Kira Zammı

Kira Zammı

Son dakika kira zammı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kira zammı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kira zammı haber sayfamızda...

Kira Zammı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 330 kira zammı haberi bulunmuştur.
Son dakika: Kira artış oranı belli oldu
Son dakika: Kira artış oranı belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Nisan ayında enflasyon yüzde 3,18 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 59,64 olarak belirlendi.
3.05.2024 Ekonomi
2024 NİSAN AYI KİRA ARTIŞ ORANI | Nisan ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? Konut kira zam sınırı ne zaman bitecek? TÜFE, TEFE, ÜFE)
2024 NİSAN AYI KİRA ARTIŞ ORANI | Nisan ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? Konut kira zam sınırı ne zaman bitecek? TÜFE, TEFE, ÜFE) TÜİK tarafından her ayın başında bir önceki aya ait enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte kira artış oranı da belirleniyor. 12 aylık TÜFE ortalamasına göre belirlenen kira artış oranı 2023 yılında getirilen % 25 kira zammı sınırı ile sınırlandırılmıştı. İş yerlerinin kira sözleşmesi Nisan ayında yenilenecek olan vatandaşlar için kira artış oranı netleşti. Peki Nisan ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? 12 aylık TÜFE ortalaması yüzde kaç oldu? % 25 kira zam sınırı devam ediyor mu?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Kira artış oranı belli oldu
Son dakika: Kira artış oranı belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Böylelikle iş yerleri için kira artış oranı da belli oldu.
3.04.2024 Ekonomi
‘Zam’ kavgasında kan aktı! Kiracısını bacağından vurdu
‘Zam’ kavgasında kan aktı! Kiracısını bacağından vurdu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Z.T., kira artışı sebebiyle tartıştığı kiracısı S.Y.'yi tabanca ile bacağından vurdu. S.Y. hastaneye kaldırılırken, kaçan Z.T. bir süre sonra polise teslim oldu.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Kira artış oranı belli oldu
Son dakika: Kira artış oranı belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Böylelikle iş yerleri için kira artış oranı da belli oldu.
4.03.2024 Ekonomi
Rakamlar açıklandı! 2024 ŞUBAT KİRA ARTIŞ ORANI 📈 Kira zammında yüzde 25 sınır bitiyor mu? İşyeri ve konut kira artış oranı...
Rakamlar açıklandı! 2024 ŞUBAT KİRA ARTIŞ ORANI 📈 Kira zammında yüzde 25 sınır bitiyor mu? İşyeri ve konut kira artış oranı... Kira artış oranı, kiracılar ve ev sahipleri tarafından takip ediliyor. TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon rakamları birçok kalemi etkiliyor. Enflasyon rakamları sonrası kira artış oranları da belli oldu. Ancak kira artışına yüzde 25 sınır getirilmişti. Peki, Şubat kira artış oranı ne kadar oldu, yüzde 25 zam sınırlaması devam edecek mi?
5.02.2024 Bilgi Rehberi
Kira zammı oranları belli oldu
Kira zammı oranları belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ocak ayında enflasyon yüzde 64,86 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 54,72 olarak belirlendi.
5.02.2024 Ekonomi
16 yıllık kiracısını öldüren ev sahibine istenen ceza belli oldu
16 yıllık kiracısını öldüren ev sahibine istenen ceza belli oldu Gaziosmanpaşa'da 16 yıllık kiracısı Hüseyin Asar'ı kira zammı nedeniyle çıkan tartışmada öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ertuğrul Öztunç hakkında açılan soruşturma tamamlandı.
1.02.2024 Gündem
KİRA ARTIŞ ORANI HESAPLAMA 2024 | Ocak ayı kira artış oranı ne kadar oldu? 2024 Ocak iş yeri ve konut kira zammı ne kadar, kaç TL?
KİRA ARTIŞ ORANI HESAPLAMA 2024 | Ocak ayı kira artış oranı ne kadar oldu? 2024 Ocak iş yeri ve konut kira zammı ne kadar, kaç TL? Kira artış oranı hesaplama ocak ayına girilmesiyle birlikte gündeme geldi. Ocak ayı kira artış oranı, aralık ayı enflasyon verilerinin belli olmasının ardından belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından aralık ayı enflasyonuyla açıklandı. Bununla birlikte kira artışlarını da etkileyen TÜFE rakamları da netleşmiş oldu. Peki, Ocak ayı kira artış oranı ne kadar oldu? 2024 Ocak iş yeri ve konut kira zammı ne kadar, kaç TL?
