Karamürsel

Karamürsel

Son dakika karamürsel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karamürsel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karamürsel haber sayfamızda...

Karamürsel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 962 karamürsel haberi bulunmuştur.
Kosova Cumhurbaşkanı Osmani, Mehmetçik ile iftar yaptı! Ortak değer mesajı
Kosova Cumhurbaşkanı Osmani, Mehmetçik ile iftar yaptı! Ortak değer mesajı Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü (KFOR) bünyesi altında görev yapan Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı.
19.03.2024 Haberler
Kosova Cumhurbaşkanı Osmani, Mehmetçik ile iftar yaptı! Ortak değer mesajı
Kosova Cumhurbaşkanı Osmani, Mehmetçik ile iftar yaptı! Ortak değer mesajı Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü (KFOR) bünyesi altında görev yapan Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı.
19.03.2024 Dünya
Uyuyan abisinin cinsel organını kesti! Detayları kan dondurdu
Uyuyan abisinin cinsel organını kesti! Detayları kan dondurdu Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde abisinin uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.
16.02.2024 Gündem
Bahtiyar Usta
Bahtiyar Usta Bundan yüzlerce yıl öncesinin İznik’indeyiz… Bahtiyar Usta’nın fakir çini atölyesinde…
21.01.2024 Arkeoloji
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu Yeniden Refah Partisi, adaylıkları kesinleşen 1'i büyükşehir 3 il ile 53 ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını daha duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Sıcaklıklar 10 derece birden düşüyor
Sıcaklıklar 10 derece birden düşüyor Türkiye, bugünden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. Meteoroloji’den alınan bilgiye göre yarın hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek, bugün ise ülke genelinde yağış bekleniyor.
9.01.2024 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Kocaelispor'un acı günü!
Kocaelispor'un acı günü! Yeni futbolcular izlemek için Nijerya’ya giden Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can, burada yakalandığı sıtma hastalığından tedavi görürken hayatını kaybetti.
17.12.2023 1.Lig
Nijerya'da sıtmaya yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can hayatını kaybetti
Nijerya'da sıtmaya yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can hayatını kaybetti Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can, futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da yakalandığı sıtma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
16.12.2023 1.Lig
Babası öldürüldü, evlatlık verildi! Sibel'in sır ölümünde sevgilisinden şoke eden ifade
Babası öldürüldü, evlatlık verildi! Sibel'in sır ölümünde sevgilisinden şoke eden ifade Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan ve tutuklanan Mikail K.’nın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan Kayman’ın henüz 2 aylıkken babasının da cinayete kurban gittiği ve kendisinin evlatlık verildiği detayı ise yükrekleri yaktı.
8.12.2023 Gündem
İstanbul deprem risk haritası yenileniyor! 1 yıl içinde tamamlanacak
İstanbul deprem risk haritası yenileniyor! 1 yıl içinde tamamlanacak İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Cenk Yaltırak, gerçek ve senaryo depremler üzerinden 120 bin farklı noktada 750 metreye 750 metre aralıklarla zemin davranışını ivmelerle hesaplayabilen fay haritası hakkında bilgi verdi.
8.12.2023 Gündem
Taksici cinayeti! 'Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana'
Taksici cinayeti! 'Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana' Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde müşteri gibi aracına binen kişi tarafından tabancayla 11 el ateş edilerek öldürülen taksici cinayetinin güvenlik kamera kaydı ortaya çıktı.
28.10.2023 Haberler
Fatih’in şahi topları
Fatih’in şahi topları Çağ açan tek Türk hükümdar olan Fatih Sultan Mehmet, bilim ve teknolojiye verdiği önemle Türk savunma sanayiinin gelişmesinde öncü rol üstlendi.
28.10.2023 Gündem
