Kano

Kano

Son dakika kano haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kano gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kano haber sayfamızda...

Kano

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 913 kano haberi bulunmuştur.
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. 9 günlük bayram tatili için kente gelenler nedeniyle sahilde yoğunluk oluştu.
7.04.2024 Haberler
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. 9 günlük bayram tatili için kente gelenler nedeniyle sahilde yoğunluk oluştu.
7.04.2024 Ekonomi
Bartın Irmağı su sporlarına açılıyor
Bartın Irmağı su sporlarına açılıyor Bartın Üniversitesi’nden (BARÜ) Doç. Dr. Serdar Ceyhun’un projesi, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenmeye hak kazandı.
31.03.2024 Eğitim
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm Projelerini açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yeni dönemde 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. Kent kalitesini üst seviyeye taşıyacağız." dedi.
2.03.2024 Gündem
TOLGA SAVACI KİMDİR? Tolga Savacı neden öldü, kaç yaşındaydı, aslen nereli? İşte hayatı ve kariyeri
TOLGA SAVACI KİMDİR? Tolga Savacı neden öldü, kaç yaşındaydı, aslen nereli? İşte hayatı ve kariyeri Yeşilçam’ın beğenilen yakışıklı oyuncusundan hayranlarını üzen haber geldi. Son dakika haberine göre ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti. Geçirdiği kalp krizi sonucunda Tolga Savacı hayata gözlerini yumdu. Savacı, 60 yaşında aramızdan ayrıldı. Peki Tolga Savacı kimdir, kaç yaşındaydı? Tolga Savacı öldü mü, neden öldü?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da Yaratıcı hayal gücünü besleyici alternatif bir mekan olması amacıyla kurulan Hara’daki Bir Yer Var Sergisi, 2 Mart'a kadar ziyarete açık olacak. Hara, Çarşamba ve Cumartesi günleri 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
15.02.2024 Kültür Sanat
Spor federasyonlarına dev destek
Spor federasyonlarına dev destek Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki 25 ayrı Spor Federasyonunun hizmetine sunulmak üzere filo kiralama şirketi Intercity ile Araç Sponsorluğu Anlaşması imzalandı.
13.02.2024 Diğer
Bankacılıktan mavi sulara....
Bankacılıktan mavi sulara.... Uzun yıllar süren bankacılık deneyiminin ardından turizme yönelen Elif Atikol kaptanlığını yaptığı 22 metrelik teknesiyle, yurt içi ve yurtdışından gelen müşterilerini Mavi Tur'a çıkarıyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Büyük Beyaz filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Bu akşam TV'de!
Büyük Beyaz filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Bu akşam TV'de! Büyük Beyaz filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Büyük Beyaz filmi 7 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Martin Wilson’un oturduğu filmin senaryosunu Michael Boughen kaleme aldı. Peki, Büyük Beyaz filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
7.02.2024 Bilgi Rehberi
Mert Aydın yazdı: İşte olimpiyatların en çok madalya kazananları!
Mert Aydın yazdı: İşte olimpiyatların en çok madalya kazananları! 1896’dan bu yana yaz olimpiyatlarında bazı ülkelerden daha fazla madalya kazanan sporcular var. Özellikle yüzme ve jimnastik tam bir madalya deposu. Hele bir de istikrarlı ve uzun kariyerli bir isim varsa ortada, o zaman rekorlara hazır olun.
7.01.2024 Diğer
Muğla’yı farklı yönüyle keşfedin!
Muğla’yı farklı yönüyle keşfedin! Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde geçen yıl kurulan Spor Turizmi Merkezi, şu ana kadar 126 rotanın işaretlemesini gerçekleştirdi.
6.01.2024 Ege
Eşsiz güzellik! 'İlk defa bu anı yaşadım'
