Kimlik Kartı

Kimlik Kartı

Son dakika kimlik kartı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kimlik kartı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kimlik kartı haber sayfamızda...

Kimlik Kartı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.608 kimlik kartı haberi bulunmuştur.
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor.
25.04.2024 Gündem
312 gün sonra ilk iz bulundu ama soru işaretleri azalmadı! Cesedi hayvanlar taşımış olabilir
312 gün sonra ilk iz bulundu ama soru işaretleri azalmadı! Cesedi hayvanlar taşımış olabilir Kayıp Korhan Berzeg’in kredi kartları ile ona ait olduğu düşünülen eşya ve kemik parçaları Gönen’deki evinden dört km uzaklıkta bulundu. Cesedin hayvanlar tarafından parçalanarak dere kenarına getirilmiş olabileceği, Berzeg’in bu alana inmesinin mümkün olmadığı belirtiliyor.
25.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu Dere yatağında bulunan cesedin Korhan Berzeg’e ait olma ihtimali artıyor! Ekonomist Korhan Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu. İşte bulunan malzemeler...
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Haberler
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Gündem
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek 18 yaşını dolduran 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanma hakkı elde ettiği seçimde, 30’ü büyükşehir olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 390 beldenin yeni belediye başkanı belirlenecek.
31.03.2024 Gündem
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sinop’ta yapılması planlanan Türkiye’nin ikinci nükleer santrali için ilk santral gibi Rusya’yı işaret ederek, “Sinop’ta Rosatom’la işbirliğimizi geliştireceğiz” dedi.
26.03.2024 Ekonomi
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS/1) için geri sayım başladı. TIP mezunlarının doktor olabilmesi için girmeleri zorunlu olan ilk TUS sınavı öncesinde, sınavın kaç dakika süreceği ve kaç soru sorulacağı araştırılıyor. Peki, TUS ne zaman, saat kaçta? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ne zaman, giriş yerleri/belgesi sorgulama nasıl ve nereden yapılır?
14.03.2024 Bilgi Rehberi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Haberler
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
ÖSYM'den MSÜ açıklaması
ÖSYM'den MSÜ açıklaması Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "81 il, 108 sınav merkezinde düzenleyeceğimiz MSÜ’ye 736 bin 894 aday başvurdu" dedi.
1.03.2024 Gündem
İki ilde şoke eden olay! Sahte polis kimliği ve basın kartı ekipleri şaşkına çevirdi
İki ilde şoke eden olay! Sahte polis kimliği ve basın kartı ekipleri şaşkına çevirdi Tuzla'da polisin durdurduğu araçtan sahte polis kimliği ve ruhsatsız tabanca çıktı. Bursa’da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen H.İ.M., cipinde gözaltına alındı. Ön camında sahte 'basın trafik kartı' bulunan cipte, 3 kilo 300 gram kokain ele geçirildi.
7.02.2024 Gündem
Son dakika: YKS 2024 başvuruları başladı! Sınav ücretleri ne kadar?
Son dakika: YKS 2024 başvuruları başladı! Sınav ücretleri ne kadar? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) başvurularının başladığını duyurdu.
1.02.2024 Gündem
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İ L A N KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Melikgazi İlçesi Eğribucak Mahallesinde bulunan 3 adet arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37...
23.01.2024 Resmi İlanlar
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım?
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım? E-Devlet kapısı yurt genelindeki tüm vatandaşlarımız için oldukça önemli bir yere sahip. E-devlet sayesinde birçok işini kısa sürede gerçekleştirebilen vatandaşlarımız için e - devlet şifresi nasıl alınır, online şifre ekranı ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar..
9.01.2024 Gündem
2024 Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Nüfus Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Nüfus Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Nüfus Müdürlüğü'ne müracaat eden vatandaşlar Nüfus Müdürlüğü çalışma saatlerini araştırıyor. Nüfus Müdürlüğü üzerinden yeni kimlik, ehliyet gibi işlemleri tamamlamak için müracaatta bulunacak vatandaşlar, Nüfus Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? öğrenmek istiyor.
9.01.2024 Gündem
Pasaport Ücretleri 2024: Sürelerine Göre Pasaport Harç ve Defter Ücreti Ne Kadar Oldu?