9.01.2024 Bilgi Rehberi
YENİ KİRA ARTIŞ ORANI 2024: Yeni Kira zammı hesaplama nasıl yapılır, kirada yüzde 25 zam sınırı devam ediyor mu? İşyeri/konut kira zammı 2024
YENİ KİRA ARTIŞ ORANI 2024: Yeni Kira zammı hesaplama nasıl yapılır, kirada yüzde 25 zam sınırı devam ediyor mu? İşyeri/konut kira zammı 2024 Kira artış oranı hesaplamaları son dönemde hızla artan kira zammı ile birlikte sık sık sorgulanıyor. Evlerde kira zammının sınırlamasına yönelik getirilen yüzde 25 zam sınırlaması devam ediyor. Ocak ayının gelmesiyle birlikte enflasyon ve TEFE TÜFE değerleri bugün açıklandı. Yeni TÜFE değerlerine göre kira artış oranı değişecek mi, merak ediliyor. Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı? İşte kira artış oranı 2024 son dakika gelişmeleri.
4.01.2024 Bilgi Rehberi
YÜZDE 25 KİRA ZAMMI SINIRI KALKTI MI? Konut/İş Yeri kira zammı ne kadar? Kirada yüzde 25 zam sınırı kalktı mı, devam ediyor mu? Açıklama geldi
YÜZDE 25 KİRA ZAMMI SINIRI KALKTI MI? Konut/İş Yeri kira zammı ne kadar? Kirada yüzde 25 zam sınırı kalktı mı, devam ediyor mu? Açıklama geldi Kira artış oranı ile ilgili aramalar hız kazandı. Son olarak Aralık ayı kira artış oranı açıklanmıştı. Kira artış oranında geçerli olan rakam iş yeri kiralarını etkiliyor. Peki, konutlardaki kira zammı ile ilgili değişiklik var mı? Kirada yüzde 25 zam sınırı devam ediyor mu?
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi. Bakan Özhaseki sıfır atık vurgusu yaptı ve '432 milyon ağaç kesilmekten kurtuldu' ifadelerini kullandı.
25.12.2023 Gündem
Yüzde 25 kira zammı sınırı kalkıyor mu? Açıklama geldi
Yüzde 25 kira zammı sınırı kalkıyor mu? Açıklama geldi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bakan Şimşek, yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağını açıkladı" iddiasına ilişin paylaşımda bulundu.
25.12.2023 Haberler
Yüzde 25 kira zammı sınırı kalkıyor mu? Açıklama geldi
Yüzde 25 kira zammı sınırı kalkıyor mu? Açıklama geldi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bakan Şimşek, yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağını açıkladı" iddiasına ilişin paylaşımda bulundu.
25.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir
Bakan Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir Hazine Bakanı Mehmet Şimşek Borsa İstanbul'un 150. yıl dönümü programında önemli açıklamalarda bulundu.
22.12.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki Cumartesi gününü işaret etti: Büyük müjdelerle başlatmış olacağız
Bakan Özhaseki Cumartesi gününü işaret etti: Büyük müjdelerle başlatmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki ‘Yüzyılın Dönüşümü’yle ilgili ilk adımın cumartesi günü atılacağını belirterek, “Cumartesi günü saat 14.00'te İstanbul'daki dönüşüm planını Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açıklayacağız. Büyük müjdelerle beraber ‘bismillah’ diyerek İstanbul'un depreme hazırlığını başlatmış olacağız." dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Konutta kirada yüzde 25 zam sınırı devam ediyor mu, ne zaman bitecek? Yüzde 25 kira zammı son durum
Konutta kirada yüzde 25 zam sınırı devam ediyor mu, ne zaman bitecek? Yüzde 25 kira zammı son durum Konut kiralarındaki artış gündemdeki yerini koruyor. Özellikle eski kiracılar ve yeni kiracılar arasındaki fark gittikçe artıyor. Artışlara yönelik getirilen konutlarda yüzde 25 zam sınırı ile ilgili ise anlaşmazlıklar yaşanmaya devam ediyor. Peki, yüzde 25 zam sınırı ne zaman bitecek?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
FAST limiti değişti: 50 bin TL'ye yükseltildi
FAST limiti değişti: 50 bin TL'ye yükseltildi Bankalar arası hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde üst limit 50 bin liraya yükseltildi. Yeni düzenleme ile ilgili Merkez Bankası'nın internet sitesinden "21 Aralık 2023 tarihi itibariyle işlem başına ödemelerin üst limiti 50.000 TL’ye yükseltilmiştir." açıklaması yapıldı.