Eşsiz güzellik! 'İlk defa bu anı yaşadım' Türkiye’nin en önemli sulak alanlarından biri olan Samsun’daki Kızılırmak Deltası geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eğrelti otu ile kaplandı.
2.01.2024 Gündem
Termometreler 19 dereceyi gösterdi!  Aralık ayında deniz keyfi
Termometreler 19 dereceyi gösterdi! Aralık ayında deniz keyfi Türkiye’nin birçok bölgesinde kar yağışı etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya’da yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Havanın 19 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece ölçüldüğü kentte herkes denize koştu.
17.12.2023 Haberler
Termometreler 19 dereceyi gösterdi!  Aralık ayında deniz keyfi
Termometreler 19 dereceyi gösterdi! Aralık ayında deniz keyfi Türkiye’nin birçok bölgesinde kar yağışı etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya’da yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Havanın 19 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece ölçüldüğü kentte herkes denize koştu.
17.12.2023 Gündem
Türkiye’de aşırı hava olayları 4 kat arttı
Türkiye’de aşırı hava olayları 4 kat arttı Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi’nin (ECMWF) ön verilerine göre küresel ortalama sıcaklık, kayıtların tutulmaya başlamasından bu yana küresel ısınma 2 santigrat dereceyi ilk kez geçti. Buna göre Paris İklim Anlaşması’nda belirlenen ısınmayı 1.5 santigrat derecede sabit tutma eşiği aşıldı.
28.11.2023 Gündem
Fırtınalı havada denize açılan kanocular ölümle burun buruna geldi
Fırtınalı havada denize açılan kanocular ölümle burun buruna geldi Kocaeli'de kanoyla denize açılan sporcular, fırtına sebebiyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kanoları alabora olan ve denizin ortasında mahsur kalan sporcular, kendilerine atılan can simidiyle kurtarıldı.
25.11.2023 Haberler
Salt’ta Komet konuşulacak
Salt’ta Komet konuşulacak Salt, Eylül 2022’de kaybettiğimiz sanatçı ve şair Komet üzerine başlattığı arşiv ve araştırma projesi kapsamında bir söyleşi düzenliyor.
29.09.2023 Kültür Sanat
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Ege kentleri hareketlendi
Ege kentleri hareketlendi Konak, Karşıyaka ve Didim belediyeleri, Avrupa Hareketlilik Haftası’nı renkli görüntülerle kutladı.
23.09.2023 Ege
Şehir içinde tatil havası
Şehir içinde tatil havası İstanbul’da yaz aylarında yapılabilecek belki de en iyi şey, denizle daha çok haşır neşir olmak için vesileler yaratmak. Bunun bir yolu da son yıllarda gitgide popüler hale gelen su sporlarına merak salmaktan geçiyor. Şehrin denize kıyısı olan pek çok semtinde artık kürek ve kano dersi almak mümkün. Anadolu yakası ise Alaçatı’yla özdeşleşen rüzgar sörfünden wingfoil gibi en yeni akımlara, su sporlarında geniş bir yelpaze sunuyor. Biraz daha kuzeye gitmeyi göze alanlar için Kilyos’ta bir dalga sörfü merkezi dahi var. Şehir içinde yaz havası yaşatan su sporlarının peşine düşüyoruz.
29.07.2023 Pazar
Birce Akalay ile Burak Deniz'in sörf keyfi!
Birce Akalay ile Burak Deniz'in sörf keyfi! Burak Deniz, Birce Akalay, Nesrin Cavadzade ve Fırat Çelik, bir markanın lansmanı için Bodrum'a gitti. Birce Akalay, günü Burak Deniz ile tahta kanonun üzerinde sörf yaparak geçirdi. İkilinin samimi anları, objektiflere yansıdı.
19.07.2023 Cadde
Kano keyfi
Kano keyfi Birce Akalay ve Burak Deniz, Torba’da objektiflere takıldı.
19.07.2023 Cadde
Sosyal medyadan görüp akın akın geliyorlar! Türkiye'nin saklı cenneti
Sosyal medyadan görüp akın akın geliyorlar! Türkiye'nin saklı cenneti Türkiye'nin "saklı cennetleri" arasında gösterilen Borçka Karagöl, yeşilin her tonunu barındıran ağaçların göle yansımasıyla görsel bir şölen sunuyor.
9.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kano ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.