Pasaport Ücretleri 2024: Sürelerine Göre Pasaport Harç ve Defter Ücreti Ne Kadar Oldu? Pasaport uluslararası seyahatlerde kullanılan ve yetkili kişilerce kontrolü sağlanan bir tür kimlik belgesi yerine geçer. Bordo, gri ve yeşil çeşitleri vardır. Hemen hemen herkes pasaport çıkartabilir. Pasaport ücretleri pasaportların geçerli olduğu süreye bağlı olarak farklılık gösterir. En fazla 10 yıllık pasaport çıkartılabilir. Süresi dolan pasaportlar için yenileme işlemi yapılmaktadır. Yenileme işlemi için de pasaport ücretini yatırmak gerekir. Öğrenci pasaportu çıkartılırken harcın yatırılması yeterli olur. Pasaport yenileme, yeni çıkartma fiyatları ve harçları ne kadar? “Pasaport Ücretleri 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgiler ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Pasaport Randevu 2024: Pasaport Randevu Başvurusu Nasıl Yapılır ve Gerekli Evraklar Nelerdir?
Pasaport Randevu 2024: Pasaport Randevu Başvurusu Nasıl Yapılır ve Gerekli Evraklar Nelerdir? Pasaport yurt dışı seyahatlerinin olmazsa olmaz belgeleri arasında yer alır. Yabancı ülke yetkilileri tarafından kimlik taraması için kullanılır. Pasaport yenileme ve pasaport alma işlemi için öncelikle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden (NVİ) pasaport randevusu alınmalıdır. Başvuru e-devlet veya NVİ resmi internet sitesinden yapılabilmektedir. Gerekli evrakların tamamlanması ile nüfus müdürlüklerine gidilmesi gerekmektedir. Pasaport ücretleri pasaportların geçerli olduğu süreye bağlı olarak değişmektedir. Öğrenci pasaportlarında ise ücret daha farklıdır. Pasaport başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır ve gerekli evraklar nelerdir? ‘Pasaport Randevu 2024’ içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Kimlik Yenileme ve Değiştirme 2024 Yeni Kimlik Çıkarma Ücreti, Randevusu ve Gerekli Evraklar
Kimlik Yenileme ve Değiştirme 2024 Yeni Kimlik Çıkarma Ücreti, Randevusu ve Gerekli Evraklar Kimlik kartı her Türk vatandaşına verilen kişiye özgü resmi kimlik belgesidir. Kanunen herkesin sahip olması gereken kimlik kartları yurt dışında da geçerli olabilmesi ve sorgulama işlemlerinin daha kolay olması için çipli hale geldi. Bu yüzden eski tip nüfus cüzdanını kullananların 2024 yılına kadar kimlikleri yenilemesi gerekir. Yeni kimlik kartı çıkarmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Eski kimliği değiştirmek için öncelikle randevu almak şart. Ardından gerekleri evrakların tamamlaması ve ücretin yatırılması gerekir. Yeni nüfus cüzdanı için gerekli evraklar ve kimlik değiştirme ücreti için Kimlik Yenileme 2023 içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir?
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir? Kimlik kartı kişiye özel resmi belge niteliği taşır. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sahip olması gereken bir belgedir. Herhangi bir sebeple kaybedilmesi veya çaldırılması halinde yapılması gereken bazı hususlar bulunur. 2024 yılı içerisinde kimliğini kaybedenlerin ALO 199 çağrı merkezini arayarak öncelikle bildirimde bulunması gerekmektedir. Kimlik kaybetmenin ayrıca cezası bulunur. Belli bir ücret karşılığı ve gerekli belgeler ile birlikte yeniden nüfus cüzdanı çıkartılabilir. Kayıp kimlik cezası ve gerekli belgeler nelerdir? “Kayıp Kimlik Başvurusu 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Pasaport Yenileme 2024: Pasaport Süresi Uzatma, Randevusu, Ücreti ve Gerekli Evraklar Nelerdir?
Pasaport Yenileme 2024: Pasaport Süresi Uzatma, Randevusu, Ücreti ve Gerekli Evraklar Nelerdir? Yurt dışı seyahatlerinde yetkili kuruşlar tarafından verilen pasaport yabancı ülke yetkililerinin kimlik incelemesinde geçerli olan resmi belge niteliği taşımaktadır. Bordo, gri ve yeşil gibi çeşitleri bulunmaktadır. Pasaport olmadan yurt dışı seyahatleri gerçekleştirilemez. Ancak pasaportların belirli bir süresi vardır. Bu süreden sonra yenileme işlemi yapılmalıdır. Pasaport yenileme işlemi Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Pasaport yenileme işlemi için gerekli evraklar ve ödenmesi gereken bir ücret vardır. Pasaport süresi uzatma, ücreti ve gerekli evraklar nelerdir? “Pasaport Yenileme 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı...
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı... Yeni yılla birlikte yürürlüğe giren düzenlemelerle köprü geçişinden cep telefonu kaydına, değerli kâğıtlardan trafik cezalarına kadar birçok şeye zam geldi.
3.01.2024 Ekonomi
Sealand Hakkında Bilgiler; Sealand Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sealand Hakkında Bilgiler; Sealand Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sealand, dünyanın en ilginç mikro ülkelerinden biridir. Çünkü ülke bir deniz üzerinde platform üzerine kuruludur. Aslında bir savaş kulesi üzerine kurulu olan platform-ada ülkesini hiçbir devlet tanımıyor. Sealand hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Kimlik Kartı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.