Son dakika! İYİ Parti'den Lütfü Türkkan kararı
Son dakika! İYİ Parti'den Lütfü Türkkan kararı İYİ Parti, şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan'ı grup başkanvekilliği görevinden aldı. Söz konusu görev için yarın meclis grubunda seçim yapılacak.
7.11.2021 Siyaset
Lütfi Türkkan'ın açıklamalarına boks ve kick boks federasyonlarından tepki geldi
Lütfi Türkkan'ın açıklamalarına boks ve kick boks federasyonlarından tepki geldi İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın boks ve kick boks ile ilgilenen kişileri hedef aldığı paylaşımına Türkiye Boks Federasyonu ve Türkiye Kick Boks Federasyonu'ndan yazılı açıklama geldi.
16.11.2020 Diğer
İYİ Parti Milletvekili Türkkan'ın kızı kuralları böyle çiğnedi!
İYİ Parti Milletvekili Türkkan'ın kızı kuralları böyle çiğnedi! Yılbaşında evinde verdiği parti ile gündeme gelen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan, bu kez de sirenli bir araçla emniyet şeridinden hızla gittiği görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. Dilara Türkkan'ın paylaştığı görüntüler büyük tepki çekerken, bir sonraki gönderisine 'Yetişirim demiştim' diye not düşmesi dikkatlerden kaçmadı.
10.07.2020 Haberler
Son dakika... İYİ Parti'de Meclis yönetimi belirlendi
Son dakika... İYİ Parti'de Meclis yönetimi belirlendi İYİ Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) ilk grup toplantısı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Grup Başkanlığı'na İstanbul Milletvekili Abdülvahap Andican getirildi.
8.07.2018 Siyaset