Köpekler

Köpekler

Son dakika köpekler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan köpekler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan köpekler haber sayfamızda...

Köpekler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.909 köpekler haberi bulunmuştur.
10 yavru köpek zifte bulanmış halde bulundu
10 yavru köpek zifte bulanmış halde bulundu Erzurum'da zifte bulanmış halde bulunan 10 yavru köpek, bebek yağı, zeytinyağı ve Arap sabunu kullanılarak temizlendi; bakımları yapılarak karınları doyuruldu.
22.04.2024 Gündem
Samsun'da derede yaralı halde bulunan geyik omuzda taşındı
Samsun'da derede yaralı halde bulunan geyik omuzda taşındı Samsun'un Salıpazarı ilçesinde balık tutmaya giden bir grup arkadaş, köpekler tarafından saldırıya uğramış bir geyiği kurtardı. Yaklaşık 2 kilometre boyunca omuzda taşınan geyik, Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim edildi.
21.04.2024 Gündem
Bursa'da yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı
Bursa'da yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı Bursa'da kuluçkaya yatan tavuğun 9 yavrusundan biri, yumurtadan 4 ayaklı olarak çıktı. Yürümekte güçlük çeken civciv, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
21.04.2024 Gündem
Kan donduran vicdansızlık! Yavrusu öldü, sağ arka bacağı ve kuyruğu kesildi
Kan donduran vicdansızlık! Yavrusu öldü, sağ arka bacağı ve kuyruğu kesildi Zonguldak’ta hayvanseverlerin tüfekle vurulup yaralanmış, 1’i ölü 5 yavrusuyla yeni doğum yapmış halde görerek veteriner kliniğine götürdükleri köpeğin, felç olan sağ arka bacağı ve kuyruğu ameliyatla kesildi, omuriliğinden 2 saçma çıkarıldı.
21.04.2024 Gündem
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor Hevesle alınıp sokağa bırakılan cins köpekler, Her Eve Pati Derneği (HEPAD) tarafından koruma altına alınarak yuvalandırılıyor.
21.04.2024 Gündem
Bomba tespit köpeğine gülümseten veda partisi
Bomba tespit köpeğine gülümseten veda partisi ABD’nin başkenti Washington’daki havalimanında bomba tespiti taramalarında çalışan Messi adlı K9 köpeğine, 'çalışma hayatının' son iş gününde sürpriz bir veda partisi düzenlendi.
20.04.2024 Dünya
Vaşak'ın Kangal köpekleri ile imtihanı! Canını kurtarmak için ağaca tırmandı
Vaşak'ın Kangal köpekleri ile imtihanı! Canını kurtarmak için ağaca tırmandı Sivas’ın Hafik ilçesinde Kangal köpeklerinin takip ettiği nesli tükenme tehlikesindeki ‘vaşak’ ağaca çıkarak kurtuldu.
17.04.2024 Gündem
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı Edirne’de başıboş köpeklerin kovaladığı kadın kaçarken yere düşerek kanlar içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
16.04.2024 Haberler
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı Edirne’de başıboş köpeklerin kovaladığı kadın kaçarken yere düşerek kanlar içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
16.04.2024 Gündem
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı Bursa'da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Haberler
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı Bursa'da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
8.04.2024 Haberler
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti: Bacağı parçalandı
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti: Bacağı parçalandı Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
8.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı!
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.
7.04.2024 Haberler
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Çenesi kırıldı, elleri parçalandı
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Çenesi kırıldı, elleri parçalandı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.
7.04.2024 Gündem
Antalya'da 3 çoban köpeğinin saldırdığı 85 yaşındaki kadın öldü
Antalya'da 3 çoban köpeğinin saldırdığı 85 yaşındaki kadın öldü Antalya’nın Akseki ilçesinde mezarlık ziyareti için evden çıkan 85 yaşındaki kadına, sürü halinde gezen çoban köpekleri saldırdı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, olaya tepkili olan oğlu, “Köpeklerden ve çobanlardan şikayetçiyim” dedi.
5.04.2024 Gündem
Hepsini banka kredisi ile almıştı! Sabah uyanınca şoke oldu
Hepsini banka kredisi ile almıştı! Sabah uyanınca şoke oldu Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan Bahri Daşdemir'in (35), banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki başı boş köpekler tarafından telef edildi.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
4.04.2024 Gündem
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı?
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı? Bir kürk avcısıydı, bu nedenle de kar kış dinlemeden dağ bayır geziyordu. Ancak bu sefer ayak bastığı yerde gördükleri umduğu gibi değildi. "Aylardır yaşamın olmadığı köyde cesetler bulmayı umuyordum ama kişisel eşyalardan başka bir şey yoktu. Yiyecekler, silahlar hatta tüm kıyafetler yerli yerindeydi” diyen adam bir sırrın tam ortasındaydı. Peki ama bu köydeki 2 bin kişiye ne olmuştu?
31.03.2024 Yaşam
Çevresine attığı mesaj ortaya çıktı: Üzeri koyun derileriyle kapatılmış
Çevresine attığı mesaj ortaya çıktı: Üzeri koyun derileriyle kapatılmış Edirne'nin Hıdırağa köyünde 10 gündür kayıp olarak aranan Hamit Kır (51), köy yakınlarında öldürülüp; araziye üzeri koyun derileri ve çöplerle kapatılmış şekilde gömülü bulundu.
29.03.2024 Gündem
Sokak köpekleri dehşet saçtı! Liseli Özge kabusu yaşadı
Sokak köpekleri dehşet saçtı! Liseli Özge kabusu yaşadı Hakkâri’de okula giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan lise öğrencisi Özge Sinci (16), yaralandı. Özge'nin teyzesi Vilan Çiftçi ise başıboş köpeklerin hayvan barınağına götürülmesini istedi.
26.03.2024 Gündem
Böyle vicdansızlık görülmedi! Ağzı bağlı 4 çuvalın içinden çıktılar
Böyle vicdansızlık görülmedi! Ağzı bağlı 4 çuvalın içinden çıktılar Edirne’de Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği'nin Canevi Barınağı önüne bırakılan ağızları bağlı çuvallarda havasızlıktan boğulmak üzere olan yavru köpekler bulundu. Mama, su verilen ve durumları iyi olan köpekler, barınakta bakıma alındı.
26.03.2024 Gündem
'Biz geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı yönetim anlayışına sahibiz'
'Biz geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı yönetim anlayışına sahibiz' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Belediyecilik sadece çöp toplama, su ve kanalizasyon, toplu taşıma, park ve bahçe ile sınırlı değildir. Bunlar zaten, öncelikli, olmazsa olmaz görevlerdir. Biz çok daha geniş ufuklu, katma değer üretmeye odaklı, topyekun kazanımları çeşitlendirici bir yönetim anlayışına sahibiz" dedi.
22.03.2024 Ekonomi
'Bekçi tarafından vurulan sokak köpeği Bobi bizi kurtardı'
'Bekçi tarafından vurulan sokak köpeği Bobi bizi kurtardı' Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.  
21.03.2024 Gündem
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler Sivas'ın marka değeri Kangal köpekler, iklim değişikliğine bağlı sıcak seyreden hava ve kar yağmaması nedeniyle eşleşme sürecine giremedi. Normal şartlarda Kangalların senede 2 kez eşleşip, 2 kez doğum yaptığını belirten Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı Orhan Yalçınkaya, "Kangalların hormonları eşleşmeye müsait olmadı. Bu nedenle doğum süreleri uzadı" dedi.
21.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köpekler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.