Lukaşenko

Lukaşenko

Son dakika Lukaşenko haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lukaşenko gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lukaşenko haber sayfamızda...

Lukaşenko

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 595 lukaşenko haberi bulunmuştur.
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri Rusya’da kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Aleksey Navalni, son yıllarda hayatını kaybeden Rus muhaliflerden yalnızca biri.
20.02.2024 Dünya
Belarus: Nükleer silahlar geldi!
Belarus: Nükleer silahlar geldi! Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, ülkesine teslim edilmesi planlanan Rus nükleer silahlarının tamamının ulaştığını duyurdu.
27.12.2023 Dünya
‘Binlerce Ukraynalı çocuk Belarus’a götürüldü!’
‘Binlerce Ukraynalı çocuk Belarus’a götürüldü!’ Yale Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırma, Rusya’nın geçen yılki işgalinden bu yana Ukrayna’dan 6 ila 17 yaşlarındaki binlerce çocuğu Belarus’taki 13 tesise zorla götürdüğünü ortaya koydu.
18.11.2023 Dünya
Putin noktayı koydu, eski komutan resti çekti: Uçakta el bombası patladı
Putin noktayı koydu, eski komutan resti çekti: Uçakta el bombası patladı Dünya Rus ordusunun 50'den fazla sivili füzeyle öldürmesini konuşurken Rus lider Vladimir Putin'den bambaşka bir konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.
6.10.2023 Dünya
Putin'den misket bombası açıklaması! ABD'ye çok sert sözler
Putin'den misket bombası açıklaması! ABD'ye çok sert sözler Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın cephe hattının neredeyse her yerinde misket bombaları kullandığını belirtti ve ABD'ye yönelik eleştirilerde bulundu.
15.09.2023 Dünya
Çin çalkalanıyor! 'Kovuldu'
Çin çalkalanıyor! 'Kovuldu' Dışişleri bakanının gizemli bir şekilde koltuğunu yitirmesinden yalnızca 35 gün sonra bu kez Savunma Bakanı ortadan kayboldu, uluslararası medya Çin'deki depremi manşetlerine taşıdı.
15.09.2023 Dünya
'Kazanacak mıyız?' sorusuna 3 kelimelik yanıt! Şoygu'nun tepkisi dünya basınında
'Kazanacak mıyız?' sorusuna 3 kelimelik yanıt! Şoygu'nun tepkisi dünya basınında 19 aydır devam eden Rus işgali hakkında Savunma Bakanı Şoygu'ya bir soru soran muhabir, hiç beklemediği bir yanıt aldı. Şoygu'nun bu yanıtı dünya basınında kısa sürede yankı uyanırdı.
14.09.2023 Dünya
Putin, Prigojin'in cenazesine katılacak mı? Kremlin'den açıklama geldi
Putin, Prigojin'in cenazesine katılacak mı? Kremlin'den açıklama geldi Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Wagner lideri Prigojin'in cenazesine Rus lider Putin'in katılmayacağını açıkladı.
29.08.2023 Dünya
Polonya: Wagner'in Belarus topraklarını terk etmesini istiyoruz
Polonya: Wagner'in Belarus topraklarını terk etmesini istiyoruz Polonya İçişleri ve İdari Yönetim Bakanı Mariusz Kaminski, Estonya, Letonya, Litvanya İçişleri Bakanları ile gerçekleştirdiği temaslar sonrası Wagner Grubu'nun Belarus topraklarını derhal terk etmesini talep ettiklerini basınla paylaştı.
28.08.2023 Dünya
Öldüğü DNA testiyle doğrulandı
Öldüğü DNA testiyle doğrulandı Haziran ayında Moskova’ya karşı isyan girişiminde bulunan Wagner Grubu’nun lideri Yevgeni Prigojin’in, uçak kazasında öldüğü DNA testiyle doğrulandı. Rusya Soruşturma Komitesi, Prigojin’in ölümünün, resmi genetik analizle doğrulandığını açıkladı.
28.08.2023 Dünya
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı Uçak kazasını soruşturan yetkililer, genetik analiz yoluyla uçuş listesindeki 10 kişinin ölümünün doğrulandığını ve Wagner Grubu'nun lideri Prigojin'in yaşamını yitirdiğini duyurdu.
27.08.2023 Haberler
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı Uçak kazasını soruşturan yetkililer, genetik analiz yoluyla uçuş listesindeki 10 kişinin ölümünün doğrulandığını ve Wagner Grubu'nun lideri Prigojin'in yaşamını yitirdiğini duyurdu.
27.08.2023 Dünya
Putin Wagner’in iplerini gerecek!
Putin Wagner’in iplerini gerecek! Prigojin’in ölümü sonrası Wagner’e ne olacağı yönündeki tarışmalar sürüyor. Putin son olarak bir kararname imzalayarak ordu adına faaliyet gösteren tüm paralı asker gruplarının Rus bayrağı önünde bağlılık yemini etmesini istedi.
27.08.2023 Dünya
Putin'den Prigojin’in ölümü ardından sürpriz karar
Putin'den Prigojin’in ölümü ardından sürpriz karar Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus paralı asker grubu Wagner'in lideri Evgeny Prigojin’in uçak kazasında hayatını kaybetmesinin ardından sürpriz bir kararname imzaladı! İşte detaylar...
26.08.2023 Dünya
Bomba şüphesi
Bomba şüphesi Son bulgular Prigojin’in bulunduğu uçağın dışarıdan bir müdahaleyle değil, içeride gerçekleşen bir patlama sonucu düştüğünü gösteriyor. Kremlin ise uçağın Putin’in talimatıyla düşürüldüğü iddiasını reddetti.
26.08.2023 Dünya
Nijer'den ABD, Almanya ve Fransa'ya bir şok daha! 48 saat süre verildi
Nijer'den ABD, Almanya ve Fransa'ya bir şok daha! 48 saat süre verildi Nijer, ABD, Fransa ve Almanya'nın Niamey büyükelçilerinin ülkeden ayrılması için 48 saat süre verdi.
25.08.2023 Dünya
İtalya 260 yılın en sıcak gününü yaşıyor
İtalya 260 yılın en sıcak gününü yaşıyor İtalya’nın kuzeyindeki Milano kentinde 1763 yılından bu yana en yüksek sıcaklık kaydedildi.
25.08.2023 Dünya
Krizdeki kilit isimdi! Lukaşenko Prigojin’i uyarmış
Krizdeki kilit isimdi! Lukaşenko Prigojin’i uyarmış Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko Rusya'daki Wagner krizinde kilit rol oynamıştı. Lukaşenko Prigojin’in ölümüne dair flaş açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Dünya
İkinci ölümü daha gizemli oldu! 'Diğer uçaktaydı' iddiası
İkinci ölümü daha gizemli oldu! 'Diğer uçaktaydı' iddiası Wagner lideri Prigojin’in düşen uçakta olduğu ve cesedinin tespit edildiği ifade ediliyor. Ancak bazı çevreler, 2019’da da bir uçak kazasında öldüğü açıklanan Prigojin’in bu seferki ölümüne de şüpheyle yaklaşıyor.
25.08.2023 Dünya
Düşen uçağın içinde kimler vardı? Prigojin'in 6 yol arkadaşının şifresi
Düşen uçağın içinde kimler vardı? Prigojin'in 6 yol arkadaşının şifresi Wagner lideri Prigojin'in içinde bulunduğu uçağın dün Moskova yakınlarında düşmesi gündemde bomba etkisi yarattı. Rusya Acil Durum Bakanlığı ve Federal Hava Taşımacılığı Ajansı, uçakta bulunan 3’ü mürettebat toplamda 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken, gözler Prigojin dışındaki diğer yolculara döndü.
24.08.2023 Dünya
Kırmızı 'intikam' videosu! 'Wagner dörde bölündü, başı kesildi'
Kırmızı 'intikam' videosu! 'Wagner dörde bölündü, başı kesildi' Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin isyandan bu yana ilk kez görüntülü konuşma kaydı yayınladı
Wagner lideri Prigojin isyandan bu yana ilk kez görüntülü konuşma kaydı yayınladı Soğuk Savaş'tan bu yana Rusya'ya en uzun 24 saatini yaşatan paralı asker grubunun patronunun yer aldığı kayıt, Afrika'da çekilmiş olabilir. Prigojin'in "Çalışıyoruz. Sıcaklık +50 - her şey istediğimiz gibi" dediği duyuluyor.
22.08.2023 Dünya
Rusya: Batı müzakere niyetinde değil
Rusya: Batı müzakere niyetinde değil Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna işgalinin çözümüne yönelik yaptığı açıklamada 'Batı'nın Rusya ile müzakere etme niyetini göstermediği açıktır" değerlendirmesinde bulundu.
19.08.2023 Dünya
Lukaşenko Ukrayna'yı böyle uyardı: Elimizdeki her şeyle anında karşılık veririz
Lukaşenko Ukrayna'yı böyle uyardı: Elimizdeki her şeyle anında karşılık veririz Lukaşenko, Ukrayna'nı sert sözlerle uyardı. Belarus Devlet Başkanı "Ülkemize yönelik saldırı başlarsa, elimizdeki her şeyle anında karşılık veririz” ifadelerini kullandı.
18.08.2023 Dünya
Wagner’in değirmenine Belarus suyu!
Wagner’in değirmenine Belarus suyu! İngiltere Savunma Bakanlığı, Kremlin’in, Haziran ayında başarısız bir darbe girişiminde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner’e finansmanı durdurma olasılığının “gerçekçi” olduğunu bildirdi.
14.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lukaşenko ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.