Son dakika | Sağlık Bakanı Koca'dan koronavirüs açıklaması! Okullar tatil edilecek mi?
Son dakika | Sağlık Bakanı Koca'dan koronavirüs açıklaması! Okullar tatil edilecek mi? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler hakkında TBMM’de Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu toplantısında konuştu. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Bu salgının Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek. Türkiye'de tespit edilen bir vaka olmadığını net söylüyoruz. Ama ülkeye giriş için anormal bir risk taşıyor." ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kamu personelinin zorunlu olmadıkça yurt dışına çıkmaması yönünde bir genelge yayımlayabileceğini açıkladı. Koca, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığıyla önümüzdeki günlerde görüşüleceğini bildirdi.
10.03.2020 Gündem
Son dakika haberler: Koronavirüs korkusu! O paylaşım rekor kırdı
Son dakika haberler: Koronavirüs korkusu! O paylaşım rekor kırdı Son dakika haberlere göre, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya adeta kabus yaşatan koronavirüs (kovid-19) için ürküten haberler gelmeye devam ediyor. Ölümcül salgın yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı hızla artarken virüs yeni ülkelerde ortaya çıkmaya devam ediyor. ABD Kongresi'nden gelen son dakika haberine göre, koronavirüs (covid-19) salgını ile mücadeleye 7,8 milyar dolarlık ek bütçe ayrılması konusunda anlaşmaya vardı. Öte yandan ABD genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi. Virüs korkusuna rağmen günlük hayatlarına devam etmeye çalışan insanlar da son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Toplu taşımada kafasına kutu takmış olan bir kadının görüntüsü ise sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. İşte koronavirüs ile ilgili en güncel bilgiler...
5.03.2020 Dünya
Külliye'de koronavirüs zirvesi! Sağlık Politikaları Kurulu toplantısına 8 bakan katıldı
Külliye'de koronavirüs zirvesi! Sağlık Politikaları Kurulu toplantısına 8 bakan katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs ana gündemi ile Sağlık Politikaları Kurulu'nu toplarken toplantıya 8 bakanın katılması dikkat çekti.
3.03.2020 Gündem