Karşıyaka

Karşıyaka

Son dakika Karşıyaka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karşıyaka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karşıyaka haber sayfamızda...

Karşıyaka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.926 karşıyaka haberi bulunmuştur.
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı Altay'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor ile anlaştığı iddia edildi.
18.03.2024 1.Lig
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: İzmir'i birlikte müziğin şehri yapacağız
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: İzmir'i birlikte müziğin şehri yapacağız CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, genç müzisyenlerin hayalini gerçekleştirerek, Çatı Stüdyosu'nu hizmete aldı. Tugay, "İzmir gençlerin, müziğin, sanatın kentidir. O nedenle burada oy kullanacak herkesin oyunu istiyorum. O yaşa gelmemiş olan herkesten de anne babalarına mutlaka o sandığa götürmelerini istiyorum" dedi.
18.03.2024 Gündem
Pınar Karşıyaka, Çağdaş Bodrum Spor deplasmanında galip!
Pınar Karşıyaka, Çağdaş Bodrum Spor deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Pınar Karşıyaka, Çağdaş Bodrum Spor'u deplasmanda 98-97 mağlup etti.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
14.03.2024 Yaşam
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Sandıkta birliktelik mesajı
Sandıkta birliktelik mesajı CHP Genel Başkanı Özel “İttifak yaptığımız partilerin yöneticileri ile anlaşamamış olabiliriz ancak seçmen ile sandıkta bir araya gelecek anlayışa ihtiyaç var” dedi.
13.03.2024 Gündem
Pınar Karşıyaka rahat kazandı! Kadro dışı kararı
Pınar Karşıyaka rahat kazandı! Kadro dışı kararı Pınar Karşıyaka evinde konuk ettiği Büyükçekmece Basketbol'u 93-87 mağlup etti. Maç öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Hilliard görev yapmadı
10.03.2024 Basketbol
Kardeşleri ayıran skuter kazasında bilirkişi raporu ortaya çıktı
Kardeşleri ayıran skuter kazasında bilirkişi raporu ortaya çıktı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde otomobilin çarptığı skuterdeki 2 kardeşten Soykan Sönmez'in öldüğü (16), ağabeyi Göktuğ Güleç'in (23) ağır yaralandığı kazanın tespit tutanağı ve bilirkişi raporu ortaya çıktı. Her iki rapora göre, kavşağa yaklaşırken hızını kesmeyen sürücüsü Mehmet Efe Ördek (20) ile skuterle kırmızı ışıktan geçen Göktuğ Güleç, kusurlu bulundu.
10.03.2024 Gündem
Cardiff City, Huddersfield engeline takılmadı!
Cardiff City, Huddersfield engeline takılmadı! Cardiff City, Championship'in 36'ncı haftasında Huddersfield'ı 1-0 mağlup etti.
6.03.2024 Dünyadan Futbol
Tofaş, Cholet Basket engeline takıldı!
Tofaş, Cholet Basket engeline takıldı! FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu I Grubu 4'üncü haftasında Tofaş, Cholet Basket deplasmaından 77-74 mağlup ayrıldı.
Türk Telekom, EuroCup'a veda etti!
Türk Telekom, EuroCup'a veda etti! BKT EuroCup'ın 8'li final turunda Türk Telekom, London Lions'a 100-77 mağlup oldu ve organizasyona veda etti.
6.03.2024 Eurocup
Pınar Karşıyaka, Peristeri Bwin'e yenildi!
Pınar Karşıyaka, Peristeri Bwin'e yenildi! Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu K Grubu dördüncü maçında konuk olduğu Peristeri Bwin’e 76-73 mağlup oldu.
AK Parti'li Saygılı: Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar
AK Parti'li Saygılı: Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'in 'Ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma' tekliflerinin UKOME tarafından reddedildiği iddiasının tartışma konusu olmasına yönelik açıklama yaptı.
6.03.2024 Gündem
77 yaşında eşini ve oğlunu öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı
77 yaşında eşini ve oğlunu öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı Ankara’nın Mamak ilçesinde eşi Metin Çimen (77) tarafından tabanca ve av tüfeği ile öldürülen Sabiha (71) ile oğlu Sinan Çimen'in (31) cenazeleri, toprağa verildi. Metin Çimen’in emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı.
5.03.2024 Gündem
‘Kendi evimde hissediyorum’
‘Kendi evimde hissediyorum’ Uzun yıllar İzmir’de yaşayan Zeynep Bastık, Karşıyaka’daki Carnival Venue’de konser verdi.
5.03.2024 Cadde
Hamza Dağ'dan İzmirlilere: Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım
Hamza Dağ'dan İzmirlilere: Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım "İzmir için elimi değil, gövdemi ortaya koyuyorum ve size söz veriyorum' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım" şeklinde konuştu.
4.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Önce milletin talep ve istekleri
Hamza Dağ: Önce milletin talep ve istekleri AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İnciraltı arsa mağdurlarına seslendi. Hamza Dağ yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerim, gözünüz aydın olsun. İnşallah ihale bu ay içerisinde gerçekleşecek. Bu vesileyle bu işi de bir noktaya getirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.
2.03.2024 Gündem
Bundesliga'da Bayern Münih'e Freiburg şoku!
Bundesliga'da Bayern Münih'e Freiburg şoku! Bundesliga'nın 24'üncü haftasında Freiburg ile Bayern Münih arasındaki mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
1.03.2024 Almanya Bundesliga
Pınar Karşıyaka'dan Bursaspor İnfo Yatırım'a 34 sayı fark!
Pınar Karşıyaka'dan Bursaspor İnfo Yatırım'a 34 sayı fark! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21'inci haftasında Pınar Karşıyaka, Bursaspor İnfo Yatırım'ı 102-68 mağlup etti.
İzmir'de korkunç kaza! İki TIR'ın arasında kaldı araç kağıt gibi ezildi
İzmir'de korkunç kaza! İki TIR'ın arasında kaldı araç kağıt gibi ezildi İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen kazada iki TIR'ın arasında kalan otomobil kağıt gibi ezildi. Korkunç kazada 32 yaşındaki otomobil sürücüsü kaza yerinde hayatını kaybetti.
29.02.2024 Haberler
İzmir'de korkunç kaza! İki TIR'ın arasında kalan araç kağıt gibi ezildi
İzmir'de korkunç kaza! İki TIR'ın arasında kalan araç kağıt gibi ezildi İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen kazada iki TIR'ın arasında kalan otomobil kağıt gibi ezildi. Korkunç kazada 32 yaşındaki otomobil sürücüsü kaza yerinde hayatını kaybetti.
29.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karşıyaka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.