Koronavirüse

Koronavirüse

Son dakika koronavirüse haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koronavirüse gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koronavirüse haber sayfamızda...

Koronavirüse

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.431 koronavirüse haberi bulunmuştur.
Aşı skandalında son perde: İlaç devi dünya çapında Kovid-19 aşısını geri çekiyor!
Aşı skandalında son perde: İlaç devi dünya çapında Kovid-19 aşısını geri çekiyor! İlaç devi AstraZeneca, Oxford Üniversitesi ile birlikte geliştirdiği Kovid-19 aşısının nadir ama ölümcül yan etkisini itiraf etmişti. İtiraf, firmanın 2023 beyanına ters düşerken, gelen yeni karara göre, ilaç devi dünya çapında Kovid-19 aşılarını geri çekiyor.
8.05.2024 Dünya
Burak Sergen'den üç ay önce boşanmıştı! Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den üç ay önce boşanmıştı! Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Cadde
Aycan Yanaç'ın sevgilisinin gergin anları! 'Zeyd sakin ol'
Aycan Yanaç'ın sevgilisinin gergin anları! 'Zeyd sakin ol' Fatih Karagümrük Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, önceki gün Zeyd adındaki sevgilisi ile Bebek'te görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi, çekilen fotoğraflar silinmeyince muhabirlerin üzerine yürüdü.
27.02.2024 Cadde
Murat Ünalmış-Albena İlieva çiftinden müjdeli haber!
Murat Ünalmış-Albena İlieva çiftinden müjdeli haber! Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, üç yıldır aşk yaşadığı Albena İlieva ile geçtiğimiz sene dünyaevine girmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ünalmış, eşinin doğum gününü kutlamak için paylaştığı mesajda müjdeli bir haber de verdi.
23.02.2024 Cadde
Fatma Girik'siz iki yıl! Usta sanatçı mezarı başında anıldı
Fatma Girik'siz iki yıl! Usta sanatçı mezarı başında anıldı Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, 24 Ocak 2022'de tedavi gördüğü hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmişti. 79 yaşında aramızdan ayrılan Yeşilçam efsanesi, ölümünün ikinci yıl dönümünde Muğla'nın Bodrum ilçesindeki mezarı başında anıldı.
25.01.2024 Cadde
Nikahtan üç ay sonra ihanet krizi çıkmıştı! Burak Sergen ile Nihal Ünsal boşandı
Nikahtan üç ay sonra ihanet krizi çıkmıştı! Burak Sergen ile Nihal Ünsal boşandı Burak Sergen ile 2021 yılında evlendiği Nihan Ünsal'ın İstanbul Adliyesi 10. Aile Mahkemesi'nde görülen çekişmeli boşanma davasında, hakim tarafların boşanmasına karar verdi. Ünlü oyuncu, nikâhtan sadece üç ay sonra eşinin kendisine ihanet ettiğini iddia etmişti.
24.01.2024 Cadde
Nazan Öncel koronavirüse yakalandı!
Nazan Öncel koronavirüse yakalandı! Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Nazan Öncel, koronavirüse yakalandı. Hastalık haberini Instagram sayfasından duyuran ünlü isim, konserini ertelemek zorunda kaldığını da açıkladı.
16.01.2024 Cadde
Hafsanur Sancaktutan koronavirüsü atlattı! 'Beşinci olmasın inşallah'
Hafsanur Sancaktutan koronavirüsü atlattı! 'Beşinci olmasın inşallah' Geçtiğimiz haftalarda dördüncü kez koronavirüse yakalanan Hafsanur Sancaktutan, Emirgan'da objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.01.2024 Cadde
Kovid, kalp krizi ve böbrek yetmezliği! Emine hemşirenin kaderini 16 yıllık eşi değiştirdi
Kovid, kalp krizi ve böbrek yetmezliği! Emine hemşirenin kaderini 16 yıllık eşi değiştirdi Kayseri’de hemşire Emine Çelik (42), görevi başındayken yakalandığı koronavirüs sonrası gelişen kalp krizi ve böbrek yetmezliği nedeniyle uzun süre tedavi gördü. Geçen yıl böbrekleri iflas eden ve diyalize başlayan Çelik'e 16 yıllık eşi Yaşar Çelik (45) böbreğini bağışladı.
4.01.2024 Gündem
Hafsanur Sancaktutan dördüncü kez koronavirüse yakalandı
Hafsanur Sancaktutan dördüncü kez koronavirüse yakalandı Final yapan Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversin'de 'Leyla' karakteriyle dikkat çeken Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabından dördüncü kez koronavirüse yakalandığını duyurdu.
29.12.2023 Cadde
'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne hayatını kaybetti
'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne hayatını kaybetti Karaman’ın Ermenek ilçesinde 9 yıl önce su basan maden ocağında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe'nin arama çalışmalarında "Benim oğlum suda yüzme bilmez ki" sözleriyle tanınan ve Ayşe Gökçe (82) hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze törenine yırtık lastik ayakkabıyla katılan baba Recep Gökçe ise 3 yıl önce koronavirüse yenik düşmüştü.
25.12.2023 Gündem
1 aylıkken teşhis kondu! Annenin kalp masajıyla hayata döndü: Onur’dan haber geldi
1 aylıkken teşhis kondu! Annenin kalp masajıyla hayata döndü: Onur’dan haber geldi Antalya’da SMA hastası 21 aylık Onur Andariman'ın SMA kampanyasının yüzde 100'ü tamamlandı. Onur, ileriki günlerde gen tedavisi için Dubai'ye gidecek.
