Son dakika! Afrin'de hain saldırının ardından alarm durumu: İkinci bomba yüklü araç...
Son dakika! Afrin'de hain saldırının ardından alarm durumu: İkinci bomba yüklü araç... Gelen son dakika haberine göre; Suriye'nin Afrin kentinde dün PKK/YPG'li teröristlerce bomba yüklü tankerle düzenlenen ve 42 kişinin yaşamını yitirdiği saldırının ardından alarm durumuna geçildi. Giriş ve çıkışların kapatıldığı kentte art arda yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi, gözaltına alındı. Teröristlerce saldırıya hazır hale getirilen bomba yüklü başka aracın da her yerde arandığı belirtildi.
29.04.2020 Gündem
Son dakika | ABD yasta! Saldırılardan sonra flaş gelişme...
Son dakika | ABD yasta! Saldırılardan sonra flaş gelişme... ABD'nin Chicago kentinde düzenlenen silahlı saldırılarda 14 kişinin yaralandığı açıklandı.

ABD’nin 3 ayrı bölgesinde gerçekleşen saldırılar sonrası ülkede 5 günlük yas ilan edildi.
4.08.2019 Dünya
19 Şubat 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
19 Şubat 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni) 19 Şubat 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler
Kanlı saldırıdan 4 saat önce paylaşıldı
Kanlı saldırıdan 4 saat önce paylaşıldı İngiltere’yi kana bulayan terör saldırısını üstlenen IŞİD destekçileri sosyal medyadan saldırıyı kutlayan mesajlar yayınladı. Videolardan birinde terör örgütü Manchester saldırısının daha başlangıç olduğunu söyleyip tehditler yağdırdı. 22 kişinin ölümüne neden olan saldırıdan sadece 4 saat önce Twitter’dan Manchster’a tehdit içeren bir paylaşım yapıldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Twitter açıklama yapmayı reddediyor.IŞİD fanatikleri İngiltere Manchester’da 22 kişiyi katleden saldırıyla ilgili kutlama mesajları yayınladı. Mesajların içeriğinde ise tehditler dolu. Bir videoda yüzünü tamamen kapatan bir IŞİD’li “Manchester daha başlangıç… Daha fazlası geliyor” diyerek tehdit yağdırdı. Aynı zamanda Twitter üzerinden de terörö örgütne ait mesajlar paylaşılıyor. Özellikle bir mesaj dikkat çekici… Saldırıdan 4 saat önce IŞİD üyesi tarafından paylaşılan tweet’te açıkça Manchester tehdit ediliyor. “Bizim tehditlerimizi unuttunuz mu? Bu sadece terör” yazan tweet’te Manchester etiketi bulunuyor. Konuyla ilgili gizlilik şartını öne süren Twitter ise açıklama yapmayı reddediyor. Manchester’daki saldırının Birlekik Krallık’ta 7 temmuz 2005 yılında başkent Londra’da 52 kişinin ölümüne nende olan terörö öeyleminin ardından en kanlı saldırı olduğu belirtiliyor.
11.09.2019 Haberler
Afganistan'da intihar saldırısı
Afganistan'da intihar saldırısı Afganistan’ın başkenti Kabil’de sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen intihar saldırısında en az 13 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi de yaralandı. Afganistan’ın başkenti Kabil’in Pul-e Charkhill bölgesinde uluslararası bir şirketin çalışanlarını taşıyan minibüsün yakınlarında intihar saldırısı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda en az 13 kişinin hayatını kaybettiğini 23 kişinin de yaralandığını söyleyen polis, hayatını kaybedenlerin büyük bir çoğunluğunun Nepalli ve Filipinli olduğunu söyledi. Saldırıyı Taliban üstlendi. Kabil Emniyet Müdürü Muhammed Rahimi, lojistik şirketine ait bir minibüsün çalışanları taşıdığı sırada saldırıya uğradığını ifade ederek, yaralılar arasında Nepal vatandaşlarının da olduğunu kaydetti. Rahimi, saldırının erken saatlerde gerçekleştirilmesi sonucu ölü ya da yaralılar arasında bölgede yaşayan vatandaşların olmadığını belirtti. Görgü Tanığı gül Paça, olay yeri yakınlarında bulunduğu sırada aracın patladığını ifade ederek, aracın içinden sadece 3 kişinin çıkabildiğini sözlerine ekledi. Olay yerinin kan revan içinde olduğunu bildiren Paça, daha sonra olay yerinden ayrıldığını söyledi. Lalai isimli bir başka görgü tanığı ise, minibüsün içine giren bir intihar eylemcisinin kendini patlattığını söyledi.
