Saha bir anda karıştı! Taraftarlar...
Saha bir anda karıştı! Taraftarlar... Güney Afrika Kupası'nda  Kaizer Chiefs-State Stars arasında oynanan karşılaşmaya taraftarların sahaya girmesi damga vurdu.
24.04.2018 Futbol
Tribünleri ayağa kaldıran hareket!
Tribünleri ayağa kaldıran hareket! Güney Afrika'da Orlando Pirates ekibinin formasını giyen Thabo Rakhale, Kaizer Chiefs maçında yaptığı hareketler ile tribünleri coşturdu.
7.03.2016 Futbol
Sözünü tuttu! Higuita kurtarışı...
Sözünü tuttu! Higuita kurtarışı... Güney Afrika'da Kaizer Chiefs takımı kalecisi Itumeleng Khune, daha önce taraftarlarına verdiği sözü tuttu ve Black Aces maçında Rene Higuita ile özdeşleşen kurtarışı yaptı.
28.10.2015 Futbol
Afrika'da muhteşem füze!
Afrika'da muhteşem füze! Güney Afrika'da Kaizer Chiefs ile Free State arasında oynanan maçta Kaizer forması giyen  Siphiwe Tshabalala uzak mesafeden attığı harika gol ile izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı.
24.08.2015 Futbol
Şampiyonluk kutlamalarında olay! Polis kurşunu öldürdü
Şampiyonluk kutlamalarında olay! Polis kurşunu öldürdü Güney Afrika'da şampiyonluğunu ilan eden Kaizer Chiefs takımı taraftarları gelen şampiyonluğu ardından sahaya hücum etti. Polis ile karşı karşıya kalan taraftarlardan birisi polisin silahını almaya çalışırken vuruldu ve hayatını kaybetti.
10.05.2015 Futbol
Tarihi koreografi!
Tarihi koreografi! CAF Şampiyonlar Ligi'nde Raja Casablanca ile Kaizer Chiefs arasında oynanan maçta ev sahibi ekip taraftarları, kupayı kazandıkları 1989, 1997 ve 1999 yılları için efsane bir koreografi hazırladılar.
8.04.2015 Futbol
Güzel orta harika bitiricilik ama...
Güzel orta harika bitiricilik ama... Güney Afrika'da oynanan kupa maçında Kaizer Chiefs defans oyuncusu Simphiwe Mtseweni kendi kalesine attğı inanılmaz goller maça damga vurdu.
27.03.2014 Futbol
Muhteşem bir gol!
Muhteşem bir gol! Güney Afrika 1. Ligi'nde oynanan Kaizer Chiefs-Free State Stars maçı inanılmaz bir gole sahne oldu. İşte Lemessa Fikru Teferra'nın hayranlık uyandıran golü...
19.02.2013 Futbol