Keşke Hiç Büyümeseydik

Keşke Hiç Büyümeseydik

Son dakika Keşke Hiç Büyümeseydik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Keşke Hiç Büyümeseydik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Keşke Hiç Büyümeseydik haber sayfamızda...

Keşke Hiç Büyümeseydik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 keşke hiç büyümeseydik haberi bulunmuştur.
Gülin İyigün kimdir, kaç yaşında?
Gülin İyigün kimdir, kaç yaşında? Gülin İyigün, Çocuklar Duymasın adlı dizide Havuç'un sevgilisi rolünde diziye dahil olmuştu. Bu akşam ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölümde yeniden geri dönecek olan Gülin İyigün, Galip Derviş, Keşke Hiç Büyümeseydik gibi dizilerde de rol aldı. Peki Gülin İyigün kimdir?
20.03.2019 Gündem
Arka Sokaklar'ın Meryem'i Demet Gül kaç yaşında?
Arka Sokaklar'ın Meryem'i Demet Gül kaç yaşında? Demet Gül, Arka Sokaklar dizisine dahil oldu. Cuma akşamı ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın mahallesinde cilveli komşu Meryem karakterine hayat veren Demet Gül birçok dizi ve film'de rol aldı. Peki Arka Sokaklar'ın Meryem'i Demet Gül kimdir?
15.12.2018 Gündem
Demet Gül kimdir? Demet Gül hangi dizilerde yer aldı?
Demet Gül kimdir? Demet Gül hangi dizilerde yer aldı? Demet Gül, Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna katıldı. 1982 Almanya doğumlu olan Demet Gül, Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın oturduğu mahallede cilveli komşu Meryem karakterine hayat verecek. Peki Demet Gül kimdir?
14.12.2018 Gündem
Keşke Hiç Büyümeseydik yayından kaldırıldı
Keşke Hiç Büyümeseydik yayından kaldırıldı Show TV'nin yeni sezona iddialı giren dizisi 'Keşke Hiç Büyümeseydik' 4. bölümünün ardından finalsiz yayından kaldırıldı.
2.10.2018 TV-Rehberi
Müthiş iddia: Çocuklar Duymasın final mi yapıyor?
Müthiş iddia: Çocuklar Duymasın final mi yapıyor? Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugünkü köşe yazısında Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın final yapacağını söyledi.
27.09.2018 TV-Rehberi
Keşke Hiç Büyümeseydik 3. Bölüm fragmanı izle
Keşke Hiç Büyümeseydik 3. Bölüm fragmanı izle Keşke Hiç Büyümeseydik 3. Bölüm fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Keşke Hiç Büyümeseydik 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Keşke Hiç Büyümeseydik 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Keşke Hiç Büyümeseydik 3. bölümüyle ekranlara geldi. SHOW TV'nin yeni dizilerinden biri olan Keşke Hiç Büyümeseydik yeni bölüme Ufuk'un mahallede kalmaya karar vermesi damga vurdu. Peki Keşke Hiç Büyümeseydik 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
23.09.2018 Gündem
Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Nerede Çekiliyor?
Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Nerede Çekiliyor? 2018-2019 sezonunun yeni yapımlarından biri olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi 9 Eylül Pazar günü ilk bölümüyle Show TV ekranlarındaydı...
11.09.2018 Güncel
Keşke Hiç Büyümeseydik 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Keşke Hiç Büyümeseydik 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi 1. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Başrollerinde Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık gibi birbirinden usta isimlerin yer aldığı Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin 1. yeni bölümü büyük beğeni topladı. Peki Keşke Hiç Büyümeseydik 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
9.09.2018 Gündem
Keşke Hiç Büyümeseydik 1. Bölüm Fragmanı İzle
Keşke Hiç Büyümeseydik 1. Bölüm Fragmanı İzle Keşke Hiç Büyümeseydik 1. Bölüm Fragmanı İzle
11.09.2019 Televizyon
Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ilk bölümüyle geliyor
Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ilk bölümüyle geliyor Show TV'nin yeni dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik, 9 Eylül Pazar günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Merakla beklenen Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinden ilk fragman yayınlandı.
7.09.2018 TV-Rehberi
Torun Sadri Alışık'ın ilk dizi heyecanı
Torun Sadri Alışık'ın ilk dizi heyecanı Dedesi usta sanatçı Sadri Alışık’ın adını taşıyan Sadri Alışık Akademi'de gördüğü iki yıllık oyunculuk eğitiminin yanı sıra New York’ta oyunculuk workshoplarına katılan ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sinema Televizyon yüksek lisansı yapan Sadri Alışık, ilk dizi deneyimi için kamera karşısına geçti.
1.09.2018 Cadde
Dikkat çeken benzerlik
Dikkat çeken benzerlik Burcu Kara, yakında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ dizisinde, çocukluğuna geri dönecek.
28.08.2018 Cadde
Çekimleri başladı
Çekimleri başladı Ege Aydan, Burcu Kara ve Açelya Akkoyun’un başrolünü paylaştığı ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ dizisinin çekimleri başladı...
10.08.2018 Cadde
'Keşke Hiç Büyümeseydik'ten ilk kareler
'Keşke Hiç Büyümeseydik'ten ilk kareler Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan 'Keşke Hiç Büyümeseydik' dizisinin çekimleri tüm hızıyla başladı. 30 yıllık bir zaman diliminin konu edileceği diziden ilk kareler de geldi.
10.08.2018 Cadde
'Keşke Hiç Büyümeseydik'ten ilk kareler
'Keşke Hiç Büyümeseydik'ten ilk kareler Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan 'Keşke Hiç Büyümeseydik' dizisinin çekimleri tüm hızıyla başladı. 30 yıllık bir zaman diliminin konu edileceği diziden ilk kareler de geldi.
10.08.2018 Cadde
Rolü için 20 yaş gençleşti
Rolü için 20 yaş gençleşti Yeni sezonda ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ adlı dönem dizisiyle ekrana gelecek olan Burcu Kara, rolü için 20 yaş gençleşti.
27.07.2018 Cadde
Keşke hiç büyümeseydik
Keşke hiç büyümeseydik İçimiz kanayacağına hep dizlerimiz kanasaydı...
5.05.2021 Hayat

Benzer Haber Etiketleri

Keşke Hiç Büyümeseydik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.