerden fidye talep ediyor. Gerçekte bir rehin alma durumu yaşanmıyor; dolandırıcılar, kurbanların duygusal zayıflıklarını kullanıyor. Dolandırıcılar kurbanları tehdit ya da hileyle rehin tutuluyormuş gibi fotoğraf çekmeye ikna edebiliyor.
9.01.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Aşk çiftliğine gizemli baskında yeni gelişme! 78 yaşındaki milyoner kurtartıldı
Aşk çiftliğine gizemli baskında yeni gelişme! 78 yaşındaki milyoner kurtartıldı İngiliz milyoner, genç sevgilisiyle rüya gibi bir tatil yapıyordu. İkili, Güney Amerika'da dolu dizgin aşklarının tadını çıkarırken, bir anda baskına uğradılar. 15 kişilik grup polis kılığında çiftliğe girdi. Gizemli baskında yeni gelişme var.
20.12.2023 Dünya
Aşk çiftliğine gizemli baskın! 78 yaşındaki milyoner genç sevgilisiyle kaçırıldı
Aşk çiftliğine gizemli baskın! 78 yaşındaki milyoner genç sevgilisiyle kaçırıldı İngiliz milyoner, genç sevgilisiyle rüya gibi bir tatil yapıyordu. İkili, Güney Amerika'da dolu dizgin aşklarının tadını çıkarırken, bir anda baskına uğradılar. 15 kişilik grup polis kılığında çiftliğe girdi.
19.12.2023 Dünya
Bakanlık devreye girdi! Manisa'dan İran'a kaçırılan 14 yaşındaki çocuk bulundu
Bakanlık devreye girdi! Manisa'dan İran'a kaçırılan 14 yaşındaki çocuk bulundu Manisa'nın Salihli ilçesinde 2 yıl önce Afganistan uyruklu Nagıp Cahit Yusufi tarafından İran'a kaçırıldığı iddia edilen Dönenur B. (14), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın girişimleri ile Türkiye'ye getirildi. Uğradığı cinsel istismar sonucu hamile kalıp, 1,5 yaşında bir erkek bebek dünyaya getirdiği ortaya çıkan Dönenur B., ailesine teslim edildi.
14.12.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde kaçırıldığı iddia edilmişti! 16 yaşındaki genç kızdan haber var
İstanbul'un göbeğinde kaçırıldığı iddia edilmişti! 16 yaşındaki genç kızdan haber var Gaziosmanpaşa’da 9 Aralık Cumartesi gecesi evinden çıktıktan sonra kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili haber geldi.
14.12.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddiası! ‘Koluma iğne yaptılar beni kurtarın'
İstanbul'un göbeğinde 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddiası! ‘Koluma iğne yaptılar beni kurtarın' Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Evden çıktıktan sonraki son görüntüleri ise ortaya çıktı. Öte yandan babası, kuzeni ve teyzesine kaçırıldığına yönelik mesajlar gönderdiği iddia edildi.
13.12.2023 Gündem
Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından kaçırıldı! KADES sayesinde kurtarıldı
Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından kaçırıldı! KADES sayesinde kurtarıldı İzmir’de ayrılmak istediği sevgilisi G.U. (38) ve 2 arkadaşı tarafından kaçırılıp, Manisa'ya götürülen A.D. (35), Kadın Destek Uygulaması'ndan yardım isteyince polis ekiplerince tespit edilip, kurtarıldı.
7.12.2023 Gündem
‘Amcama gidiyorum’ diye evden çıkan 17 yaşındaki kız sır oldu
‘Amcama gidiyorum’ diye evden çıkan 17 yaşındaki kız sır oldu Bursa’da yaşayan Suriye uyruklu Şehit T. (17), ‘Amcama gidiyorum’ diyerek, babaannesinin evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. 11 Kasım'dan bu yana cep telefonu kapalı olan genç kızın hayatından endişe eden ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.
19.11.2023 Haberler
‘Amcama gidiyorum’ diye evden çıkan! 17 yaşındaki kız sır oldu
‘Amcama gidiyorum’ diye evden çıkan! 17 yaşındaki kız sır oldu Bursa’da yaşayan Suriye uyruklu Şehit T. (17), ‘Amcama gidiyorum’ diyerek, babaannesinin evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. 11 Kasım'dan bu yana cep telefonu kapalı olan genç kızın hayatından endişe eden ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.
19.11.2023 Gündem
Hırsızlar, Neymar'ın kızını kaçırmak istediler
Hırsızlar, Neymar'ın kızını kaçırmak istediler Neymar'ın Brezilya'daki evine hırsızlar girdi. Hırsızlar, Neymar'ın kızı Mavie'yi kaçırma girişiminde bulundu.
9.11.2023 Futbol
‘Bebeğimin altını değiştiririm’
‘Bebeğimin altını değiştiririm’ Baba olmak için gün sayan Kaan Urgancıoğlu, “Bebeğimin altını değiştiririm. Kardeşimle de aramda yaş farkı var, onun da altını değiştirmişliğim olmuştu” dedi.
14.10.2023 Cadde
İsrail 9 yıl önce de yaptı! Ortamı her an 'ölüm kutusu'na çevirebilir
İsrail 9 yıl önce de yaptı! Ortamı her an 'ölüm kutusu'na çevirebilir Hamas ve İsrail arasındaki savaş, 7'nci gününe girdi. Çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken, gözler İsrail ordusunun olası kara harekatı için yaptığı hazırlıklara yöneldi. Peki İsrail ordusunun, en son 2014 yılında Gazze içinde gerçekleştirdiği kara operasyonunda neler yaşanmıştı?
13.10.2023 Dünya
Yargı 66. Bölüm Fragmanı - 2
Yargı 66. Bölüm Fragmanı - 2 Yargı 66. Bölüm 2. fragmanı yayında! Ceylin, Mercan ile ilgili Ilgaz'dan gelen haber ile yıkılıyor!
7.10.2023 Televizyon
Yer: İzmir! Hastaneden 3 günlük bebeği kaçıran kadının ifadesi ortaya çıktı
Yer: İzmir! Hastaneden 3 günlük bebeği kaçıran kadının ifadesi ortaya çıktı İzmir’de, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini test bahanesiyle alıp kaçan kadın, yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli kadın ilk ifadesinde bebeği neden kaçırdığını anlattı.
28.09.2023 Haberler
Japonya: Nükleer silahsız bir dünya için 20 milyon dolar bağışlayacağız
Japonya: Nükleer silahsız bir dünya için 20 milyon dolar bağışlayacağız Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki konuşmasında nükleer silahsız bir dünyaya ulaşılabilmesi için Japonya'nın için 3 milyar yen (20 milyon dolar) katkıda bulunacağını açıkladı.
20.09.2023 Dünya
Korkunç iddia! 12 yaşındaki kızı sitenin içersinden kaçırdılar
Korkunç iddia! 12 yaşındaki kızı sitenin içersinden kaçırdılar Mersin'de bir site görevlisinin 12 yaşındaki kızı, sabaha karşı site bahçesine gelen 2 kişi tarafından kaçırıldı. Olay sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
19.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçırılma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.