Kapısı

Kapısı

Son dakika Kapısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kapısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kapısı haber sayfamızda...

Kapısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.860 kapısı haberi bulunmuştur.
Şırnak'ta büyük operasyon! 50 kişi gözaltına alındı
Şırnak'ta büyük operasyon! 50 kişi gözaltına alındı Şırnak'ta gerçekleştirilen büyük asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 50 kişi yakalandı. İşte detaylar...
7.05.2024 Gündem
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşi tarafından öldürülen kadın ile oğlu toprağa verildi!
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşi tarafından öldürülen kadın ile oğlu toprağa verildi! Tekirdağ’da Şenol Şirin’in (41) tabancayla vurarak öldürdüğü eşi Duygu Şirin (35) ile oğlu Ali Emre (5), toprağa verildi. Olayın ardından intihar eden Şenol Şirin’in ise Süleymanpaşa ilçesinde defnedileceği bildirildi.
7.05.2024 Gündem
Gazze'de acı tablo: Can kaybı 35 bine dayandı
Gazze'de acı tablo: Can kaybı 35 bine dayandı İsrail'in Gazze'ye 214 gündür gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 789'a yükseldi.
7.05.2024 Dünya
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek? Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Haberler
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek? Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Ateşkes pazarlığı çıkmaza girdi
Ateşkes pazarlığı çıkmaza girdi İsrail ile Hamas arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de yürütülen ateşkes görüşmeleri devam ederken, tarafların açıklamaları anlaşma olacağına ilişkin iyimser havayı dağıttı. BM ise “kıtlık” uyarısı yapıyor.
6.05.2024 Dünya
Avrupa’nın lojistik kapısına Türk damgası
Avrupa’nın lojistik kapısına Türk damgası Avrupa’nın lojistik kapısı olarak gösterilen Slovenya’daki Koper Limanı’nın kapasitesini milyar dolarlık Divaca - Koper Demiryolu’yla artıracaklarını söyleyen Başar Arıoğlu, projenin yüzde 70’inin tamamlandığını açıkladı.
6.05.2024 Ekonomi
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti Sık sık yaşadığı teknik sorunlarla gündeme gelen ABD'li havacılık devi Boeing'i ifşa eden eski çalışanlar peş peşe yaşamını yitirdi. Uçağın yapımındaki skandallarla ilgili davada ifade verecek ismin şüpheli intiharından sonra, bir diğer eski çalışan aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarı, iddiası ve güçlü liderliğiyle, ekonomik ve siyasi bağımsızlığımızın teknolojik bağımsızlığımızdan geçtiği anlayışıyla kritik teknolojileri üreten ve geliştiren Türkiye'yi inşa ediyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerimiz doğrultusunda; savunma sanayimizin başrolde olduğu bir dönüşüme tanıklık ediyoruz. Geçmişin acı tecrübeleri bize gösterdi ki; ateş çemberi içerisinde güvenli bir liman olan Türkiye'nin bekası ancak ve ancak savunma sanayisinde milli ve özgün teknolojiler geliştirerek mümkündür" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
İstanbul’da sahte pasaport, kimlik ve vize şebekesine operasyon
İstanbul’da sahte pasaport, kimlik ve vize şebekesine operasyon İstanbul’da düzenlenen operasyonda, Türkiye'deki yabancı uyruklulara ve yurt dışında firari olarak aranan kişilere para karşılığı sahte pasaport ve kimlik belgesi düzenleyip satan şebeke çökertildi.
3.05.2024 Gündem
Kapıkule'de operasyon: 19 kilo altın ele geçirildi
Kapıkule'de operasyon: 19 kilo altın ele geçirildi Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kapıkule Gümrük Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık operasyonları düzenledi.
2.05.2024 Gündem
Ateşkes baskısı!
Ateşkes baskısı! Gazze’de ateşkesin sağlanması için henüz anlaşmaya varılamazken, hem İsrail yönetimine hem de Hamas’a bunun gerçekleşmesi konusunda baskı yapılıyor.
2.05.2024 Dünya
Son dakika... Ankara'yı sel aldı! Meteoroloji’den yeni uyarı geldi: Bu saatlere dikkat