22.12.2023 Ekonomi
Yüzde 25 kira zammı ile ilgili emsal karar! Eski kiracılara kötü haber
Yüzde 25 kira zammı ile ilgili emsal karar! Eski kiracılara kötü haber Son dönemlerde konut kiralarındaki artış herkesin gündeminde. Bu artışlara yönelik önlem amacıyla yürürlüğe sokulan konutlarda yüzde 25'lik zam sınırlaması da halen konuşulmaya devam ediyor. Son olarak konuyla ilgili mahkemeden emsal niteliğinde bir karar geldi.
22.12.2023 Ekonomi
Etiketlerde 'asgari ücret' değişimi! Fiyatı 230 liradan 300 liraya çıktı
Etiketlerde 'asgari ücret' değişimi! Fiyatı 230 liradan 300 liraya çıktı Türkiye asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken zincir marketlerde daha asgari ücrete zam yapılmadan ürünlere zam gelmeye başladı. Vatandaş dün aldığı bir ürünü bugün aynı fiyata alamıyor.
22.12.2023 Ekonomi
Mavi yaka beyaza fark attı! Maaş farkı 2-3 katına çıktı
Mavi yaka beyaza fark attı! Maaş farkı 2-3 katına çıktı İstihdamda adeta ‘mavi yaka çağı’ yaşanıyor! Nitelikli teknik elemanların aylık geliri, beyaz yaka üst yöneticileri çoktan geride bıraktı. Ortalama genel müdür maaşı 70 bin lira düzeyindeyken vinç operatörü ayda 150 bin lira kazanabiliyor.
22.12.2023 Ekonomi
506 hakim ve savcının görev yeri değişti
506 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi’nin, 2023 adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi kapsamında, 506 hakim ve savcının görev yeri değişti.
22.12.2023 Gündem
ARALIK 2023 KİRA ZAMMI HESAPLAMA: Kira artış oranı belli oldu! İş yeri/konut kira artış oranı ne kadar oldu?
ARALIK 2023 KİRA ZAMMI HESAPLAMA: Kira artış oranı belli oldu! İş yeri/konut kira artış oranı ne kadar oldu? Kira artış oranı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. TÜİK enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte yeni kira artış oranı da araştırılıyor. Aralık kira artış oranı ne kadar oldu?. Yüzde 25 sınırı devam ediyor mu? Yeni kira zammı ile ilgili son durum haberimizde.
5.12.2023 Bilgi Rehberi
YENİ KİRA ARTIŞ ORANI HESAPLAMA: Aralık Kira artış oranı belli oldu mu, sabit kira devam ediyor mu? İşyeri/ev kira zammı 2023 ne kadar?
YENİ KİRA ARTIŞ ORANI HESAPLAMA: Aralık Kira artış oranı belli oldu mu, sabit kira devam ediyor mu? İşyeri/ev kira zammı 2023 ne kadar? Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Son olarak TÜİK Ekim enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından TEFE-TÜFE oranları belli olmuştu. Kasım ayı işyeri kira zammı oranı netleşirken, vatandaşlar evlerdeki kira zammı ile ilgili yüzde 25 sınırının devam edip etmediğini de merak ediliyor. Yeni kira zammı açıklandı mı?
1.12.2023 Bilgi Rehberi
TEFE-TÜFE YENİ KİRA ARTIŞ ORANI KASIM 2023: Kira artış oranı ne kadar? İşyeri/ev kira zammı hesaplama
TEFE-TÜFE YENİ KİRA ARTIŞ ORANI KASIM 2023: Kira artış oranı ne kadar? İşyeri/ev kira zammı hesaplama Kira zammı ile ilgili son dakika gelişmeler merak ediliyor. 2023 Kasım ayı kira zammı için gözler TÜİK enflasyon rakamlarındaydı. Enflasyon verileri her ayın başında ilan ediliyor. Belli olan TEFE-TÜFE oranına göre kira artış oranı da netleşiyor. Peki, konutlarda yüzde 25 zam uygulaması devam ediyor mu? İşte kira zammında son durum.
3.11.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kira Zammı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.