Leighton Meester parkta bebeğini emzirdi
Leighton Meester parkta bebeğini emzirdi Bir döneme damgasını vuran 'Gossip Girl' dizisinin yıldızlarından Leighton Meester, parkın bir köşesine geçerek bebeğini emzirdi. Meester'ın, bebeğini uyuttuktan sonra küçük kızının bisikletine binmeye çalıştığı anlar objektiflere yansıdı.
4.02.2021 Cadde
Adam Brod ve Leighton Meester'ın sörf tutkusu!
Adam Brod ve Leighton Meester'ın sörf tutkusu! 'The O.C' dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Adam Brody ile yine bir döneme damgasını vuran 'Gossip Girl' dizisinin yıldızlarından Leighton Meester, önceki gün Miami'deki plajda görüntülendi. İki çocuklu çift, günün büyük bir bölümünü sörf yaparak geçirdi.
5.01.2021 Cadde
Leighton Meester sörf yaparken görüntülendi
Leighton Meester sörf yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Leighton Meester, ikinci bebeğini dünyaya getirdikten yaklaşık iki hafta sonra normal hayatına geri döndü. Önceki gün de sörf yaparken objektiflere yansıdı.
25.09.2020 Cadde
Leighton Meester ve Adam Brody'nin çocuklarıyla plaj keyfi
Leighton Meester ve Adam Brody'nin çocuklarıyla plaj keyfi Bir dönem ekranlarda fırtına estiren 'Gossip Girl' adlı diziyle tanınan 34 yaşındaki Leighton Meester ile 'The O.C' adlı diziyle tanınan 40 yaşındaki Adam Brody, önceki gün iki çocuklarıyla birlikte plaj keyfi yaptı.
23.09.2020 Cadde
22. Gotham Bağımsız Film Ödülleri Töreni
22. Gotham Bağımsız Film Ödülleri Töreni Kırmızı halı geçişleri ve ödül törenleri başladı.
6.05.2013 Stil
Gossip Girl
Gossip Girl Moda dünyasının sinema ve televizyona adapte olmasından sonra, izlediğimiz tüm porgramlardan ilham almaya başladık. İnternet camiasının hızlı ulaşımı sayesinde moda dünyasından haber alamadığımız bir dakika bile olmadı. Devamlı halde yazar, izleyen ve fikir veren insanlar olarak ilham kaynaklarımızdan Gossip Girl dizisinin bitiyor olmasına üzülüyoruz.
30.12.2012 Stil
Gossip Girl'de Blair İhtişamı
Gossip Girl'de Blair İhtişamı Yıllardır moda ile alakalı filmler, diziler olduğu zaman heyecanla takipteyiz. Son dönemlerin aslında fenomen yaratan ve sinema filmi olarak dizi serüvenine son veren dizisi Sex And The City olmuştu. Dört genö kadınla birlikte heyecanlı bir maceranın içinde onlarla birlikte büyüyerek moda camiasının inceliklerini ve detaylarını öğrenebilme fırsatı bulmuştuk. Bitmesine çoğumuzun üzüldüğü, filmlerin konuları olmasa da "görsel" malzemeleri (tabii ki bunlar kıyafet, aksesuar, ayakkabu ve çanta tasarımları) bizi oldukça etkilemişti.
20.02.2012 Stil
Leighton Meester
Leighton Meester Modazon'un stil ikonları dosyası, günümüzde tarzıyla takip edilen genç oyuncu Leighton Meester ile devam ediyor... Kısa zamanda üne kavuşan Meester, şimdilerde günlük stili ve kırmızı halıdaki tercihleriyle takip edilen bir stil ikonu.
15.02.2012 Stil
Leighton Meester
Leighton Meester Modazon'un stil ikonları dosyası, günümüzde tarzıyla takip edilen genç oyuncu Leighton Meester ile devam ediyor... Kısa zamanda üne kavuşan Meester, şimdilerde günlük stili ve kırmızı halıdaki tercihleriyle takip edilen bir stil ikonu.
15.02.2012 Stil
Güzeller 'kansere karşı' poz verdi
Güzeller 'kansere karşı' poz verdi The Beauty Book for Brain Cancer kampanyası dahilinde beyin tümörüne dikkat çekmek için poz veren güzeller...
5.02.2013 PembeNar

Benzer Haber Etiketleri