Piknik yapmak için çıktıkları dağda kayboldular
Piknik yapmak için çıktıkları dağda kayboldular Kayseri’de, piknik yapmak için çıktıkları dağda yollarını şaşıran 3 genç, polis ve AFAD ekiplerinin yönlendirmesi ile evlerine döndü. 3 gencin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
6.03.2022 Haberler
Kar altında can pazarı
Kar altında can pazarı Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Gito Yaylası’nda yağan yoğun tipinin etkisiyle yolların kapanması sonucu mahsur kalan üç genç kurtarılarak getirildikleri Çamlıhemşin Devlet Hastanesi'nden sağlık kontrolünden geçtiler.
11.09.2019 Haberler
Kaybolan iki öğrencinin cesedi bulundu
Kaybolan iki öğrencinin cesedi bulundu MUĞLA'nın Kavaklıdere İlçesi'nde, 15 yaşındaki İsmail İnan ve 14 yaşındaki Hakan Şahin serinlemek için girdikleri gölette kayboldu. İki öğrencinin girdiği 8 metre derinliğinde 35 metre çapındaki 1500 tonun üzerinde su bulunan ve etrafı dikenli tellerle çevrili göletin içerisinde arama başlatıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Gurup Amirliği, AFAG, Orman İşletme Müdürlüğüne ait sekiz vidanjör ve arazöz su boşaltırken Muğla İl Emniyet müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı beş polis dalgıç Emniyet amiri Coşkun kaya'nın başkanlığında arama çalışmasına başladı. Kavaklıdere Kaymakamı Doğan Kemelek ile Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Demir'inde yönettiği çalışmalar sırasında 500 köylü ve ölen öğrencilerin yakınları cenazelerin arama çalışmalarını izledi. İlk olarak saat 22.30 sıralarında Hakan Şahin' in cenazesine ulaşıldı. Kepçe operatörü 47 yaşındaki baba Sait Şahin, oğlunun cansız bedenini görünce fenalık geçirdi. Saat 23.00 sıralarında da İsmail İnan'ın
11.09.2019 Yaşam