Levazım Ne Demek? Levazım TDK Sözlük Anlamı Nedir?
Levazım Ne Demek? Levazım TDK Sözlük Anlamı Nedir? Levazım kelimesini günümüzde çok sık duymasak da ilk defa duyduğumuz zaman anlamını merak ediyoruz. Bu kelime özellikle de bazı bulmacalarda, televizyon programlarında ve internet haberlerinde sıkça karşımıza çıkıyor. Levazım ne demek sizler için derledik.
18.08.2021 Sözlük
Tünel çalışmaları havadan görüntülendi
Tünel çalışmaları havadan görüntülendi Dolmabahçe-Levazım arasını 5 dakikaya düşürecek tünel çalışmalarının son durumu havadan görüntülendi. Yapılacak Dolmabahçe-Levazım tüneli ile İstanbul trafiğine soluk aldırılması hedefleniyor. İBB tarafından yürütülen Dolmabahçe- Levazım- Baltalimanı- Ayazağa Karayolları Tünelleri, çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İstanbul trafiğini rahatlatacak projedeki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde alan Maçka Parkı ve Levazım çıkışını kapsayan Ortaköy Vadisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ettiği görülüyor.Dolmabahçe-Levazım Tüneli’nin yapımı sürerken, Levazım- Baltalimanı-Ağazağa tünelleri için de ihale aşamasına gelindi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği bilgilere göre , Dolmabahçe-Levazım Tüneli Projesi, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’nun kararı ve İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun onayıyla yürütülüyor. İstanbul karayolu ulaşımının önemli projelerinden olan tünel, Maçka Parkı’nda bulunan Piyalepaşa-Dolmabahçe Tüneli çıkışından başlayarak, Ortaköy Kentsel Park Alanı’nda son bulacak. Projenin bitmesiyle Dolmabahçe-Levazım arası beş dakikaya düşecek.
11.09.2019 Haberler
Dolmabahçe-Levazım tünelinin son görüntüsü yayınlandı
Dolmabahçe-Levazım tünelinin son görüntüsü yayınlandı İBB tarafından yapımına başlanan ve İstanbul trafiğine soluk aldırması planlanan Dolmabahçe-Levazım arasını 5 dakikaya düşürecek tünelin çalışmalarını drone ile görüntülendi. İşte Maçka Parkı’ndaki Dolmabahçe girişi ve Ortaköy Vadisi’ndeki Levazım çıkışı...
19.03.2018 Ekonomi
İstanbulluları rahatlatacak proje hızlandırıldı
İstanbulluları rahatlatacak proje hızlandırıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından  Beşiktaş bölgesindeki trafiğin rahatlatılması amacıyla yapımına başlanan  Dolmabahçe-Levazım Tüneli çalışmalarına hız verildiği belirtildi. Belediyeden yapılan açıklamada, tünelin bitirilip hizmete alınmasıyla  İstanbul trafiğinin önemli noktalarından Beşiktaş bölgesinde bir rahatlamanın  olacağı ve 70 dakikalık yolun bu sayede 5 dakikaya düşeceği vurgulandı. Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin İstanbul ulaşımı açısından önemli bir  proje olduğu, Taksim, Kabataş ve Kağıthane yönünden gelen araçların Zincirlikuyu,  Levent, Etiler ve Ortaköy yönüne kesintisiz bir şekilde ulaşabilecekleri  belirtilerek, "Böylece, Dolmabahçe-Levazım arasında 70 dakikayı bulan yolculuk  süresi 5 dakikaya inecek. Tünel, Piyalepaşa-Dolmabahçe Tüneli çıkışından  başlayarak, Ortaköy Vadisi'nde son bulacak." denildi.
11.09.2019 Haberler
İstanbulluları rahatlatacak proje hızlandırıldı
İstanbulluları rahatlatacak proje hızlandırıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından  Beşiktaş bölgesindeki trafiğin rahatlatılması amacıyla yapımına başlanan  Dolmabahçe-Levazım Tüneli çalışmalarına hız verildiği belirtildi.
7.02.2018 Ekonomi
İstanbulluları rahatlatacak proje hızlandırıldı
İstanbulluları rahatlatacak proje hızlandırıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından  Beşiktaş bölgesindeki trafiğin rahatlatılması amacıyla yapımına başlanan  Dolmabahçe-Levazım Tüneli çalışmalarına hız verildiği belirtildi.
7.02.2018 Ekonomi
2.5 milyon TL'ye villa aldı
2.5 milyon TL'ye villa aldı Ümit Kantarcılar, hayranlarının Levazım’daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Oyuncu, Göksu Evleri’nden satın aldığı villada oturmaya başladı
18.12.2017 Cadde