Kıran Operasyonu

Kıran Operasyonu

Son dakika kıran operasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kıran operasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kıran operasyonu haber sayfamızda...

Kıran Operasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 233 kıran operasyonu haberi bulunmuştur.
Son dakika... 1'i turuncu 3'ü gri kategoride aranan toplam 144 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... 1'i turuncu 3'ü gri kategoride aranan toplam 144 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Kıran operasyonları kapsamında, 1'i turuncu 3'ü gri kategoride aranan toplam 144 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.
3.01.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Biz bu insanlara sırtımızı dönemeyiz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Biz bu insanlara sırtımızı dönemeyiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Okula gitmesi gereken, hemşire olması gereken, doktor ve mühendis olması gereken, anne sevgisine muhtaç çocuklarımızı; taciz ve tecavüz etmek üzere zorla alan, o alçak, sapık, adı Biçirpinin olan Duran Kalkan'a bugün göndermiyoruz." dedi.
14.12.2019 Siyaset
Son dakika... Kıran-7 Munzur Vadisi operasyonu başladı!
Son dakika... Kıran-7 Munzur Vadisi operasyonu başladı! İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de jandarma ve polis özel harekat unsurlarından oluşan 2250 personelle "Kıran-7 Munzur Vadisi" operasyonunu başlattı.
23.11.2019 Gündem
Erzincan’da Kıran-4 operasyonunda 11 sığınak imha edildi
Erzincan’da Kıran-4 operasyonunda 11 sığınak imha edildi Erzincan’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen Kıran-4 operasyonunda 11 sığınak ve mağara imha edildi.
21.11.2019 Gündem
Erzincan’da Kıran-4 operasyonunda 11 sığınak imha edildi
Erzincan’da Kıran-4 operasyonunda 11 sığınak imha edildi Erzincan’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen Kıran-4 operasyonunda 11 sığınak ve mağara imha edildi.
21.11.2019 Gündem
Terörün finans kaynağına darbe!
Terörün finans kaynağına darbe! Diyarbakır, Muş ve Bingöl kırsalında başlatılan Kıran-5 operasyonunda, teröristlerin kullandığı 20 kış sığınağı kullanılamaz hale getirildi. Operasyonlarda 1 ton 615 kilogram esrar ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
11.11.2019 Gündem
Jandarma, 'Kıran Operasyonu' ile örgüte darbe vurmaya devam ediyor
Jandarma, 'Kıran Operasyonu' ile örgüte darbe vurmaya devam ediyor Jandarma Genel Komutanlığı, devam eden Kıran operasyonları kapsamında, PKK/KCK terör örgütün lojistik ve ikmal kaynaklarına darbe indirmeye devam ediyor.
24.10.2019 Haberler
Terör örgütü PKK'ya 'Kıran' darbesi
Terör örgütü PKK'ya 'Kıran' darbesi Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında, jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütünün silah ve lojistik malzemelerinin depolandığı 2 sığınakta çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
24.10.2019 Gündem
Bakan duyurdu: Bugünden itibaren başlıyoruz
Bakan duyurdu: Bugünden itibaren başlıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,"Terör örgütünün canını çıkartana kadar bu meseledeki kararlılığımızdan vazgeçmemiz asla düşünülmemelidir. 23 büyük 245 orta operasyon gerçekleştirildi. 12 bin 114’ü küçük olmak üzere bu yıl İlkbahar - Yaz operasyonları kapsamında 12 bin 382 toplam operasyon gerçekleştirildi. Planlanan operasyon sayısını geçen yıla göre yüzde 87 oranında artırdık. Çok ciddi bir gayret ve uğraş ortaya koyduk. Kış operasyonlarımızın da planlamasını yaptık. Bugün itibarıyla Kış operasyonlarımıza başlıyoruz. Herkes bilsin ki bu kış boyunca bu dağların tamamı bizimdir. Üst düzey olarak bilinen teröristler noktasında, yılbaşından bu yana etkisiz hale getirilen üst düzey terörist sayısı 108’dir” dedi.
1.10.2019 Gündem
Kıran operasyonlarında terör hedefleri ateş altında
Kıran operasyonlarında terör hedefleri ateş altında İçişleri Bakanlığı'nca terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen ve 9 ili kapsayan 'Kıran' operasyonları kapsamında belirlenen terör hedefleri, ateş altına alınıyor.
27.09.2019 Haberler
TSK göz açtırmıyor! İşte son rakamlar
TSK göz açtırmıyor! İşte son rakamlar İçişleri Bakanlığınca 21 Eylül'de başlatılan Kıran-3 Operasyonu'nda, ikisi gri listede olmak üzere toplam 16 terörist etkisiz hale getirildi.
25.09.2019 Haberler
Bahçeli: İnanıyorum ki Süleyman Şah'ın aziz naaşı tekrar eski yerine konulacak
Bahçeli: İnanıyorum ki Süleyman Şah'ın aziz naaşı tekrar eski yerine konulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Asırlar evvel Fırat'ın sularına büyük ceddimiz Süleyman Şah'ı vermiştik, inanıyorum ki aziz naaşı tekrar eski yerine konulacak, bizim olan toprakta ruhu şad olacaktır. Bizim Fırat'ın doğusuna vereceğimiz ise sadece Türk milletinin güçlü sesi, muktedir müdahalesi, hıyanetin tepesine indireceği demir yumruğudur." dedi.
8.09.2019 Siyaset
‘Sivas Kongresi’nin şerefi Cumhur ittifakı’nındır’
‘Sivas Kongresi’nin şerefi Cumhur ittifakı’nındır’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas Kongresi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla Twitter’dan yaptığı açıklamalarda özetle şunları kaydetti:
5.09.2019 Siyaset
Valilik duyurdu! İki terörist etkisiz hale getirildi
Valilik duyurdu! İki terörist etkisiz hale getirildi Hakkari'de dün iki teröristin etkisiz hale getirildiği Kazan Vadisi bölgesinde bir teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.
4.09.2019 Gündem
'Kıran' darbesi devam ediyor: 2 terörist etkisiz hale getirildi
'Kıran' darbesi devam ediyor: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığından, Hakkari'de sürdürülen "Kıran Operasyonu"nda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
3.09.2019 Gündem
Kıran Operasyonu'na Atak helikopterlerinden hava desteği
Kıran Operasyonu'na Atak helikopterlerinden hava desteği Jandarma Genel Komutanlığınca, Hakkari'de Kıran Operasyonu kapsamında kullanılan helikopterlerin üs bölgesine intikali ve terör hedeflerine yönelik taarruz anlarına ilişkin görüntü paylaşıldı.
11.09.2019 Televizyon
Görüntüler paylaşıldı! Atak helikopterleri böyle taarruz etti
Görüntüler paylaşıldı! Atak helikopterleri böyle taarruz etti Jandarma Genel Komutanlığınca, Hakkari'de Kıran Operasyonu kapsamında kullanılan helikopterlerin üs bölgesine intikali ve terör hedeflerine yönelik taarruz anlarına ilişkin görüntü paylaşıldı.
29.08.2019 Gündem
"Kıran" darbesi devam ediyor! Ele geçirildi
"Kıran" darbesi devam ediyor! Ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik "Kıran" operasyonda 19 kilo 710 gram eroin ile patlayıcı ele geçirildiği bildirildi.
27.08.2019 Gündem
Şemdinli'de 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon kamerada
Şemdinli'de 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon kamerada İçişleri Bakanlığı'nca Hakkari, Şırnak ve Van'da PKK terör örgütüne yönelik jandarma, emniyet birimleri ve güvenlik korucularının katılımıyla başlatılan 'Kıran Operasyonu' devam ediyor. Operasyon kapsamında Şemdinli’nin Tuğlu bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmanın görüntüleri de basınla paylaşılırken, operasyonlarda teröristlere ait silah, mühimmat, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme, roketatar mühimmatı, tanksavar ve el bombaları ele geçirildi.
11.09.2019 Haberler
Son dakika: 8 teröristin etkisiz hale getirildiği o görüntüler paylaşıldı!
Son dakika: 8 teröristin etkisiz hale getirildiği o görüntüler paylaşıldı! İçişleri Bakanlığı'nca Hakkari, Şırnak ve Van'da PKK terör örgütüne yönelik jandarma, emniyet birimleri ve güvenlik korucularının katılımıyla başlatılan 'Kıran Operasyonu' devam ediyor. Operasyon kapsamında Şemdinli’nin Tuğlu bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmanın görüntüleri de basınla paylaşılırken, operasyonlarda teröristlere ait silah, mühimmat, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme, roketatar mühimmatı, tanksavar ve el bombaları ele geçirildi.
27.08.2019 Gündem
Pençe-3'te PKK'ya büyük darbe
Pençe-3'te PKK'ya büyük darbe Irak’ın kuzeyinde başlatılan Pençe-3 harekâtının üçüncü gününde PKK’lı teröristlere ağır darbe vuruldu. Milli Savunma Bakanlığı dünkü operasyonda 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
26.08.2019 Gündem
Terör örgütüne darbe üstüne darbe! Etkisiz hale getirildiler
Terör örgütüne darbe üstüne darbe! Etkisiz hale getirildiler İçişleri Bakanlığından, "Kıran Operasyonu" kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 8'e yükseldiği bildirildi.
25.08.2019 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den HDP'li 3 belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili açıklama
MHP lideri Bahçeli'den HDP'li 3 belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili açıklama Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Terörle Mücadele Kapsamında Diyarbakır-Mardin-Van Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına Kayyum Atanması” hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "PKK’nın dayatmasıyla aday gösterilip hitamında seçtirilen belediye başkanlarının görevlerinden uzaklaştırılmaları bazı mahfillerde ve malum isimlerde rahatsızlık uyandırmıştır. CHP hemen öne çıkıp PKK’ya siper olmuş, Kandil’in önüne yatmıştır" dedi.
21.08.2019 Siyaset
Jandarma Genel Komutanı'ndan 'Kıran Operasyonu' açıklaması
Jandarma Genel Komutanı'ndan 'Kıran Operasyonu' açıklaması Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, terör örgütü PKK'ya yönelik üç ilde yürütülen Kıran Operasyonu kapsamında, Van'ın Gürpınar ilçesi Bulgurlu Dağı bölgesindeki birliklerde denetlemelerde bulundu.
21.08.2019 Gündem
Jandarma Genel Komutanı'ndan 'Kıran Operasyonu' açıklaması: Dağlar teröristlerden tamamen temizlenmiş durumda
Jandarma Genel Komutanı'ndan 'Kıran Operasyonu' açıklaması: Dağlar teröristlerden tamamen temizlenmiş durumda Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, terör örgütü PKK'ya yönelik üç ilde yürütülen Kıran Operasyonu kapsamında, Van'ın Gürpınar ilçesi Bulgurlu Dağı bölgesindeki birliklerde denetlemelerde bulundu.
21.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıran Operasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.