Son dakika... Ankara'yı sel aldı! Meteoroloji’den yeni uyarı geldi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi, Ankara dün resmen sele teslim oldu. 29 kent için yeniden sarı alarm verildi. Birçok il de etkili olan dolu yağışı da hayatı olumsuz etkiledi. Devam edecek olan dolu, sel ve sağanaklar için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yeni uyarılar peş peşe geldi. Peki, yağışlı havalar ne zaman sona erecek? Havalar ne zaman ısınacak? İşte 5 günlük hava tahmini...
1.05.2024 Gündem
Turizm gelirlerinde ilk çeyrek rekoru!
Turizm gelirlerinde ilk çeyrek rekoru! Turizmde ilk çeyrek rekoru kırıldığını belirten Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “8,8 milyar dolar turizm geliri elde edildi” derken ‘milliyet farkı’ ücreti alan işletmeye 54 bin 694 TL para cezası kesildiğini belirtti.
1.05.2024 Ekonomi
Diş teknisyeni eski eşini ve kızını öldürmüştü: Hedef gözetmeksizin ateş ettim
Diş teknisyeni eski eşini ve kızını öldürmüştü: Hedef gözetmeksizin ateş ettim Konya’nın Seydişehir ilçesinde boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeğiyle öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan (44) ilk duruşmadaki savunmasında, ''Ayşe yataktaydı. Hedef gözetmeksizin ateş ettim. Öldürme amacım olsaydı, kafasına sıkardım'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Meclis'te Şeyhmus Bahçeci için tören
Meclis'te Şeyhmus Bahçeci için tören Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hayatını kaybeden 17'nci dönem Diyarbakır Milletvekili Şeyhmus Bahçeci (73) için cenaze töreni düzenlendi.
30.04.2024 Gündem
Sevgilisini banyoda öldürdü! Korkunç ifade ortaya çıktı
Sevgilisini banyoda öldürdü! Korkunç ifade ortaya çıktı Samsun’un Atakum ilçesinde dün kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Gülcan Güneş'i (44) banyoda tabancayla başından vurarak öldüren Ertuğrul Temiz (39), adliyeye sevk edildi. Temiz’in ifadesi ortaya çıktı.
30.04.2024 Gündem
Birinci çeyrek turizm rakamları açıklandı
Birinci çeyrek turizm rakamları açıklandı Turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %5,4 artarak 8 milyar 784 milyon 800 bin dolar oldu. Turizm gelirinin %21'i ülkemizi ziyaret eden yurt dışı ikametli vatandaşlardan elde edildi.
30.04.2024 Ekonomi
Veteriner şehit olmuştu... Ankara'da bombalı eylemde bulunan teröristler sınırı paramotor ile geçmiş
Veteriner şehit olmuştu... Ankara'da bombalı eylemde bulunan teröristler sınırı paramotor ile geçmiş Kayseri'nin Develi ilçesinde veteriner hekim Mikail Bozlağan'ı (24) şehit ettikten sonra Ankara İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bombalı eylemde bulunan teröristlere ait olduğu öğrenilen paramotor, Tomarza ilçesinde çalıların arasında bulundu.
29.04.2024 Gündem
Korkunç ölümde şoke eden ifade! 'Tek kusurum kapının açık olması'
Korkunç ölümde şoke eden ifade! 'Tek kusurum kapının açık olması' Adana'da otobüsün kapısı açık olduğu için yaşlı kadının düşüp ölmesine neden olan şoför tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Sürücünün ifadesi ise şoke etti.
29.04.2024 Gündem
Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık
Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, 'Anoreksiya' hastası olduğu öğrenildi. Nihal Candan yaşadığı hastalıkla birlikte 37 kiloya kadar düştü. Cezaevinden tahliye olan Nihal, yaşadığı hapis günleri Kanal D habere anlattı. İşte detaylar...
28.04.2024 Gündem
DNA'sı kızıyla eşleşmişti... Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen bir parça daha bulundu
DNA'sı kızıyla eşleşmişti... Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen bir parça daha bulundu Balıkesir’in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.
28.04.2024 Gündem
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm kamerada
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm kamerada Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.
28.04.2024 Gündem
Çift vardiya ile 12 saat çalışarak 900 TL kazanıyorlar
Çift vardiya ile 12 saat çalışarak 900 TL kazanıyorlar Şanlıurfa'dan Hatay'ın Kumlu ilçesine gelen mevsimlik işçiler, günde çift vardiya sisteminde 12 saat çalışarak ortalama 900 TL kazanç sağlıyorlar.
28.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kapısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.