Kadın Kıyafeti

Kadın Kıyafeti

Son dakika kadın kıyafeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadın kıyafeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadın kıyafeti haber sayfamızda...

Kadın Kıyafeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.067 kadın kıyafeti haberi bulunmuştur.
Kadın kıyafetleri giydirip sokakta gezdirdiler! CJNG şaşırtmadı, kabul etmeyene ölüm
Kadın kıyafetleri giydirip sokakta gezdirdiler! CJNG şaşırtmadı, kabul etmeyene ölüm Rakip çeteler tarafından yakalanan iki kişiye kadın kıyafetleri giydirilip makyaj yaptırıldı. Olayın detayları ise önce yerel sonra dünya medyasında ses getirdi.
21.03.2024 Dünya
Mide bulandıran olay cep telefonu arızalınca ortaya çıktı: Şeytana uyduk
Mide bulandıran olay cep telefonu arızalınca ortaya çıktı: Şeytana uyduk Konya'da 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden İ.B. (22) adlı erkek çobanı dövüp cinsel saldırıda bulunan sürü sahipleri İ.K. (42) ve H.O. (37), 14 yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.12.2023 Gündem
'Yolyemezler' çetesine ait yeni görüntüler! Hem yaraladı hem de videoya aldı
'Yolyemezler' çetesine ait yeni görüntüler! Hem yaraladı hem de videoya aldı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca 'Yolyemezler' suç örgütüne yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan 25 şüpheliden 22'si tutuklandı. Suç örgütü üyelerinin, silahlı yaraladıkları kişiyi ise cep telefonuyla görüntüledikleri ortaya çıktı.
24.11.2023 Gündem
Kadın kılığına girdi, bankayı soydu! İstanbul'da şoke eden anlar
Kadın kılığına girdi, bankayı soydu! İstanbul'da şoke eden anlar İstanbul'da bir şahıs Bahçelievler'de kadın kıyafeti giyerek banka soygunu yaptı. Olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
20.07.2023 Haberler
Kadın kılığına girdi, bankayı soydu! İstanbul'da şoke eden anlar
Kadın kılığına girdi, bankayı soydu! İstanbul'da şoke eden anlar İstanbul'da bir şahıs kadın kıyafeti giyerek banka soygunu yaptı. Olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
20.07.2023 Gündem
Kars'ta kadın kıyafetiyle dolaşan erkeğin kimliği belli oldu!
Kars'ta kadın kıyafetiyle dolaşan erkeğin kimliği belli oldu! Kars'ta halkı tedirgin eden, polisin aradığı kadın kıyafetiyle dolaşan sırt çantalı erkeğin D.E.Ş (17) olduğu ortaya çıktı.
20.06.2023 Gündem
Kars'ı karıştıran olay! Kadın kıyafetiyle gezdi, giysilerini bırakıp kaçtı
Kars'ı karıştıran olay! Kadın kıyafetiyle gezdi, giysilerini bırakıp kaçtı Kars’ta kadın kıyafeti giyen ve sokaklarda dolaşan erkek iddiası, polisi harekete geçirdi. Mahalle sakinlerinin ihbar üzerine polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
17.06.2023 Gündem
Çalıştığı iş yerine kadın kıyafeti ile girip, çelik kasayı çaldı!
Çalıştığı iş yerine kadın kıyafeti ile girip, çelik kasayı çaldı! Erzurum’un Yakutiye ilçesinde çalıştığı imalathaneye kadın kıyafetleri giyip, başörtüsü takarak girerek, içinde 18 bin TL bulunan çelik kasayı çalan F.A. yakalandı. Şüphelinin kasayı açamayınca toprağa gömdüğü ortaya çıktı.
9.05.2023 Gündem
Cinsel istismar davasında şaşırtan iddia: "Fransa'ya gidebilmek için iftira attılar"
Cinsel istismar davasında şaşırtan iddia: "Fransa'ya gidebilmek için iftira attılar" Kocaeli'de öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan sanığın, Yargıtay'ın kararı bozması neticesinde yargılanmasına devam edildi. Savunmasında, olayın iftiradan ibaret olduğunu söyleyen sanık, "Yengemin ihtirası için bana iftira atılmıştır. Asıl gayeleri Fransa'ya gitmekti. Suçlamalar gerçek olsaydı, abim ve ailem yanımda durmazlardı" dedi.
