Kapatıldı

Kapatıldı

Son dakika kapatıldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapatıldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapatıldı haber sayfamızda...

Kapatıldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.721 kapatıldı haberi bulunmuştur.
Son dakika... İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı
Son dakika... İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı İstanbul Havalimanı'nda bir kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yaptı. Gelen ilk bilgilere göre olayda yaralanma ve can kaybı olmadı. CNN TÜRK yayınına konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, iki pilotun tahliye edildiğini ve pistin uçuşa kapatıldığını belirterek 'Kazanın nedeni teknik inceleme sonrası belli olacak" dedi.
8.05.2024 Gündem
Levent Kalkan'dan Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesi iddia: Aziz Yıldırım girer ve kazanır
Levent Kalkan'dan Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesi iddia: Aziz Yıldırım girer ve kazanır Fenerbahçe, Konyaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, Başkan Ali Koç'u sert bir dille eleştirirken, Aziz Yıldırım'la ile ilgili dev iddiada bulundu. İşte Kalkan'ın "Yine mi keder artık yeter" başlıklı yazısı...
8.05.2024 Fenerbahçe
Ateşkes pazarlığı çıkmaza girdi
Ateşkes pazarlığı çıkmaza girdi İsrail ile Hamas arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de yürütülen ateşkes görüşmeleri devam ederken, tarafların açıklamaları anlaşma olacağına ilişkin iyimser havayı dağıttı. BM ise “kıtlık” uyarısı yapıyor.
6.05.2024 Dünya
Bilirkişi raporu Edanur’un ölümünü böyle değerlendirdi: Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var
Bilirkişi raporu Edanur’un ölümünü böyle değerlendirdi: Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var İstanbul’da beş yaşındaki Edanur’un parkta su dolu çukura düşüp ölmesiyle ilgili İBB iştiraki İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas’ı yakalamak için çalışmalar sürerken, şirkette görevli bir mühendis tutuklandı.
6.05.2024 Gündem
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Son dakika: Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı
Son dakika: Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Bolat, "Nisan ayında ihracatımız 19 milyar 271 milyon dolara yükseldi. Bu yüzde 0.13’lük artışa tekabül ediyor" dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Endonezya’da ‘dağ patladı’:12 bin kişi tahliye ediliyor
Endonezya’da ‘dağ patladı’:12 bin kişi tahliye ediliyor Endonezya’daki Ruang Yanardağı’nda devam eden patlamalar sebebiyle 12 bin kişi için tahliye emri verildi, bölgedeki 7 havalimanı kapatıldı.
3.05.2024 Dünya
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den 34 kent için alarm! 4 gün sürecek: Soğuk, sağanak ve sel geliyor
Son dakika… Meteoroloji’den 34 kent için alarm! 4 gün sürecek: Soğuk, sağanak ve sel geliyor Meteoroloji haritayı güncelledi, 34 kent için uyarı üstüne uyarı geldi. Sıcaklıklar düşüyor, tüm yurt için 4 gün alarm verildi. Soğuk kış havası Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve doğuda etkili olacak. İstanbul, Ankara, Bolu dahil bugün ve yarın için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. İşte il il beklenen hava durumu detayları…
2.05.2024 Gündem
Turistleri taşıyan safari araçları çarpıştı: 16 yaralı
Turistleri taşıyan safari araçları çarpıştı: 16 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde aynı şirkete ait iki safari aracının çarpışması sonucu 13'ü turist 16 kişi yaralandı. Araçlardakilerin kaza öncesi birbirleriyle su savaşı yaptığı öğrenildi.
2.05.2024 Gündem
Feci olay! 16 yaşındaki kız, ölü doğurduğu bebeği poşete koyup hastaneye götürdü
Feci olay! 16 yaşındaki kız, ölü doğurduğu bebeği poşete koyup hastaneye götürdü Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 16 yaşındaki genç kız, ölü olarak doğurduğu bebeği poşete koyup hastaneye götürdü.
2.05.2024 Gündem
Eşini öldürdü, kayınvalidesini ağır yaraladı! Katilin cezası belli oldu
Eşini öldürdü, kayınvalidesini ağır yaraladı! Katilin cezası belli oldu Yozgat’ta boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayarak öldürüp, kayınvalidesini de ağır yaralamaktan yargılanan şahsın cezası belli oldu.
2.05.2024 Gündem
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı Küçükçekmece Menekşe Sahilinde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Haberler
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Emlak Konut ve THY iş birliği ile hayata geçirilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nde kuralar çekiliyor
Emlak Konut ve THY iş birliği ile hayata geçirilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nde kuralar çekiliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, konut hamlesi kapsamında İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor.
2.05.2024 Ekonomi
İstanbul'dan 1 Mayıs manzaraları
İstanbul'dan 1 Mayıs manzaraları İstanbul’daki 1 Mayıs gösterilerinin bu yılki odak noktası Fatih’teki Bozdoğan Kemeri oldu. Polis, tarihi kemerde barikat kurarak Taksim’e çıkışa izin vermedi. Saraçhane’de toplanan kalabalık açıklamaların ardından ayrıldı. Bazı küçük gruplar polise saldırarak barikatı aşmak istedi. Polisin soğukkanlı tutumu ile olaylar büyümedi.
2.05.2024 Gündem
İzmir'de 1 Mayıs kutlaması
İzmir'de 1 Mayıs kutlaması İzmir'de, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Gündoğdu Meydanı'nda kutlandı.
1.05.2024 Gündem
1 MAYIS BUGÜN İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI MI? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar
1 MAYIS BUGÜN İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI MI? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları ülke genelinde her sene gerçekleşiyor. İşçilerin dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta İstanbul'da çeşitli önlemler alınıyor. İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Çarşamba alınan önlemler kapsamında bazı yollar trafiğe kapatıldı. Kapalı yollara alternatif güzergahlar da Valilik tarafından duyuruldu. Peki, 1 Mayıs Çarşamba (bugün) hangi yollar kapalı?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Taksim’deki otellerde kalan turistler alandan ayrıldı
Taksim’deki otellerde kalan turistler alandan ayrıldı Hareketliliğin olmadığı Taksim’de otellerde kalan turistlerin de araç bulamadığı için valizleriyle yürüyerek alandan ayrıldığı görüldü.
1.05.2024 Gündem
Saraçhane Meydanı'nda toplanmalar başladı
Saraçhane Meydanı'nda toplanmalar başladı Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısı ile erken saatlerde güvenlik önlemleri alınırken, alanda toplanmalar başladı. Taksim'e çıkan yollar polis tarafından kapatıldı.
1.05.2024 Haberler
Taksim’e üst seviye güvenlik önlemi
Taksim’e üst seviye güvenlik önlemi 1 Mayıs’ta gözler Taksim’de olacak.
1.05.2024 Gündem
‘Ruang’ yine patladı
‘Ruang’ yine patladı Endonezya’daki Ruang Yanardağı iki hafta içinde ikinci kez patladı.
1.05.2024 Dünya
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs'ta Ankara Sincan'da işçilerle bir araya geldi.
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs tedbirleri kapsamında Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı
1 Mayıs tedbirleri kapsamında Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı Sabahın erken saatlerinde 1 Mayıs tedbirleri kapsamında Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı. İşte detaylar...
1.05.2024 Gündem
Demir bariyerlerle kapatılan Taksim Meydanı görüntülendi
Demir bariyerlerle kapatılan Taksim Meydanı görüntülendi Taksim Meydanı ve çevresinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi güvenlik önlemleri alındı. Kutlamalara kapalı olan ve polis bariyerleriyle kapatılan Taksim Meydanı havadan görüntülendi.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapatıldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.