Taksici cinayeti! 'Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana'
Taksici cinayeti! 'Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana' Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde müşteri gibi aracına binen kişi tarafından tabancayla 11 el ateş edilerek öldürülen taksici cinayetinin güvenlik kamera kaydı ortaya çıktı.
28.10.2023 Gündem
Yalovasporlu oyuncuların taşındığı otobüs alev alev yandı
Yalovasporlu oyuncuların taşındığı otobüs alev alev yandı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, Yalovaspor oyuncularının taşındığı seyir halindeki otobüsün motoru alev alev yandı. Olayda yaralanan olmazken, otobüsün yandığı anlar kameraya yansıdı.
18.10.2023 Skorer Tv
Yalovaspor'da büyük şok! Futbolcuları taşıyan otobüs alev aldı
Yalovaspor'da büyük şok! Futbolcuları taşıyan otobüs alev aldı Kocaelispor U19 Takımı ile özel maçta karşı karşıya gelen Yalovaspor U19 Takımı'nı taşıyan otobüs dönüş yolunda alev aldı. Otobüsün yandığı anlar kameralara yansıdı.
18.10.2023 Diğer
307 saat görüntü izlendi! Milyonluk vurgun Kocaeli'de bitti
307 saat görüntü izlendi! Milyonluk vurgun Kocaeli'de bitti Yalova’da kendisini telefonda polis, savcı ve hakim olarak tanıttığı kişileri, kimlik bilgilerinin terör örgütleri tarafından ele geçirildiği yalanıyla dolandıran H.U., 307 saatlik kamera görüntüsü izlenerek yakalandı.
17.10.2023 Gündem
Müşteri gibi bindi, taksiciyi öldürdü! Katille ilgili kan donduran yeni detay
Müşteri gibi bindi, taksiciyi öldürdü! Katille ilgili kan donduran yeni detay Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde müşteri gibi bindiği takside şoförü tabanca ile ateş ederek öldüren zanlı yakalandı. Şüphelinin 2016 yılında da bir kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı.
15.10.2023 Gündem
Kocaeli'de taksici cinayeti! Önce darp etti, ardından tabancayla öldürdü
Kocaeli'de taksici cinayeti! Önce darp etti, ardından tabancayla öldürdü Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 45 yaşındaki 3 çocuk babası taksi şoförü Murat Karaca aracına binen bir kişi tarafından darbedilip, ardından tabancayla vurularak öldürüldü.
14.10.2023 Gündem
Sevgili olduklarına inandırdığı öğrencisine 2 yıl boyunca dehşeti yaşattı!
Sevgili olduklarına inandırdığı öğrencisine 2 yıl boyunca dehşeti yaşattı! Kocaeli'de 14 yaşındaki kız çocuğu, 2 yıl boyunca sevgili olduğuna inandırıldığı öğretmeni tarafından cinsel istismara maruz kaldı. Küçük kız öğretmen tarafından ölümle tehdit edilip karısı tarafından darp edildi.
5.10.2023 Gündem
Hamsi bolluğu fiyatları düşürdü
Hamsi bolluğu fiyatları düşürdü Balık sezonunun açılmasıyla Bilecik'teki tezgahlarda hamsi bolluğu yaşanırken, fiyatı 80 liradan satılan hamsi en çok tercih edilen balık oldu.
25.09.2023 Ekonomi
Fotoğrafçı dükkanında müşteriden iğrenç taciz! Stüdyoda eşofmanını indirdi
Fotoğrafçı dükkanında müşteriden iğrenç taciz! Stüdyoda eşofmanını indirdi Fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin tacizine uğradığını iddia etti. Yaşadıklarını anlatan kadın tacizciden şikayetçi oldu.
22.09.2023 Haberler
Fotoğrafçı dükkanında müşteriden iğrenç taciz! Stüdyoda eşofmanını indirdi
Fotoğrafçı dükkanında müşteriden iğrenç taciz! Stüdyoda eşofmanını indirdi Fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin tacizine uğradığını iddia etti. Yaşadıklarını anlatan kadın tacizciden şikayetçi oldu. İşte haberin ayrıntıları...
22.09.2023 Gündem
Yalova’ya 3’üncü kez kadın vali atandı!
Yalova’ya 3’üncü kez kadın vali atandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları kapsamında 57 ilin valisi değişirken, Yalova’ya Pendik Kaymakamı Hülya Kaya atandı. Kaya, Yalova’nın 3’üncü kadın valisi oldu.
10.08.2023 Gündem
Derince Limanı'ndaki patlama anı kameraya yansıdı
Derince Limanı'ndaki patlama anı kameraya yansıdı Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi'nin silosunda meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
7.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Karamürsel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.