11.09.2019 Haberler
Hastanenin vurulma anı kamerada
Hastanenin vurulma anı kamerada Halep'te hastaların, ziyaretçilerin ve doktorların öldüğü kanlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Akşam 9.42'de füze tarafından vurulan bina enkaz haline dönüşüyor.
11.09.2019 Televizyon
Kanlı saldırının yapıldığı yere flamalar asıldı
Kanlı saldırının yapıldığı yere flamalar asıldı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde patlamanın meydana geldiği alan temizlenerek Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonunun (SGDF) flamaları asıldı.
22.07.2015 Gündem
IŞİD saldırıları artıyor
IŞİD saldırıları artıyor Terör örgütü IŞİD, son 48 saat içerisinde Anbar ve Selahattin illerinde oldukça kanlı operasyonlara imza attı. 15 Nisan'dan beri Irak'ın batısındaki Anbar'ın şehir merkezi Ramadi'ye giren terör örgütü militanları bugün Ramadi'nin bazı bölgelerini kontrol altına aldı. IŞİD militanları Ramadi Devlet Hastanesi ve Anbar Operasyonlar Komutanlığı'nı kuşattı. Anbar'da IŞİD'le mücadele eden aşiretler Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'ndan acil askeri destek istedi.
11.09.2019 Haberler
Alman gazetesine molotoflu saldırı
Alman gazetesine molotoflu saldırı Almanya'da 'Hamburger Morgenpost' adlı gazeteye dün gece yarısı kundaklama girişiminde bulunuldu. Gazete, Fransa'da Charlie Hebdo saldırısının ardından tepki olarak, Charlie Hebdo'da yayımlanan Hz. Muhammed karikatürlerini basmıştı. Saldırının yayımlanan karikatürler nedeniyle mi, yoksa başka nedenle mi yapıldığı şimdilik bilinmiyor.
11.09.2019 Haberler
Bingöl'de saldırı sonrası yaşananlar böyle görüntülendi
Bingöl'de saldırı sonrası yaşananlar böyle görüntülendi Bingöl’de emniyet müdürü ve ekibine yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından yaşananlar amatör kameraya yansıdı. Görüntüde, 3 kişinin yerde olduğu ve polisin hemen olay yerine itikal ederek, menzil aldığı görülüyor. Bingöl’de geçen Perşembe akşamı düzenlenen ve Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun şehit olduğu, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı’nın yaralandığı saldırıyla ilgili amatör kamera görüntüleri ortaya çıktı. Yaşananların ardından çok sayıda polisin olay yerine geldiği ve hükümet konağına çıkan caddeye doğru hızlıca koştuğu görülüyor. Bazı polisler, etrafta güvenlik önlemi alırken, kimi polislerin de yerdeki yaralıların durumunu kontrol ettiği gözlendi. Yaralı olan Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in kanamasını durdurmaya çalışan polisler, aynı zamanda yakında bulunan bir okulun bahçesini kontrol ediyor.
11.09.2019 Haberler
MHP'lileri kızdıran hareket
MHP'lileri kızdıran hareket MHP’nin İstanbul Esenyurt’taki seçim irtibat ofisine yapılan silahlı saldırıda yaşamını yitiren MHP İstanbul İl Başkanlığı basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Kayseri'de gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardından slogan atarak Ülkü Ocakları’na yürüyen gençlere, 4 kişilik bir başka grup elleriyle zafer işareti yapınca gerginlik yaşandı.
11.09.2019 Haberler
Saldırı anı görüntülendi
Saldırı anı görüntülendi MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu’na düzenlenen saldırı sonrasında kaçan zanlılar, güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırı sonrası yaşananlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırıya karıştığı iddia edilen kişi sokağa girerek, elindeki sopayı arabanın altına atıyor. Daha sonra kendi arabasına binen zanlı, olay yerinden uzaklaşıyor. Hemen öncesinde saldırganların kullandığı ileri sürülen kırmızı bir araba da, aynı sokak içerisinde olay yerinden uzaklaşıyor.
11.09.2019 Haberler