10.12.2023 Gündem
Koronavirüs geçiren Hülya Avşar: Hamileymişim, gözlerim de kahverengiymiş!
Koronavirüs geçiren Hülya Avşar: Hamileymişim, gözlerim de kahverengiymiş! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz hafta koronavisüre yakalanmıştı. Hastalığı atlatan ve karantinası biten Avşar, önceki gün kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Tarabya'da görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Avşar Kızı, "Karantina sürecinde kendinizde keşfettiğiniz bir özelliğiniz oldu mu?" sorusuna verdiği yanıtla güldürdü.
2.12.2023 Cadde
Haluk Bilginer koronavirüse yakalandı!
Haluk Bilginer koronavirüse yakalandı! Şimdilerde 'Maria' filmi ve ‘Kel Şarkıcı’ oyunuyla gündemde olan Haluk Bilginer'den hayranlarını endişelendiren haber geldi. Usta sanatçının koronavisüre yakalandığı öğrenildi.
18.11.2023 Cadde
‘Hiç bu kadar vaka görmemiştik’ diyerek paylaştı: Testlerin yarısından fazlası pozitifti
‘Hiç bu kadar vaka görmemiştik’ diyerek paylaştı: Testlerin yarısından fazlası pozitifti Dünya dört yıldır koronavirüsle mücadele ederken son dönemde tırmanışa geçen Eris varyantıyla ilgili Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan önemli açıklamalar geldi.
23.10.2023 Gündem
Koronavirüse yakalanmıştı! Nilüfer'in sağlık durumu
Koronavirüse yakalanmıştı! Nilüfer'in sağlık durumu Pop müziğin usta isimlerinden Nilüfer, önceki gün siyahlar içinde görüntülendi. Geçtiğimiz ay koronavirüse yakalandığını duyuran sanatçıya, Zorlu AVM'de sevenlerinin ilgisi bir hayli yoğundu.
6.10.2023 Cadde
‘Köpeklerim korudu’
‘Köpeklerim korudu’ Seren Serengil ile nişanlısı Mustafa Tohma, Nişantaşı’ndaydı.
4.10.2023 Cadde
İngiliz sağlık yetkilisi: Covid henüz mevsimsel bir seyir izlemiyor
İngiliz sağlık yetkilisi: Covid henüz mevsimsel bir seyir izlemiyor İngiltere hükümetinin yardımcı sağlık danışmanı Dr. Thomas Waite, Covid'in "şaşırtmaya devam edeceğini" söyledi.
2.10.2023 Dünya
'Yüzde iki yaşama şansım vardı!'
'Yüzde iki yaşama şansım vardı!' Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan Burak Sergen, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilmişti. Uzun süre yoğun bakımda ve evinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ve setlere dönen ünlü oyuncu, hastalık döneminde yaşadıklarını anlattı.
28.09.2023 Cadde
Nilüfer: Koronavirüse yakalandım
Nilüfer: Koronavirüse yakalandım Türk Pop müziğinin eşsiz seslerinden Nilüfer, bugün hayranlarını üzen haberi sosyal medyadan paylaştı. Ünlü şarkıcı Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurdu.
20.09.2023 Cadde
'Annem bir araba gibi, her 8 bin kilometrede bir bakım yaptırmaya gidiyor!'
'Annem bir araba gibi, her 8 bin kilometrede bir bakım yaptırmaya gidiyor!' Ozzy Osbourne'un eşi Sharon Osbourne, yaptırdığı estetik operasyonlarla yıllardır magazin gündemine oluyor. Ünlü çiftin oğlu Jack Osbourne, ailesiyle yaptığı bir podcast programında annesine takılarak; sürekli yaptırdığı işlemleri araba bakımına benzetti.
5.09.2023 Cadde
Yeni BioNTech aşısına AB Komisyonu'ndan yeşil ışık
Yeni BioNTech aşısına AB Komisyonu'ndan yeşil ışık BioNTech ve Pfizer'in koronavirüsün alt varyantlarına karşı geliştirdiği aşıya AB Komisyonu onay verdi. Aşının 18 Eylül'den itibaren kullanılması bekleniyor.
2.09.2023 Dünya
Kampanya tamamlandı, SMA'lı Aybars'ın tedavisi başladı
Kampanya tamamlandı, SMA'lı Aybars'ın tedavisi başladı Antalya’da 3 kez kalp krizi geçiren 2 yaşındaki SMA'lı Aybars Karadağ'ın tedavisi için başlatılan kampanyanın yüzde 100'ü tamamlandı. Ailesiyle birlikte gen tedavisi için ABD'ye giden Aybars, ilacına kavuştu.
24.07.2023 Gündem
Oğlu Selçuk Tektaş'ı kaybeden Suzan Tektaş'tan yürek yakan paylaşım!
Oğlu Selçuk Tektaş'ı kaybeden Suzan Tektaş'tan yürek yakan paylaşım! Alişan'ın aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş, 2021 yılında koronavirüse yakalanmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Entübe edilen Tektaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Tarifi imkansız bir acı yaşayan anne Suzan Tektaş, oğluna olan özlemini bir kez daha dile getirdi.
20.07.2023 Cadde
Burak Sergen'in nafaka isyanı! 'Hapse gireceğim için korkuyorum'
Burak Sergen'in nafaka isyanı! 'Hapse gireceğim için korkuyorum' Oyuncu Burak Sergen ile 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen, 'nafaka davası' haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. 19 yıl süren evlilikten Cansın adında bir oğlu olan Burak Sergen, nafakayı ödemeyemediği için üç ay hapis cezası aldığını açıklarken, protokole aykırı hareket etmekle suçladığı eski eşine ateş püskürdü.
20.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüse ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.