Tekstilde üretim kademeli artacak
Tekstilde üretim kademeli artacak Tekstil üreticileri, depremden etkilenen bölgede üretimin kademeli bir şekilde artacağını belirtirken, iş gücü için teşvik talep ediyor.
16.03.2023 Ekonomi
Elektrik faturası düzenlemesi 2022 nedir? Elektrik tarifesi nasıl oldu, 210 kilovat ne kadar?
Elektrik faturası düzenlemesi 2022 nedir? Elektrik tarifesi nasıl oldu, 210 kilovat ne kadar? Elektrik tarifeleri nasıl değişti, ne kadar oldu? Elektrik faturalarında uygulanan kademeli sistemde yeni düzenlemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Elektrik fatura tarifelerinde kilovat oranı değişti. Peki, 2022 elektrik faturasında yeni düzenleme nasıl oldu?
31.01.2022 Ekonomi
Son dakika: Kritik toplantı sonrası müjdeleri tek tek açıkladı
Son dakika: Kritik toplantı sonrası müjdeleri tek tek açıkladı Son dakika haberine göre, 17 günlük tam kapanma dönemi sona erdi. İçişleri Bakanlığı, 1 Haziran’a kadar sürecek ‘kademeli normalleşme’nin kurallarını genelgeyle duyurdu. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısına başkanlık etti. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş açıklamalarda bulunarak destekleri tek tek açıkladı. İşte detaylar...
18.05.2021 Gündem
İstanbul'da kademeli mesai başladı
İstanbul'da kademeli mesai başladı İstanbul'da, koronavirüsle mücadele kapsamında kademeli mesai uygulaması bugün başladı. Saat 07:00 ile 09:00 arasında başlayacak mesai ile toplu taşımadaki yoğunluğun azaltılması hedefleniyor.
28.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri