Keşmekeş Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Keşmekeş Çekmek Ne Demektir?
Keşmekeş Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Keşmekeş Çekmek Ne Demektir? Keşmekeş kelimesi günlük yaşam içerisinde hala yaygın olarak kullanılan sözcükler arasında gelmektedir. Aynı zamanda birçok farklı film ya da edebi eserde de karşılaşılan bir sözcüktür. Peki, keşmekeş ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Keşmekeş çekmek ne demektir? İşte bu konu üzerine merak edilen bilgiler.
14.06.2021 Eğitim
Keşmekeş'ten yeni proje
Keşmekeş'ten yeni proje Yarem isimli albümle müzik piyasasına etkili bir giriş yapan Keşmekeş müzik grubu, yeni teklisi ile dinleyicilerine yeniden merhaba dedi. Birçok efsaneye ev sahipliği yapan Anadolu’dan yola çıkılarak hazırlanan çalışma, Keşmekeş yorumuyla 7 Mayıs’ta sevenlerinin beğenisine sunuldu.
18.05.2021 Kültür Sanat
"Biz, yolları çok uzun yıllar önce kesişen bir arkadaş grubuyuz"
"Biz, yolları çok uzun yıllar önce kesişen bir arkadaş grubuyuz" Londra merkezli Türkçe rock grubu Keşmekeş çalışmalarına devam ediyor. Grubun kurucu olan ve aynı zamanda profesyonel iş dünyasında bir CEO olan Niyazi Albay, Londra'dan sorularımızı yanıtladı. Müzikal yolculuğunu anlatan Niyazi Albay, Keşmekeş'in hikâyesini de okurla paylaştı.
19.11.2020 Kültür Sanat
Keşmekeş'ten İngiltere'de yeni albüm
Keşmekeş'ten İngiltere'de yeni albüm Londra’da yaşayan ve profesyonel kariyerlerini sürdüren müzik severlerin oluşturduğu Keşmekeş Grubu’nun ‘Yarem’ albümü müzik tutkunlarının beğenisine sunuldu.
15.09.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri