Kütayha

Kütayha

Son dakika Kütayha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kütayha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kütayha haber sayfamızda...

Kütayha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16 kütayha haberi bulunmuştur.
Nazilli’de Toros’un güveni tam
Nazilli’de Toros’un güveni tam Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta son haftaya şampiyonluk iddiasıyla giren Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktör Mesut Toros, oyuncularına güveniyor.
28.04.2021 Ege
Haziran'da dolu yağdı! Sokaklar göle döndü
Haziran'da dolu yağdı! Sokaklar göle döndü Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, etkili olan dolu, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sokaklar göle döndü, çok sayıda araç yolda kaldı.
10.06.2020 Gündem
Kütahyada 3 köy ve 1 mahalle karantinaya alındı
Kütahyada 3 köy ve 1 mahalle karantinaya alındı Kütahya'da Kabaklar, İnceğiz, Ortaca köyleri ile Yalnızsaray Mahallesi koronavirüs vakaları görülmesi üzerine 14 gün karantinaya alınarak giriş ve çıkışlara kapatıldı.
17.05.2020 Gündem
Polis memuru not bırakıp intihar etti
Polis memuru not bırakıp intihar etti Kütahya'da polis memuru olan evli ve 1 çocuk babası Hasan Ç. (32), eşini ve çocuğunu almak için gittiği kayınvalidesinin evinde oğluma iyi bakın diye not bıraktıktan sonra beylik tabancasıyla intihar etti.
27.10.2019 Haberler
Domaniç'teki tırtıl istilasına Valilik'ten açıklama
Domaniç'teki tırtıl istilasına Valilik'ten açıklama Kütahya'nın Domaniç ile Bursa'nın İnegöl ilçeleri arasında kalan ormanlık alana yayılan tırtıllarla ilgili, sık olan ormanlık alanlarda seyreltme ve aralama çalışmalarına başlanacağı bildirildi
2.10.2019 Gündem
Her şey bir anda oldu! Yakınları sinir krizi geçirdi
Her şey bir anda oldu! Yakınları sinir krizi geçirdi Kütahya'nın Emet ilçesinde, kestiği kavak ağacının altında kalan kişi hayatını kaybetti
27.09.2019 Gündem
Kütahya'da fuhuş operasyonu! Trans birey 4 erkekle yakalandı
Kütahya'da fuhuş operasyonu! Trans birey 4 erkekle yakalandı Kütayha'da internet üzerinden anlaşarak para karşılığında fuhuş yaptığı belirlenen trans birey E.K. ile ilişki için gelen 4 erkek polis ekiplerince gözaltına alındı.
27.02.2019 Gündem
Bursa'da vahşet! Erkek arkadaşı yakarak öldürdü
Bursa'da vahşet! Erkek arkadaşı yakarak öldürdü Bursa'da sevgililerin ayrılık kavgası vahşete dönüştü. Ümit V. (30), barışmak için buluştuğu Şengül Vatansever'i (35) çıkan tartışmanın ardından otomobilde benzin dökerek ateşe verdi. Alev topuna dönen Vatansever'i otomobilden indirirken kendisi de kısmen yanan Ümit V. otomobille kaçarken polis tarafından yakalandı. Vücutlarındaki yanıklar nedeniyle Kocaeli'ne sevk edilen yaralılardan Vatansever yaşamını yitirirken, Ümit V.'nin ise tedavisine yanık ünitesinde devam edildiği belirtildi.
28.09.2018 Gündem
Bursa'da vahşet! Erkek arkadaşı yakarak öldürdü
Bursa'da vahşet! Erkek arkadaşı yakarak öldürdü Bursa'da sevgililerin ayrılık kavgası vahşete dönüştü. Ümit V. (30), barışmak için buluştuğu Şengül Vatansever'i (35) çıkan tartışmanın ardından otomobilde benzin dökerek ateşe verdi. Alev topuna dönen Vatansever'i otomobilden indirirken kendisi de kısmen yanan Ümit V. otomobille kaçarken polis tarafından yakalandı. Vücutlarındaki yanıklar nedeniyle Kocaeli'ne sevk edilen yaralılardan Vatansever yaşamını yitirirken, Ümit V.'nin ise tedavisine yanık ünitesinde devam edildiği belirtildi.
28.09.2018 Gündem
11 yaşındaki kuzenine tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı
11 yaşındaki kuzenine tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı KÜTAHYA'da erkek kuzeni E.G.'ye (11) tecavüz ettiği iddia edilen Ş.N.B. (19) polis tarafından gözaltına alındı. Ortaokul öğrencisi E.G.'nin, rahatsızlığı nedeniyle ailesi tarafından götürüldüğü hastanede yapılan muayesinde ters ilişkiye girildiği belirlendi. E.G. ailesine, Tavşanlı ilçesinde oturan teyzesinin oğlu Ş.N.B.'nin kent merkezine her geldiğinde kendisini ilişkiye zorladığını, korktuğu için olayı kimseye anlatmadığını söyledi. E.G. hastanede tedaviye alınırken, ailenin şikayeti üzerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Tavşanlı ilçesinde oturan Ş.N.B.'yi gözaltına aldı. Kütahya'ya getiren Ş.N.B.'nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
11.09.2019 Yaşam
Terör propagandasına tutuklama
Terör propagandasına tutuklama Kütahya'nın Emet ilçesinde, sosyal medya üzerinden terör örgütlerinin propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan doktor tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Twitter hesabından, Türkiye aleyhine terör örgütleri PKK ve FETÖ'yü övücü paylaşımlar yaptığı iddiasıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Hamam Mahallesi'ndeki evinde 22 Ocak'ta gözaltına alınan Emet Devlet Hastanesi'nde görevli çocuk doktoru Ö.B. (30), işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Ö.B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
11.09.2019 Haberler
Sosyal medyadan terör propagandası yapan doktor tutuklandı
Sosyal medyadan terör propagandası yapan doktor tutuklandı Kütahya'nın Emet ilçesinde, sosyal medya üzerinden terör örgütlerinin propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan doktor tutuklandı.
24.01.2018 Gündem
Kurulum sayısı 100 bini geçti
Kurulum sayısı 100 bini geçti Ingenico, yeni nesil yazarkasa modelleri iWE280 ve İDE280’in ağustos ayı itibariyle sahadaki kurulum sayısının 80 binden fazla iş yeri ile toplam 100 bin adedi geçtiğini açıkladı.
28.11.2016 Ekonomi
Barajda insan iskeleti bulundu
Barajda insan iskeleti bulundu Kütayha'nın Çavdarhisar İlçesindeki DSİ'ye ait baraj göletinde bir insan iskeleti bulundu. İskeletin 22 yıl önce balık tutmaya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan kişiye ait olabileceği sanılıyor.
14.11.2016 Gündem
Önce kaynar su döktü, sonra dövdü!
Önce kaynar su döktü, sonra dövdü! Kütahya'da nakliyecilik yapan eşi Recep Yaşar tarafından üzerine kaynar su dökülerek yaralandığını söyleyen 3 çocuk annesi Solmaz Yaşar, "16 yıldır eşimden şiddet görüyorum" dedi.
3.03.2014 Gündem
Doğu’da bir Paris daha yükseliyor!
Doğu’da bir Paris daha yükseliyor! Kuzey Irak’taki Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin başkenti Erbil’e son yıllarda para ve yatırımlar gelince sosyal hayat da hafiften hareketlenmiş. Lüks İtalyan restoranlarından Amerikan kahve zincirlerine, Alman bira evlerinden lüks Osmanlı restoranlarına kadar ne ararsanız var
25.03.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kütayha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.