7.03.2023 Gündem
Ormanda buldukları kıyafetlerin izini süren ekipler, kayıp kadını buldu
Ormanda buldukları kıyafetlerin izini süren ekipler, kayıp kadını buldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde arkadaşıyla geldiği kaplıcadan çıktıktan sonra kaybolan Yasemin G. (24), ormanda çıkardığı kıyafetleri takip eden jandarma ve arama kurtarma ekipleri tarafından 10 saat sonra çıplak halde bulundu. 1 kilometre uzaklıkta bulunan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen kadın, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.
31.08.2022 Haberler
Ormanda buldukları kıyafetlerin izini süren ekipler, kayıp kadını buldu
Ormanda buldukları kıyafetlerin izini süren ekipler, kayıp kadını buldu  Bursa'nın İnegöl ilçesinde arkadaşıyla geldiği kaplıcadan çıktıktan sonra kaybolan Yasemin G. (24), ormanda çıkardığı kıyafetleri takip eden jandarma ve arama kurtarma ekipleri tarafından 10 saat sonra çıplak halde bulundu. 1 kilometre uzaklıkta bulunan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen kadın, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. 
31.08.2022 Gündem
Kadın kılığına giren hırsız yine yakalandı, bu kez tutuklandı
Kadın kılığına giren hırsız yine yakalandı, bu kez tutuklandı İzmir'in Ödemiş ilçesinde tanınmamak için kadın elbisesi giyerek hırsızlık yapan ve aynı suçtan 20'den fazla suç kaydı olduğu belirlenen şüpheli yine polis tarafından yakalandı. Daha önce savcılık tarafından serbest bırakılan azılı suçlu, bu kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.08.2022 Gündem
Kadın kıyafeti giyip, eşinin otomobilini kundakladı
Kadın kıyafeti giyip, eşinin otomobilini kundakladı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde kadın kıyafeti giyip başörtüsü takan, yüzünü de maskeyle gizleyen F.C. boşanma aşamasındaki eşinin otomobilini benzin döküp, ateşe verdi. F.C.'nin elinde benzin bidonuyla otomobile doğru yürüdüğü o anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.
2.03.2022 Gündem
Gecelik giydiren şüpheli, başka birine daha aynı işkenceyi yapmış
Gecelik giydiren şüpheli, başka birine daha aynı işkenceyi yapmış Bursa’da E.M.'yi (26) dövüp ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydiren Yaşar Çakıcı'nın (30) telefonunu inceleyen polis, bir başka kişiye de aynı şekilde işkence yaptıklarına dair görüntülere ulaştı. ‘Eskici’ olan soyadını 3 yıl önce değiştirdiği belirlenen Çakıcı’nın, uzun namlulu silahla şehir turu attığı görüntülerle ilgili de soruşturma başlatıldı.
12.02.2022 Gündem
Adalet Anıtı'nı, kadın kıyafeti ve topuklu ayakkabı giyerek yakmış
Adalet Anıtı'nı, kadın kıyafeti ve topuklu ayakkabı giyerek yakmış Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeki Adalet Anıtı'nın ateşe vererek yaktığı gerekçesiyle tutuklanan Şefik Çelik'in (32), anıtı yakmaya giderken, kimliğini gizlemek için topuklu ayakkabı ile kadın kıyafeti giydiği ortaya çıktı. Engelli gibi görünmek için de aksayarak yürüyen Çelik, hakkındaki iddiaları reddederek, anıtı kendisinin yakmadığını savundu.
10.02.2022 Gündem
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım! İspanyol aktör Javier Bardem ile İngiliz aktör Daniel Craig, çok yakın arkadaşlar. Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı.
26.01.2022 Cadde
Şoke eden olay! Kadın kılığına giren çekiçli saldırgan komşusu çıktı
Şoke eden olay! Kadın kılığına giren çekiçli saldırgan komşusu çıktı İstanbul Küçükçekmece’de, 52 yaşındaki kadına çekiçle saldıran saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın kadın elbisesi giydiği ve saldırıya uğrayan kadının alt komşusu olduğu tespit edildi. Saldırganın kıyafetini değiştirdikten sonra kadını hastaneye götürmek için yardım ettiği ortaya çıktı.
6.01.2022 Haberler
Şoke eden olay! Kadın kılığına giren çekiçli saldırgan komşusu çıktı
Şoke eden olay! Kadın kılığına giren çekiçli saldırgan komşusu çıktı İstanbul Küçükçekmece’de, 52 yaşındaki kadına çekiçle saldıran saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın kadın elbisesi giydiği ve saldırıya uğrayan kadının alt komşusu olduğu tespit edildi. Saldırganın kıyafetini değiştirdikten sonra kadını hastaneye götürmek için yardım ettiği ortaya çıktı.
