Komplo

Komplo

Son dakika Komplo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Komplo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Komplo haber sayfamızda...

Komplo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.991 komplo haberi bulunmuştur.
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor'
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor' İskoçya'dan Türkiye'ye uzandığı iddia edilen 12 bin yıllık bir tünel... Hakkında çok fazla komplo teorisi bulunan bu antik tünel için söylenenler ise sosyal medyada hızla yayılıyor. Peki, Avrupa ile Türkiye'yi birbirine bağladığı öne sürülen esrarengiz yapının ardındaki gerçek ne? "Tarihleme yapılamıyor" diyen Arkeolog Erman Ertuğrul cevapladı.
25.04.2024 Yaşam
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya
Ünlü çantacıya 18 ay hapis
Ünlü çantacıya 18 ay hapis Ünlülerin çantacısı olarak tanınan Kolombiyalı lüks çanta tasarımcısı Nancy Gonzalez Kolombiya’dan ABD’ye koruma altındaki vahşi yaşamın derileriyle yapılmış ürünleri yasadışı yollardan ithal etmekten 18 ay hapis cezasına Çarptırıldı.
24.04.2024 Ekonomi
Trump’ın 'sus payı' davası sırasında kendini yakan adam hayatını kaybetti
Trump’ın 'sus payı' davası sırasında kendini yakan adam hayatını kaybetti New York'ta eski ABD Başkanı Donald Trump’ın davası devam ederken, mahkeme binasının önünde kendini ateşe veren Max Azzarello’nun öldüğü açıklandı.
20.04.2024 Dünya
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı Bir kadının online grup aracılığıyla eski flörtünün kaba davranışlarını ifşa etmesiyle başladı. Grup kısa sürede aynı adamla tatsız bir ilişki yaşayan onlarca kadının tecrübeleriyle yankılandı. Kendisi hakkında yazılanları sindiremeyen adam, örgütlenen kadınlara 84 milyon TL'lik dava açtı.
16.04.2024 Dünya
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu Her şeyden habersizce yolda gittiği sırada, hareket eden bir araba üzerine ateş açtı. Adım adım her şeyi ortaya döken dedektifler, kurbanın sevgilisinin babası olan papazın devasa ödemeyle zavallı adamı vurdurduğunu keşfetti.
9.04.2024 Dünya
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
Yapay zekâ yasası gerçeğimizi geri verir mi?
Yapay zekâ yasası gerçeğimizi geri verir mi? Kate Middleton’ın nerede olduğu sorusuyla başlayan tartışmalar  gündemdeyken “İşte Kate” diye paylaşılan her içerik gerçeğe olan inancımızı biraz daha sarstı. Peki, 21. YY insanı yapay zekâ ile kurduğu ilişkide nasıl konumlanacak?
30.03.2024 Pazar
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Mark Ruffalo'dan X yorumu: Komplo teorileri için üreme alanı
Mark Ruffalo'dan X yorumu: Komplo teorileri için üreme alanı Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, ABD'nin Maryland eyaletinde çöken Francis Scott Key Köprüsü ile ilgili olarak X platformunda yayılan yalan haberlere dikkat çekti. Ruffalo, “Elon Musk'ın sahibi olduğu X platformu, gerçek zamanlı bir haber kaynağı olmaktan çıkıp komplo teorileri için bir üreme alanı haline geldi" dedi.
28.03.2024 Dünya
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Brezilya: Bolsonaro pasaportuna el konduktan sonra 2 gün Macar büyükelçiliğinde kalmış
Brezilya: Bolsonaro pasaportuna el konduktan sonra 2 gün Macar büyükelçiliğinde kalmış Bolsonaro'nun avukatı Fabio Wajngarten sosyal medya hesabından, eski cumhurbaşkanının "dost ülkenin yetkilileriyle iletişimi sürdürmek" ve "her iki ülkenin siyasi durumu hakkında güncellemeler almak" için iki gününü Macaristan büyükelçiliğinde geçirdiğini söyledi.
26.03.2024 Dünya
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek!
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek! Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından Şubat sonunda önleyici kemoterapiye başladığını açıklamıştı. Sosyal medyada videolu açıklamanın yalan olduğu, görüntüdeki kişinin Kate olmadığı, devreye yapay zekanın girdiği söylenmeye başlamıştı. Tüm bunların ardından uzun süredir kanser tedavisi gören Shannen Doherty'den, Middleton'a destek geldi.
24.03.2024 Cadde
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar!
Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar! Aralık ayından bu yana kamuoyunun karşısına çıkmayan İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate’in, 17 Ocak’ta karnından ameliyat olduğu ve bir süre dinleneceği bildirilmişti. Ama Kate’in (42) ortada görünmemesi üzerine sosyal medyada komplo teorileri çığ gibi büyümüştü.
21.03.2024 Dünya
Kate’in dönüşü için özel ekip
Kate’in dönüşü için özel ekip 3 aydır görünmeyince komplo teorilerinin hedefi olan Prenses Kate’in kamuoyuna güçlü dönmesi için iletişim uzmanlarından ekip kuruldu.
20.03.2024 Dünya
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı: 1 milyon TL'si İBB'nin ihale işinden
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı: 1 milyon TL'si İBB'nin ihale işinden CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Kraliyet ailesini saran yalan haberler ve sayısız komplo teorisi: Arkasından Ruslar çıktı
Kraliyet ailesini saran yalan haberler ve sayısız komplo teorisi: Arkasından Ruslar çıktı Kral Charles'a kanser teşhisi konulması ve Galler Prensesi Kate Middleton'ın ameliyatı sonrası bir takım mırıldanmalar başladı. Prenses'in uzun süre ortaya çıkmamasını takip eden 'fotoğraf krizi' ise, ardı arkası kesilmez komplo teorilerinin ve yalan haberlerin fitilini ateşledi.
20.03.2024 Dünya
Pembe takımın 60 yıllık inzivası
Pembe takımın 60 yıllık inzivası ABD’nin eski başkanı Kennedy 1963’te vurulduğunda kanları, eşi Jackie’nin pembe takımına bulaşmıştı. 60 yıldır temizlenmeyen pembe takım, asitsiz kasada saklanıyor.
19.03.2024 Dünya
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı Eski ABD Başkanı Donald Trump, sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadı.
19.03.2024 Dünya
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlanırken iddianamede dikkat çeken detaylar yer aldı.
16.03.2024 Haberler
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi?
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi? Geçirdiği ameliyattan sonra gözlerden uzak olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın yokluğu mırıltılara yol açıyordu. Ancak geçtiğimiz Anneler Günü'nde dedikoduları susturmak için yayınlanan aile fotoğrafının editlendiği ortaya çıkınca, komplo teorileri internette sel olup aktı.
16.03.2024 Dünya
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlanırken iddianamede dikkat çeken detaylar yer aldı.
16.03.2024 Gündem
Para sayma görüntüleriyle gündem olmuştu! Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı! CHP'li milletvekili de ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleriyle gündem olmuştu! Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı! CHP'li milletvekili de ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Başkanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı. Keleş, "Buradan bir komplo çıkarılmaya çalışılmaktadır. O kadar partili insan ve mülk sahibinin bir arada olmasının başka bir sebebi yoktur. Meşru bir amaçla, partimize taşınmaz satın alınmasıyla alakalı orada bulundum" dedi. Ayrıca İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer'in de ifadesine başvurulmasına karar verildi.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Komplo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.