6.01.2022 Gündem
Antalya’daki kan donduran olayda davaya devam edildi! 'Çarşaf' detayı dikkat çekti
Antalya’daki kan donduran olayda davaya devam edildi! 'Çarşaf' detayı dikkat çekti Antalya’da boşanma aşamasındaki Aslı K.'yi (39) eterle bayıltmaya çalışıp karnından bıçakladığı, 14 tansiyon hapı içirip, poşetle ağzını kapatarak başında ölmesini beklediği iddiasıyla müebbet hapsi istenen tutuklu sanık Soner K.'nın (46) yargılanmasına devam edildi. Sanık avukatı, Aslı K. 'çarşaf' detayına dikkat çekerek, “Mağdur sabah uyandığında telefonunun yatağın diğer uç kısmında olduğunu, çarşafı çekmek suretiyle telefona ulaştığını belirtmiştir. Ancak, olay yeri inceleme görüntülerinde çarşafın serili olduğu görülmektedir. Ya Aslı K. yalan söylüyor, ya da olay yerinde birisi ekleme çıkarma yapmıştır" dedi.
26.11.2021 Gündem
Kadın hükümdarların ilginç özellikleri
Kadın hükümdarların ilginç özellikleri Tarih boyunca binlerce hükümdar yeryüzünden gelip geçmiştir. Kimileri adını altın harflerle yazdırmış kimileri unutulmak istenecek kadar zalimce davranmıştır. Tüm hükümdarların birbirinden farklı binlerce özelliği vardır. Bu kez sizler için kadın hükümdarların, yöneticilerin ilginç özelliklerini derledik. Gelin, birlikte sahip olduları gücün arkasında yatan ilginç yönlerini inceleyelim...
7.11.2021 Dünya
Karısını taciz ettiği iddiasıyla etek giydirip gezdirdi
Karısını taciz ettiği iddiasıyla etek giydirip gezdirdi İstanbul Pendik'^te yaşayan Ercan O., eşini bir süredir taciz ettiğini iddia ettiği kişiye kadın kıyafeti giydirdi, sopayla döve döve polis merkezine götürdü.
31.05.2021 Haberler
Cilbab (Dış Örtü) Nedir? Cilbab Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Cilbab (Dış Örtü) Nedir? Cilbab Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Osmanlıca kaleme alınmış metinlerde karşımıza çıkan cilbab kelimesi, dilimize Arapçadan geçmiştir. Kelimenin sözlük anlamı örtüdür ve ferace ile yakın anlamlıdır. Feraceden tek farkı biraz daha bol ve rahat olmasıdır. Cilbab (dış örtü) nedir? Cilbab TDK sözlük anlamı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
24.03.2021 Eğitim
Myanmar’da vekiller öldürüldü
Myanmar’da vekiller öldürüldü Myanmar’da askeri darbeye karşı gösteriler, birçok kentte devam ederken, darbeyle iktidardan devrilen Ulusal Demokrasi Birliği (NLD) partisinin 2 Müslüman üyesinin, askerlerin işkencesine uğrayarak öldürüldüğü öne sürüldü.
9.03.2021 Dünya
Kadın kıyafetiyle yakalandı! Suçu ortaya çıktı
Kadın kıyafetiyle yakalandı! Suçu ortaya çıktı İstanbul'da, hakkında ‘taksirle ölüme sebebiyet’ ve ‘hırsızık’ suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, saklandığı evde kadın kıyafetleri ile yakalandı.
14.01.2021 Gündem
Yılbaşı gecesi kadın kılığına girip 5 milyon liralık cip çaldı!
Yılbaşı gecesi kadın kılığına girip 5 milyon liralık cip çaldı! İstanbul Maslak’ta yılbaşı gecesi kadın kılığına giren yabancı uyruklu hırsız, sitedeki bir otoparka adeta iğne deliği kadar küçük bir aralıktan girerek 5 milyon lira değerindeki Mercedes marka lüks cipi çaldı. Film sahnelerini aratmayan olayda, değeri düşük olan hafif ticari bir araçla otoparkın kepengini kıran hırsız ciple kaçmaya başladı. Peşine düşen Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kadın kılığındaki hırsızı uygulama noktasında kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın otoparka girip kadın kılığında dolaştığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, polise "tanınmamak için kadın kılığına girdim" diyen hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.
3.01.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Kıyafeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.